forum.gif
pktdn vkrs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / pktdn vkrs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.13 13:56
 citēt
Kolēģis "gaterists" sūta jauniņo kolēģi uz veikalu pēc diviem polšiem. Tas pa gabalu nesadzird un pārjautā: - Cik, cik?!
Gaterists parāda uz pirkstiem. A jauniņais šim atkal: - Vienu lielo un vienu maziņo?! - B***, divus lielos!!!

Publicēts: 06.12.13 14:07
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 06.12.13 14:13
 citēt
Šitā jau 5 rāda. Kur tad uz tādu baru tikai 2.. :)
Publicēts: 06.12.13 14:59
 citēt
ātri gan tev vakars piezadzies..............:bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 15:09
 citēt
negatIvs:ātri gan tev vakars piezadzies..............:bad_smile:
Būtu gaidījis līdz vakaram, riskētu ar to, ka Dansiga pirmā uzceptu tēmu.
Publicēts: 06.12.13 15:10
 citēt
Štrunts par Ausaini, bet izskatās, ka vakars būs garš, un sestdienas rīts izcili riebīgs.:face-sad:
Publicēts: 06.12.13 15:14
 citēt
Varētu ņemt un apprecēties... Tieši pirms 5 gadiem līdzīgu pasākumu mūžināju, kkur Liepājas apriņķī...

Nu, ja es tā šovakar nolemtu sagredzenoties, atrastos gribētāji mūžināt (es nevienam neko nemaksāšu, janu vienīgi varu graudā - atdot pentax k100d super)? :bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 15:17
 citēt
Baudā ar' var maksāt
Publicēts: 06.12.13 15:21
 citēt
smartins:Baudā ar' var maksāt

smiešanās arī skaitās bauda? varu kādu aņuku par vinniju pūku izstāstīt... :bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 16:00
 citēt
Gaisma:Varētu ņemt un apprecēties... Tieši pirms 5 gadiem līdzīgu pasākumu mūžināju, kkur Liepājas apriņķī...

Nu, ja es tā šovakar nolemtu sagredzenoties, atrastos gribētāji mūžināt (es nevienam neko nemaksāšu, janu vienīgi varu graudā - atdot pentax k100d super)? :bad_smile:

šitā Tu līdz pavasarim nenovilksi..:grimace:
Publicēts: 06.12.13 16:19
 citēt
Gaisma - kad klientam bildes atdevi, arī biji savu "parakstu" virsū salicis? :bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 16:27
 citēt
smartins:Kolēģis "gaterists" sūta jauniņo kolēģi uz veikalu pēc diviem polšiem. Tas pa gabalu nesadzird un pārjautā: - Cik, cik?!
Gaterists parāda uz pirkstiem. A jauniņais šim atkal: - Vienu lielo un vienu maziņo?! - B***, divus lielos!!!

Galvenais rāda ka 2, bet divi pakalpiņi tomēr nepiekrīt, un domā ka vismaz 5 toč vajadzētu:-)
Publicēts: 06.12.13 17:15
 citēt
smartins:Kolēģis "gaterists" sūta jauniņo kolēģi uz veikalu pēc diviem polšiem. Tas pa gabalu nesadzird un pārjautā: - Cik, cik?!

Aizsūti idiotu pēc viena aliņa un viņš vienu arī atnesīs.
Publicēts: 06.12.13 17:25
 citēt
ā, un ko tur taisīt privātas balles, tādas, kā kāzas, ja taču ir publiskā saukta par "ziemīšiem" priekšā? salavecīši, eglītes...

Publicēts: 06.12.13 17:27
 citēt
smartins:

viņa sen nav cepusi, tas nebūs īstais iemesls.... drīzāk baidies, ka vakarā nebūsi spējīgs ... :grimace:
Publicēts: 06.12.13 17:29
 citēt
Gaisma:ā, un ko tur taisīt privātas balles, tādas, kā kāzas, ja taču ir publiskā saukta par "ziemīšiem" priekšā? salavecīši, eglītes...

gan bērniņiem, gan māmiņām būs prieks .... :bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 17:30
 citēt
Tik papus bez prieciņa :anger:
Publicēts: 06.12.13 17:30
 citēt
attiecīgi izkrāsoti, būt labi svētku preži
Publicēts: 06.12.13 20:34
 citēt
emzi:

Galvenais rāda ka 2, bet divi pakalpiņi tomēr nepiekrīt, un domā ka vismaz 5 toč vajadzētu:-)
Ušakovam ir jāatkāpjas pēc šitāda gājiena :bad_smile:
Publicēts: 06.12.13 20:37
 citēt
"Ušakovam ir jāatkāpjas pēc šitāda gājiena"

Pēc pktn vkrsa?
Publicēts: 06.12.13 20:43
 citēt
Eltons:"Ušakovam ir jāatkāpjas pēc šitāda gājiena"

Pēc pktn vkrsa?
Ka piecu vietā paņēma divus!
Publicēts: 07.12.13 00:25
 citēt
smartins:

Baidies baidies!!!! :-)
Publicēts: 07.12.13 00:33
 citēt
Muhahā!!!!! negatIvs! :)) :face-grin:
Publicēts: 07.12.13 09:22
 citēt
Gaisma:Varētu ņemt un apprecēties... Tieši pirms 5 gadiem līdzīgu pasākumu mūžināju, kkur Liepājas apriņķī...

šovakar ne, bet ja laikus painformēsi - es piesakos.
Publicēts: 07.12.13 16:16
 citēt
NilsS, drīxt, es tev paturēšu atstarotāju?:-)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):