forum.gif
Haltūra – kāzas (14.08.2010.)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Haltūra – kāzas (14.08.2010.)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.10 22:54
 citēt
ERA, njaaa - skarbi ...............
Publicēts: 07.08.10 22:58
 citēt
tusne:es nemāku.. es pat nezinu, kas tas ir...:shame:

Tusne - tas nav nekas sarežģīts, vismaz iekš Lightroom tas pavisam vienkārši... Vinjete padara bildes stūrus gaišākus vai tumšākus ;)
Publicēts: 07.08.10 23:01
 citēt
ERA:Tusne - tas nav nekas sarežģīts, vismaz iekš Lightroom tas pavisam vienkārši... Vinjete padara bildes stūrus gaišākus vai tumšākus ;)
ak tā! nu tāda fīča man liekas ir arī picsai, bet var būt kļūdos, es jau neesmu māksliniece! :bad_smile:
Publicēts: 07.08.10 23:08
 citēt
dansiga:sardelees zem lata nav galjas, bet sardeles virs 4 ls - kaut kada galja ir ;-pppp

Es vairāk uz to pusi, ka ir jau cilvēki, kam arī pa latu ir gana labas. Tas, vai nevar, vai negrib atļauties dārgākas, cits jautājums.
Publicēts: 07.08.10 23:09 labots
 citēt
Man teorija par ~20 gadiem nobildējot daudzus simtus kāzu ir tāda , kāzās ir nepieciešamas tikai 2 bildes GRUPAS BILDE un JAUNAIS PĀRIS , šis divas bildes pilnībā atspoguļo ši notikuma būtību. Viss , vairāk bilžu nav nepieciešams. Par šīm 2 bildēm pie labākā iesperamā fotogrāfa ar kārtīgu studijas tehniku un gaismu ar mierīgi var maksāt 100Ls un dzīvot laimīgi , tikai šīs bildes ar pēc daudziem daudziem gadiem kādam ko izteiks un liecinās par šo pasākumu. Viss pārējais ir lieki un glupi. Arī pēc 100 gadiem cilvēki pratīs pa pjankai tikpat stulbi uzvesties un muļķīgi šķobīties krist rosolī un aizliet feisu , tas viss ir garlaicīgi un nevajadzīgi fiksēt STATISKĀ attēlā:) TĀDS ir mans uzskats:face-wink:
Publicēts: 07.08.10 23:22
 citēt
Precīzi!
Redzamā vietā stāv divas kāzu bildes no Lindas salona. No pasākuma 200bildēm nevienu pat neesmu izdrukājis, jo nav nekādas vajadzības tās izmisīgi vērot. Sievu varu apskatīt arī savādāk:) Un laiku pavadīt daudz jautrāk, dzīvojot, nevis atmiņās gremdējoties:)
Publicēts: 08.08.10 00:05
 citēt
Tad jau laikam es esmu vieniga tada divaine un cilveki ar kuriem sanacis runat, par temu ko atceries ka biji sikaks, ka skirstiju sencu fotoalbumus, attiecigi iegerbusies mucas kaazu kleita...
vnk labi, ka tadas ir un buus ko veerot...
Nu ko cerams ta nebusi viens no tiem opisiem kurs uz mirsanas gultas izmisigi prasis gan kazu gan visus citus foto vnk kur bus redzami cilveki kurus atceras pec vardiem bet ne pec sejas.... kur gan vel citur ir redzami tik daudz cilveki bildes ka kazu pasakumos.
Publicēts: 08.08.10 00:06
 citēt
ak34:Oms, te tak kā reizi pieprasa kropļot tirgu - ierobežot personu loku, kas drīkst strādāt, noteikt kaut kādas minimālās cenas vai kopējus tarifus, ieviest sertifikāciju utt. Tas viss ir tirgus kropļošana

----------------

tātad Tu saki, lai dakterē visi kam nav slinkums, ražo pārtiku bez sertifikātiem un pārbaudēm, bet kvalitātes kritērijus lai izvērtē klients (dzīvs vai miris.. tam nav nozīmes)
Publicēts: 08.08.10 00:17
 citēt
Fotografet pasakumos skatus, kuros cilveks tiek padarits mazak cienigs ir neforsi, tas ir tie eesanas skati, vai aizlietas acis manuprat tas ta ka logiski, ka tie netiek fotografeti vispar.
Droperidol, tak ko niekojies tad, dzees paareejaas aaraa, tacu vajag tikai divas!
Publicēts: 08.08.10 05:10 labots
 citēt
Lunis:kāzās ir nepieciešamas tikai 2 bildes GRUPAS BILDE un JAUNAIS PĀRISface-wink:

1. vienu grupas bildi var izlasīt no vairākām tā, lai ne-1-am nav acis ciet un/vai mute vaļā un siekalas tek. tak pagrūti tādu, kurā visi apmierināti ar to, kā izskatās.
2. jaunais pāris - nu, tās studijas bildes jau pastīvas.
Bebiite:eesanas skati, vai aizlietas acis manuprat tas ta ka logiski, ka tie netiek fotografeti vispar.

