forum.gif
fotogrāfēšana telpās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfēšana telpās
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.10 17:27
 citēt
Varat lūdzu pateikt kā un kādā režīmā fotogrāfēt telpās,istabās.Man ir fotoaparāts sony dsc-h50 Fotogrāfēju gan ar automātisko regulēšanu gan ar iestatījumu P (kas automatiski regulē ekspozīciju,gan aizvara darbības ātrumu gan diafragmas vērtību) zibspuldze ar bija uz auto režīma.Fotogrāfējot zibspuldze uz auto režīma nenostrādāja,tātad gaismas pietika,bet gala iznākumā fotogrāfijas ir iznākušas loti tumšas.Kur ir vaina,un ko es nepareizi daru.Paldies. :face-sad:
Publicēts: 08.08.10 17:29
 citēt
lieto M rezhiimu, ja taads ir, iestati katru veertiibu pats, kameer ir rezultaats kaadu tev vajag.
Publicēts: 08.08.10 17:30 labots
 citēt
Kā var sanākt sliktas bildes lietojot šedevru pogu ar zaļo kvadrātiņu?
Publicēts: 08.08.10 17:35
 citēt
Jāsāk ar to, ka tās kameras iebūvētais štrunts ar zibsni tik pāris metrus, burtiski, izgaismo. Un režīms tur pooo.:face-grin:
Publicēts: 08.08.10 17:41
 citēt
Laurelz:lieto M rezhiimu, ja taads ir, iestati katru veertiibu pats, kameer ir rezultaats kaadu tev vajag.

Jā man ir M režīms
Publicēts: 08.08.10 18:05
 citēt
Diva:
armis:Varat lūdzu pateikt kā un kādā režīmā fotogrāfēt telpās,istabās.Man ir fotoaparāts sony dsc-h50 Fotogrāfēju gan ar automātisko regulēšanu gan ar iestatījumu P (kas automatiski regulē ekspozīciju,gan aizvara darbības ātrumu gan diafragmas vērtību) zibspuldze ar bija uz auto režīma.Fotogrāfējot zibspuldze uz auto režīma nenostrādāja,tātad gaismas pietika,bet gala iznākumā fotogrāfijas ir iznākušas loti tumšas.Kur ir vaina,un ko es nepareizi daru.Paldies. :face-sad:

Jānopērk nākošais aparāta modelis, tad būs ok, gaišas!

Tu esi stulba,un tavs komentārs te ir galīgi lieks.
Publicēts: 08.08.10 18:41
 citēt
Varu tik dot vienkaarshu ieteikumu:
1. nopeerc statiivu
2. lieto AV rezjiimu (uzliec diafragmu pats, sleedzja laiku nosaka kamera), un pieregulee diafragmu, iso un "kadra gaishumu".
tAALAAK JAU TIKAI PRAKSE!
p.s. kamera gana normaala lai vareetu dabuut gana sakariigus rezultaatus, rokaas taadu esmu tureejis un shur tur bildeejis ar taadu, taa ka varu teikt, ka ar taadu var ko nobildeet.
Publicēts: 08.08.10 20:04
 citēt
"Varat ieteikt kādā ātrumā slēgt, lai varētu normāli braukt, man ir Fiat Panda 1,1.." :super_man:
Publicēts: 08.08.10 20:43
 citēt
Izlasi aparāta instrukciju.
Publicēts: 08.08.10 21:51
 citēt
Tas ir Fiat Panda instrukciju?:face-smile:
Publicēts: 08.08.10 22:04
 citēt
Atcerējos vecu, stulbu anekdoti.
Piebrauc pie Igaunijas robežas Audi Quattro, iekšā sēž pieci kadri. Vobšim, igauņu robežsargs saka, ka ar šito mašīnu vairāk par četriem Igaunijā nedrīkst braukt, jo, redz, quattro nozīmējot četri. Braucēji, protams, sāk skaidroties, ka tas ir tikai mašīnas nosaukums un tam nav nekāda sakara ar sēdvietu skaitu. A bet igauņu robežsargs no sava neatkāpjas, ni un ni, pieci braukt nedrīkst. Tā strīdas, kamēr igaunis neiztur, un skrien saukt priekšnieku. A priekšnieks saka, ka ar sīkumiem nenorarbosies, jo vesela ģimene grib tikt pāri robežai ar Fiat Uno.
P.S. kaut kā tā
Publicēts: 08.08.10 23:44
 citēt
Kādreiz bija Fiat Panda! Nāvīgi ellīgs aparāts. Pazīstu vīruku, kuru ziemā ar tādu aiz Ādažiem nopūta no ceļa!:anger::cry::haha:
Publicēts: 09.08.10 02:14
 citēt
mums kantorī Panda ir viena no darba mašīnām, esmu dabūjis ar to pabraukāt... pēc Volvo 940 ar Pandu pārbraukt pāri guļošam policistam ir patiess ekstrīms...
Publicēts: 09.08.10 03:04
 citēt
ķepas nost no pandas:
img.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.08.10 08:25
 citēt
Jā ,vecā panda bij zvērs!Aizmugurējais beņķis-parka soliņš,mēs ar čomu un alus kaste uz tā.Druška kāā paņēma uz 100-tu Zantes T-veida krustu TAISNI no Saldus puses(labi ka bij tāds neliels pļavu celiņš)naktī,tumsā,mēs ar čomu momentāli skaidrā(kaut kaste jau pusē).Nekas izrāva ar loku appakaļ un turpinājām ceļu uz Kandavu! :haha:
Publicēts: 09.08.10 12:45
 citēt
shvaboc:ķepas nost no pandas:
http://img.fotoblog.lv/328/803/900.jpg

Vincha smuki kadraa izskataas, ka velk pandu aaraa.. :)
Publicēts: 09.08.10 18:18
 citēt
jonatan,beidz dzert :face-devil-grin:
nekādas vinčas tur nav,izbrauca savā gaitā visur kur vajadzēja.
Publicēts: 10.08.10 02:01
 citēt

Un kas taa par fignju no purna torchii pie "redeles", zobu bakstaamais, vai? :D
Publicēts: 10.08.10 08:21 labots
 citēt
Jonatans:
Un kas taa par fignju no purna torchii pie "redeles", zobu bakstaamais, vai? :D

Tas takš durklis klejojošu fotogrāfu medīšanai...:)))

P.S. Man tik nedaleca, kāds sakars šamai Pandai ar bildēšanu telpās..:)))
Publicēts: 10.08.10 09:02
 citēt
Friidis:P.S. Man tik nedaleca, kāds sakars šamai Pandai ar bildēšanu telpās..:)))
Viss sākās ar zemāk minētu ierakstu šajā pašā diskusijā :haha:

Gabiz:"Varat ieteikt kādā ātrumā slēgt, lai varētu normāli braukt, man ir Fiat Panda 1,1.." :super_man:
Publicēts: 10.08.10 11:24
 citēt
Reiz gadijaas braukt ar pirmo golfu kam 1.1 motors bij - nu tas bij iists extriims!
Publicēts: 10.08.10 13:22
 citēt
Ir gadījies braukt ar Patrol turbodīzeli (3.0 laikam), kam turbīna nomirusi, vot tā ir ekstrēma apdzīšana :D Kādi 3km jāieskrienās, lai smago apdzītu, ja nesanāk, jāsāk no jauna :D:D:D
Publicēts: 10.08.10 13:45
 citēt
Ne figa jūs nesaprotat, esktrēmi ir ar 25 gadus vecu žiguli 140 km/h izspiest.
Publicēts: 10.08.10 13:48
 citēt
smartins:Ne figa jūs nesaprotat, esktrēmi ir ar 25 gadus vecu žiguli 140 km/h izspiest.

Ja pie šī skaitās arī 26 gadus vecs VW golf, tad tas ir darīts. ;) Nekas baigi ekstrēms nav. Viss mierīgi. Un ātrāk vienkārši iet tikai, kad sanāk no kalna lejā, pa taisnu nē.
Publicēts: 10.08.10 13:54 labots
 citēt
alvils:
smartins:Ne figa jūs nesaprotat, esktrēmi ir ar 25 gadus vecu žiguli 140 km/h izspiest.

Ja pie šī skaitās arī 26 gadus vecs VW golf, tad tas ir darīts. ;) Nekas baigi ekstrēms nav. Viss mierīgi. Un ātrāk vienkārši iet tikai, kad sanāk no kalna lejā, pa taisnu nē.
Man, laikam, īpaš eksemplārs trāpijās, virs 130 stūre normāli vibrēt sāka (vinīgais, pirms gadiem 10 tas bija, ar 1975. gada 2103). A tas, ka ātrāk var tikai no kalna lejā - tas gan wowo! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):