Varbūt kāds zin, kas mājās tur kādu lielu zirnekli...nu tādu mīlīgu, pūkainu un lielu...tā kādas plaukstas lielumā... Vajadzētu vienai foto sesijai...pretī solu labi pavadītu laiku, kopā ar zirnekli un plikām meitenēm+zirneklīša portretiņus
Hmm... ko tik nevajag... Man, piemēram dikti zirnekļu tīklu savajadzējās... pat uzrakstīju vienai fotomāksliniecei uz Petrogradu, kur šī tādu ņēmusi... viņa tā vienkārši atbild: kā kur? Mākslinieku veikalā nopirku. Bet Nila cūkas gan gribētu pabildēt, akkurāt gatavoju bilžu kolekciju vēlēšanām par godu... kā arī meklēju seskus, mērkaķus, šakāļus, u.c.... tikai aitas pagaidām ir...
Vistām takš bija jābūt, cik atceros. Aitas jau aizgāja šlosera uzmācīgajai kampaņai par godu... šogad cirks arī tā neko gaidāms, tā kā ja kādi raksturīgi lopiņi nobildējami, lūdzu, padalieties ar idejām. Es nopietni!
smartins:umta grupņiku ar aitām tā arī neesmu redzējis
Vistām takš bija jābūt, cik atceros. Aitas jau aizgāja šlosera uzmācīgajai kampaņai par godu... šogad cirks arī tā neko gaidāms, tā kā ja kādi raksturīgi lopiņi nobildējami, lūdzu, padalieties ar idejām. Es nopietni!
Ā, toč vistas bija, bet idejiski jau tas pats vien sanāk
dansiga:man, piemeram, lielajai maaxlai shobriid vajaga formaliinu ;-))))) pat atradu kur var nopirkt;-))) ... kas nu kurammm ......
Kam Tev formalīnu? Pēc pagājušās vasaras, kad regulāri nācās to šķaidīt, 'laistīties' un ostīt, varu teikt, ka tas šķīdums galīgi nav nekas patīkams. Normāli izkož elpceļus, ja pamatīgāk ieelpo (slēgtās telpās ķip ilgstoši ar to nedrīks strādāt), nonākot saskarsmē ar ādu tā vēlāk kļūst sausa un sāk lobīties nost (tāpēc jālieto gumijas cimdi, ko gan es nedarīju) utt. Protams māksla prasa upurus, bet nu...
nuu - man to nevajag ilgi un regulaari - man tik viensas idejas realizaacijai un pietiekmani vaaja akoncentraacijaa;-))) (kukainjus nesliicinaashu) ;-))))