jā, jā, un kā pakrīt zem galda un kā suns laiza ģīmi. man ir uzbraukuši, lai nefilmēju, kā rij. :face-grin:a ko ta lai filmē, ka šie to vien dara! :face-grin: konkrētajā situācijā džeks priecīgs, ka cepešu bļoda līdz viņam atpeldējusi, bet visi, kā sarunājuši, pēkšņi sāk maut - a viņš inteliģents cilvēks, Ziedoni lasījis, negrib dziesmu apēst, un, nabags, nevar saprast, kur to vašbļodu ar cepešiem grūst - karroče, Džuzepes Rotuno objektīva cienīgi kadri - nu kā es varu nefilmēt! :grimace:
cita starpā, vienās kāzās es bildēju un Andrejs (Ēķis - red. piez. (nevar jau saprast, vai to tagad maz drīkst pieminēt! :face-grin:)) filmēja un uz nakti nekas nenotiek, klusums dabā, mēs a atlūzām. tak 1 jautrībnieks bija i iebildējis i iefilmējis mūs, kā guļam, un kulturāli! :face-grin:
Publicēts: 08.08.10 05:38
 citēt
Nu pie galda netikai rij...
Publicēts: 08.08.10 05:56
 citēt
Bebiite:Nu pie galda ne tikai rij...
nu jā, vēl trimpelē un muld. laikam tajā pašā reizē man uzbrauca, ka neesmu uzfilmējis, kā runā līgavas vectēva brālēna mazdēla audžuvectēva pirmās sievas otrā vīra brāļadēla krusttēvs. :face-grin:
Publicēts: 08.08.10 10:56
 citēt
ERA:
smartins:Nu vot - saki, ka sabildētu tik pat labi par zemāku cenu. Vobšim, 700 Ls tev neredzēt. Būtu labāk teikusi, ka sabildētu tik pat labi pat tādu pašu naudu :bad_smile:

Smartin, es apzinos, ka reizēm esmu pārāk pieticīga ;) Bet dažiem gan derētu prasīt par savām spējām adekvātu atalgojumu...

Tātad Tu gribi teikt ja Tev dotu 5000 Ls par kāzu sabildeshanu un Tu neņemtu? :D
Publicēts: 08.08.10 12:56
 citēt
Marchello:Tātad Tu gribi teikt ja Tev dotu 5000 Ls par kāzu sabildeshanu un Tu neņemtu? :D

Būsim reāli - MAN neviens tik daudz nepiedāvātu! :grimace: Un šaubos, vai kādam par kāzu sabildēšanu vispār tik daudz piedāvā ;)
Publicēts: 08.08.10 13:06
 citēt
ERA:
Marchello:Tātad Tu gribi teikt ja Tev dotu 5000 Ls par kāzu sabildeshanu un Tu neņemtu? :D

Būsim reāli - MAN neviens tik daudz nepiedāvātu! :grimace: Un šaubos, vai kādam par kāzu sabildēšanu vispār tik daudz piedāvā ;)
Skaids, ka nepiedāvās. Takš pašai jāprasa :bad_smile:
Publicēts: 08.08.10 23:50
 citēt
haralds:
Bebiite:Nu pie galda ne tikai rij...
nu jā, vēl trimpelē un muld. laikam tajā pašā reizē man uzbrauca, ka neesmu uzfilmējis, kā runā līgavas vectēva brālēna mazdēla audžuvectēva pirmās sievas otrā vīra brāļadēla krusttēvs. :face-grin:

Nu vo a luuk tas bij tas ko es tiesi dariiju kaa kaads runaaja jau metos virsuu ar kameru :D:D:D. Kaa nekaa tas ari bij savs izdziivoshanas veids, jo tikmer pie galda tapat jaseezh un ar nevienu aiz cienas pret runataju tarkshkeet nevar un eest ari ne tik kadu malku padzerties a runaaja tur vai muuzhiibu :D...

Un vispar fotografs vai ne kaazaas istos briizus nobildet tapat sanak, jo vnk ta kamera ir ideals variants ka izvairities no ta ko negribas darit :D un tad sanak nokert to, ko cilveki ir gribeejushi :D...
Publicēts: 12.08.10 07:20
 citēt
es ceru, ka beigās Siers tomēr tika pie šī vajadzīgā fotogrāfa. Diskusija gana interesanta, bet jau pirmajā lapā tā bija aizgājusi pilnīgā off-topikā. Piekrītu, ka kāds tur teicās, ka 150-200 Ls ir diapazons, kurā var atrast arī labus fotogrāfus. Galvenais fotogrāfam ir komunikācijas spēja un panākt cilvēku atvēršanos, galu galā - ne jau betona sienas bildē. Pats pavisam nesen biju kā pasūtītājs un esmu ļoti apmierināts ar sava fotogrāfa izvēli.
Publicēts: 12.08.10 09:33
 citēt
fotogrāfēju nesen kāzas un domāju,varbūt tiešām uztaisīt tikai divas bildes?Tad padomāju,kā pasūtītājs-ja jau maksāju,tad gribu bildes gan no notikuma,gan viesus.No fotogrāfa viedokļa protams tām bildēm nav liela vērtība,kā visam šai pasaulē,bet pasūtītājs maksā un es daru.Cilvēki grib redzēt sevi bildēs un par to maksā.
Publicēts: 12.08.10 11:14 labots
 citēt
ekoists:fotogrāfēju nesen kāzas un domāju,varbūt tiešām uztaisīt tikai divas bildes?Tad padomāju,kā pasūtītājs-ja jau maksāju,tad gribu bildes gan no notikuma,gan viesus.No fotogrāfa viedokļa protams tām bildēm nav liela vērtība,kā visam šai pasaulē,bet pasūtītājs maksā un es daru.Cilvēki grib redzēt sevi bildēs un par to maksā.

-----------------
/.. lai cik dīvaini nebūtu, bet katrs no viesiem grib sevi atrast kādā bildē... viņiem pat neinteresē daudz, kā izskatīsies Marijas tante vai Zojas tante bildēs, bet gan kā pats..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas