forum.gif
K.Kurcens- kas viņš ir?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / K.Kurcens- kas viņš ir?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.13 23:51 labots
 citēt
Ir jautājumi , konkrēti no pilsētas fotoļaudīm- kas ir K.Kurcens?..
Es nevaru atbildēt, jo neizdevās personīgi satikt..
Publicēts: 06.12.13 23:56
 citēt
a kam tev to zināt?
Publicēts: 07.12.13 00:03
 citēt
dansiga:a kam tev to zināt?

Sarkanā partizāne.. Baidies Maxima? :)
Ir konkrētās pilsētas fotocilvēka, pietiekoši populāra jautājums man- "Kas ir K.Kucens"..
Apsolīju, ka meklēšu visiem pieejamajiem līdzkļiem..
Vai vēl ir dansigai jautājumi, kas atbilst tēmai? :)
Publicēts: 07.12.13 00:04 labots
 citēt
Publicēts: 07.12.13 00:05
 citēt
Dansigai:- jebkurā gadījumā, ne jau Tu būsi info -ierobežojošais faktors konkrētajā jautājumā..
Publicēts: 07.12.13 00:07 labots
 citēt
versatile:Bildē neslikti.
www.flickr.com...
http://www.flickr.com/photos/visitcesis/5838748007/
versatile:Bildē neslikti.
www.flickr.com...
http://www.flickr.com/photos/visitcesis/5838748007/

Nav jau runa par bildēm :) Zinu, ka ir arī labas :_)
Jautājums tika uzdots par to:- kas tas tāds , konkrētajā pilsētā?? :)
Publicēts: 07.12.13 00:08
 citēt
letins:Dansigai:- jebkurā gadījumā, ne jau Tu būsi info -ierobežojošais faktors konkrētajā jautājumā..

Nju vsjo Wendeta bez variantiem:D :D
Publicēts: 07.12.13 00:10
 citēt
letins:Ir jautājumi , konkrēti no pilsētas fotoļaudīm- kas ir K.Kurcens?..

Tak pajautā viņam pašam!
Publicēts: 07.12.13 00:10
 citēt
Lunis:
letins:Dansigai:- jebkurā gadījumā, ne jau Tu būsi info -ierobežojošais faktors konkrētajā jautājumā..

:) :) Ja Wendeta, tad ne no manas puses- man diži vienalga, bet solījums jāpilda,info atrašanā, Luni, pats Zini, kā tas ir? :)
Publicēts: 07.12.13 00:19 labots
 citēt
letins:
Lunis:

:) :) Ja Wendeta, tad ne no manas puses- man diži vienalga, bet solījums jāpilda,info atrašanā, Luni, pats Zini, kā tas ir? :)

DĪVAINS tips , atsauksmes no KVĒLAS pielūgsmes līdz sūdzību sūdzībām. BET bildē smuki:) Pirms gadiem bij varen aktīvs foto jomā tad nu šad tad kā jau iesācējām sanāca varen klupt un "Klupienu sekas" izgi vēl i-netā virmoja. Bet tagad sen nekas nav dzirdēts :) Gan jau Omim ko parādā vai čupojusies , tāpēc šamā tik noslēpumaina "Es neko nepateicu" tipa , ko 5x atgādinās un paģērēs pie izdevības ko pretī :face-grin::face-grin:Pretrunīga persona katrā ziņā , bet bildē neslikti:)
Publicēts: 07.12.13 00:22
 citēt
letins, ai - Tu tāds nervozss šodien!
Publicēts: 07.12.13 00:29
 citēt
dansiga:letins, ai - Tu tāds nervozss šodien!

Kur Tev tāds secinājums šovakar? :) Mierīgāks neesmu bijis :) Kļūdies konstucionāli :)
Publicēts: 07.12.13 00:30
 citēt
Lunis:
letins: :) :) Ja Wendeta, tad ne no manas puses- man diži vienalga, bet solījums jāpilda,info atrašanā, Luni, pats Zini, kā tas ir? :)

DĪVAINS tips , atsauksmes no KVĒLAS pielūgsmes līdz sūdzību sūdzībām. BET bildē smuki:) Pirms gadiem bij varen aktīvs foto jomā tad nu šad tad kā jau iesācējām sanāca varen klupt un "Klupienu sekas" izgi vēl i-netā virmoja. Bet tagad sen nekas nav dzirdēts :) Gan jau Omim ko parādā vai čupojusies , tāpēc šamā tik noslēpumaina "Es neko nepateicu" tipa , ko 5x atgādinās un paģērēs pie izdevības ko pretī :face-grin::face-grin:Pretrunīga persona katrā ziņā , bet bildē neslikti:)

Tā jau sapratu- "sharp ,strip persona" :)
Publicēts: 07.12.13 00:32
 citēt
Meduslacis:
letins:Ir jautājumi , konkrēti no pilsētas fotoļaudīm- kas ir K.Kurcens?..

Tak pajautā viņam pašam!

Neizlokies- jautājums uzdots sabiedrībai :)
Pats to nebūtu izdomājis, ja kas.. Ja zinātu, kas vaicā, atbildētu nemnstinoties.. :)
Publicēts: 07.12.13 00:36
 citēt
letins:
Meduslacis: Tak pajautā viņam pašam!

