forum.gif
Pentax K-X vai Canon 1000D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pentax K-X vai Canon 1000D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.10 22:19
 citēt
Klausieteies a kas piemeeram labaaks Pentax K-X vai ari Canon 1000D,man ir iesaaceja limenis un loti intrese viss kas grozas ap foto-taisos maacities gan pasmaacibas celaa gan ari pastaigaat pa kusiem-varbuut kads vareetu kaut ko ieteikt???Zinu ka atgariigs ir nevis fotoaparaats bet fotograafs bet ka iesaacejam kas vareetu buut optimaalaakais???Paldies!
Publicēts: 05.08.10 22:22
 citēt
Canon :)
Spēlēties un mācīties sanāks lētāk :)
Publicēts: 05.08.10 22:23
 citēt
ņem sony :face-kiss:
Publicēts: 06.08.10 09:22 labots
 citēt
pentaxu pentaxu :face-grin:
turklāt atkritīs tev tā objektīvu neskaidrība un problēma, paņem kitenieku, nāks līdz 18-55, kas patiesībā iesākumam ir pavisam labs.
Publicēts: 06.08.10 09:57
 citēt
Best entry level camera 2010
www.tipa.com...
Publicēts: 06.08.10 10:20
 citēt
Vilkvaale:pentaxu pentaxu :face-grin:
turklāt atkritīs tev tā objektīvu neskaidrība un problēma, paņem kitenieku, nāks līdz 18-55, kas patiesībā iesākumam ir pavisam labs.

Objektīvu neskaidrība atkritīs gan.. Katrā diapazonā ir viens dzimtais objektīvs ar autofokusu, tā kā izvēles nav nekādas.. Tiesa, tas nepavisam nav lēti (kas būtu primāri, lai gribētu spēlēties :)) Sevišķi, ja runājam par autofokusa fiksiem (kāda gan spēlēšanās ar zoomiem?? :))
Publicēts: 06.08.10 10:46
 citēt
nez, man jau liekas, ka cilvēkam, kam šī būs pirmā kamera un par objektīviem pilnīgi nav nekas zināms, deiz vai vajag fixu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):