forum.gif
Liels zirneklis kurzemes pusē!?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Liels zirneklis kurzemes pusē!?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.10 14:04
 citēt
Varbūt kāds zin, kas mājās tur kādu lielu zirnekli...nu tādu mīlīgu, pūkainu un lielu...tā kādas plaukstas lielumā...
Vajadzētu vienai foto sesijai...pretī solu labi pavadītu laiku, kopā ar zirnekli un plikām meitenēm+zirneklīša portretiņus:)
Publicēts: 07.08.10 15:03
 citēt
puika saskatījies modeļu šovu..........
Publicēts: 07.08.10 15:21
 citēt
bez *dziļas* domas pie mākslas netikt..... noteikti zirnekli vajag
Publicēts: 07.08.10 15:29
 citēt
Tak paņem uzreiz kādu kobru. Būs pa maksimumu. Ākstās te ar sīkumiem.:face-grin:
Publicēts: 07.08.10 15:52
 citēt
man, piemeram, lielajai maaxlai shobriid vajaga formaliinu ;-))))) pat atradu kur var nopirkt;-))) ... kas nu kurammm ......
Publicēts: 07.08.10 15:55 labots
 citēt
A man lielajai mākslai vajag kaut ko sapīpēties. Kāds zin, kur var dabūt Kurlandes pusē? :bad_smile:
Publicēts: 07.08.10 16:10
 citēt
ja īsto uzpīpēs, tad zirnekļi paši atrāpos
Publicēts: 07.08.10 16:11
 citēt
etwas:ja īsto uzpīpēs, tad zirnekļi paši atrāpos
:face-grin::face-grin:
Publicēts: 07.08.10 16:30
 citēt
ar cūku, piemēram, nevar izlīdzēties ?
Publicēts: 07.08.10 16:39
 citēt
Hmm... ko tik nevajag...
Man, piemēram dikti zirnekļu tīklu savajadzējās... pat uzrakstīju vienai fotomāksliniecei uz Petrogradu, kur šī tādu ņēmusi... viņa tā vienkārši atbild: kā kur? Mākslinieku veikalā nopirku.
Bet Nila cūkas gan gribētu pabildēt, akkurāt gatavoju bilžu kolekciju vēlēšanām par godu... kā arī meklēju seskus, mērkaķus, šakāļus, u.c.... tikai aitas pagaidām ir...
Publicēts: 07.08.10 16:41
 citēt
Eltons:tikai aitas pagaidām ir...
jumta grupņiku ar aitām tā arī neesmu redzējis :bad_smile:
Publicēts: 07.08.10 16:47
 citēt
smartins:
Eltons:tikai aitas pagaidām ir...
jumta grupņiku ar aitām tā arī neesmu redzējis :bad_smile:

Vistām takš bija jābūt, cik atceros.
Aitas jau aizgāja šlosera uzmācīgajai kampaņai par godu... šogad cirks arī tā neko gaidāms, tā kā ja kādi raksturīgi lopiņi nobildējami, lūdzu, padalieties ar idejām.
Es nopietni!
Publicēts: 07.08.10 16:49
 citēt
Eltons:
smartins:umta grupņiku ar aitām tā arī neesmu redzējis :bad_smile:

Vistām takš bija jābūt, cik atceros.
Aitas jau aizgāja šlosera uzmācīgajai kampaņai par godu... šogad cirks arī tā neko gaidāms, tā kā ja kādi raksturīgi lopiņi nobildējami, lūdzu, padalieties ar idejām.
Es nopietni!
Ā, toč vistas bija, bet idejiski jau tas pats vien sanāk
Publicēts: 07.08.10 19:55
 citēt
dansiga:man, piemeram, lielajai maaxlai shobriid vajaga formaliinu ;-))))) pat atradu kur var nopirkt;-))) ... kas nu kurammm ......

Kam Tev formalīnu? Pēc pagājušās vasaras, kad regulāri nācās to šķaidīt, 'laistīties' un ostīt, varu teikt, ka tas šķīdums galīgi nav nekas patīkams. Normāli izkož elpceļus, ja pamatīgāk ieelpo (slēgtās telpās ķip ilgstoši ar to nedrīks strādāt), nonākot saskarsmē ar ādu tā vēlāk kļūst sausa un sāk lobīties nost (tāpēc jālieto gumijas cimdi, ko gan es nedarīju) utt.
Protams māksla prasa upurus, bet nu... :D
Publicēts: 07.08.10 21:01
 citēt
nuu - man to nevajag ilgi un regulaari - man tik viensas idejas realizaacijai un pietiekmani vaaja akoncentraacijaa;-))) (kukainjus nesliicinaashu) ;-))))
Publicēts: 07.08.10 21:59
 citēt
NilsS:puika saskatījies modeļu šovu..........

bučas:D Nu bet ja klients prasa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):