Neizlokies- jautājums uzdots sabiedrībai :)
Pats to nebūtu izdomājis, ja kas.. Ja zinātu, kas vaicā, atbildētu nemnstinoties.. :)

Neizlokos,vnk nesapratu par ko topiks..Iedomājos ka kāds uzceptu tēmu-Kas ir Meduslācis? :face-grin:
Publicēts: 07.12.13 00:38
 citēt
Meduslacis:
letins: Neizlokies- jautājums uzdots sabiedrībai :)

Neizlokos,vnk nesapratu par ko topiks..Iedomājos ka kāds uzceptu tēmu-Kas ir Meduslācis? :face-grin:

Tak "necepšu" šādu tēmu, jo nezinu, kas ir- "meduslācis" :)
Kas tas ir?? :)
Publicēts: 07.12.13 00:39
 citēt
letins:
Meduslacis:

Tak "necepšu" šādu tēmu, jo nezinu, kas ir- "meduslācis" :)
Kas tas ir?? :)

Tev ir aizliegts viņam pašam pajautat kas viņš ir?
Publicēts: 07.12.13 00:40
 citēt
Ja godīgi, mēģinu atrast Kaspara tel, pagaidām neizdodas, lai informētu viņu par konkrēto topiku..(demokrātija)
Publicēts: 07.12.13 00:46
 citēt
Aha.. atsitāmies, šherpie demokrāti :)
Klusums bezgalīgs, ja nav p-ersonīga labuma :) Raksturīgi :)
Raksturojoši.. :)
Publicēts: 07.12.13 01:20
 citēt
UldisMuzikants:http://kasparskurcens.pixu.com/

Nu ir kaut kāda lapa, neapstrīdu.. Mans klients vēlētos vairāk uzzināt par personu, par ko brīnās, ka NEKAS nav dzirdēts.. Cilvēcīgi..
Publicēts: 07.12.13 01:25
 citēt
Tā rādās, ka NEVIENS NEKO saprotamu arī nevar ieteikt šajā sakarā?.. diemžēl.. ginchus it kā vēlējās ko teikt, aizsūtīju vēlreiz viņam k.tel., tā arī nebija nekādu ziņu..
Publicēts: 07.12.13 01:31 labots
 citēt
backspin.
Google visu zina.
Publicēts: 07.12.13 01:34
 citēt
versatile:backspin.
Google visu zina.

Nu jā, bet backspin nav kaspars , un visi to zina, tikai ne mans klients :)
Publicēts: 07.12.13 08:21
 citēt
Zinu personīgi, sakarīgs čalis....Tev tādi interesanti klienti...
Publicēts: 08.12.13 15:22 labots
 citēt
Letin, ja vēlies mani atrast, tad vari uzrakstīt draugiem.lv.
Manus darbus vari aplūkot vai nu tepat galerijā, vai nu manā mājaslapā:
kasparskurcens.1x.com
vēl rakstu astro/atmosfēras blogu:
miedzinjsh.wordpress.com
šeit šis tas no reportāžām:
www.flickr.com...
Vēl ir Cēsu galerija draugiem.lv.

Mans kontakttālrunis interesentiem: 20377083
letins:
Nu jā, bet backspin nav kaspars , un visi to zina, tikai ne mans klients :)

Absolūti maldīga informācija.

Jauku dienu interneta baumotājiem,
backspin. > Kaspars Kurcens

letins:
Jautājums tika uzdots par to:- kas tas tāds , konkrētajā pilsētā?? :)

Atbildot uz jautājumu - Cēsu iedzīvotājs, kurš nodarbojas ar mērniecības darbiem un fotogrāfēšanu. Ja interesē, kas es par personu, tad atliek tikties personīgi. Nav ko slēpties ;)
Nesaprotu tik šāda topika nepieciešamību. Kur broblēma atrast un uzrakstīt sociālajos tīklos. Ja tēmas autors ir Cēsinieks, tad gan jau Cēsu TIC arī varētu iedot kādu kontkatinformāciju.

Vēl viena būtiska informācija - ja ceri šeit sagaidīt tautas viedokli, tad diez vai sanāks, jo retais no šejieniešiem ir mani kādreiz saticis un arī nez vai pietiekoši, lai mācētu ko pastāstīt.

P.S. Lunim gan interesantas varoņteikas :D
Publicēts: 08.12.13 18:29
 citēt
Kas te par špionu medībām tīklos sākušās, gan te gan soc tīklos, pēdējā mēneša laikā tāds kā bums uz to idintitēšanu kas ir kas un no kurienes. Saprastu ka kāds kādam ko nodarijis vai par'\adā, bet tā pat vien par cilvēku interesēties ja viņš sevi negrib atklāt, nu nav ētiski.
Publicēts: 08.12.13 18:57 labots
 citēt
letins:

Muļķības, esam tikušies arī personīgi - plenērā pie Veczemju klintīm.
Publicēts: 15.12.13 00:46
 citēt
Paldies visiem komentētājiem, izskatās, ka daudzi ir pārpratuši tēmas kreatīvumu :)
Pats Kaspars arī ir pāpratis, diemžēl, tobrīd nebija runa par citiem iespējamajiem kontaktiem, bet konkrētajiem konkrētajā datumā- tiem kas tad bija sasniedzami. Lai piedod, kas nesaprata.
Paldies.
Publicēts: 15.12.13 14:17
 citēt
letins:Paldies visiem komentētājiem, izskatās, ka daudzi ir pārpratuši tēmas kreatīvumu :)
Pats Kaspars arī ir pāpratis, diemžēl, tobrīd nebija runa par citiem iespējamajiem kontaktiem, bet konkrētajiem konkrētajā datumā- tiem kas tad bija sasniedzami. Lai piedod, kas nesaprata.
Paldies.

A ja nepiedosim..?:face-grin::face-grin::face-grin::exciting::exciting::exciting:
Publicēts: 15.12.13 18:13 labots
 citēt
letins:Paldies visiem komentētājiem, izskatās, ka daudzi ir pārpratuši tēmas kreatīvumu :)
Paldies.

Teksts liecina par kretīnismu, nevis "kreatīvumu". Topika nosaukums nekādi neasociējas ar doto murgaino taisnošanos
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):