forum.gif
Viesuļvētra Madonā !!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Viesuļvētra Madonā !!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.10 18:51 labots
 citēt
Nu kuram pirmajam raports no izpostītās Madonas? Izgāztie koki un norautie jumti , sapostītie lielveikali?:) Mu sliņķi daivai bildes liekat!!
Publicēts: 08.08.10 19:15
 citēt
Tur tak droši vien elektrības vēl nav, tāpēc nav arī reportu... :what:

Daugavpilī auto saspēris zibens... www.apollo.lv...
Publicēts: 08.08.10 19:16
 citēt
no delfiem "Vēl viena sieviete gāja bojā pēc tam, kad stiprajā vējā viņai virsū tika uzmests pienvedējs"
Publicēts: 08.08.10 19:19
 citēt
smartins:no delfiem "Vēl viena sieviete gāja bojā pēc tam, kad stiprajā vējā viņai virsū tika uzmests pienvedējs"

tas Lietuvā
Publicēts: 08.08.10 19:20
 citēt
optimists:
smartins:no delfiem "Vēl viena sieviete gāja bojā pēc tam, kad stiprajā vējā viņai virsū tika uzmests pienvedējs"

tas Lietuvā
ta es vienkārši iedomājos, kā viesuļvētra pienvedēju pacēla gaisā :bad_smile:
Publicēts: 08.08.10 19:29
 citēt
Ja pie mājas pienaglotu jumtu paceļ... To pienvedēju (tukšu) varēja vienkārši uzripināt. Vējā tās mašīnītes braucot labi sūpojas, ja tukšas.:face-smile:
Publicēts: 08.08.10 19:29
 citēt
Bet nu skats Madonā esot kartīgs , visa pislēta pilna ar sagāztiem salauztiem kokiem māju jumti paplēsti sisrsņigi , centrā viena privātmājai jumst esot pilnībā "Nolikts blakus" lielveikaliem jumti parullēti šur tur nost , bet galvenais kārtīgi ar saknēm parauti un palauzti lieli koki ko izravēti pa laukumiem.
Publicēts: 08.08.10 19:34
 citēt
tas zibes saspertajam auģikam bija pārāk negatīva enerģija, dievs zina......

pienvedējs var būt bija govs :what:
Publicēts: 08.08.10 19:36
 citēt
Luni - tu domā ka fotogrāfi ir kaut kas augstāks, pārāks, gan jau tiem arī jumti aizpūsti......
Publicēts: 08.08.10 19:36
 citēt
Oliss: pienvedējs var būt bija govs :what:

Es iedomājos ka "Kazis ar mucu" , Leišos visādi podi redzēti šai jomā:):)
Publicēts: 08.08.10 19:38
 citēt
Oliss:Luni - tu domā ka fotogrāfi ir kaut kas augstāks, pārāks, gan jau tiem arī jumti aizpūsti......

Iespejam iespejams , man zvanija no autinja kur braukaja pa pilsetu postijumus novertejot.
Publicēts: 08.08.10 19:39
 citēt
Oliss:Luni - tu domā ka fotogrāfi ir kaut kas augstāks, pārāks, gan jau tiem arī jumti aizpūsti......

tak ne jau no vēja fotogrāfiem jumti aizbrauc...:face-grin:
Publicēts: 08.08.10 19:40
 citēt
Draugos kaut kādas bildes atradu, kvalitāte gan briesmīga, bet nu iespaids par postījumiem rodas...
www.draugiem.lv...
Publicēts: 08.08.10 20:29
 citēt
ERA:Draugos kaut kādas bildes atradu, kvalitāte gan briesmīga, bet nu iespaids par postījumiem rodas...
[url=http://www.draugiem.lv/gallery/?search=v%C4%93tra+Madon%C4%81&selectedTab=17

Njaa,]http://www.draugiem.lv/gallery/?search=v%C4%93tra+Madon%C4%81&selectedTab=17

Njaa,[/url] bishki ira.
Publicēts: 08.08.10 20:30
 citēt
O jaa DAIĻI , apteriz jau līdz Valmierai esot tikusi
Publicēts: 08.08.10 21:25
 citēt
šim džekam ir skatāmākas bildes par postījumiem Madonā
www.draugiem.lv...
Publicēts: 08.08.10 23:30
 citēt
Jā čalis labi saknipsējis , iespaidīgi iespaidīgi.
Publicēts: 08.08.10 23:40
 citēt
Ka tavu māti! Tur ir gājis ne pa jokam!
Publicēts: 08.08.10 23:42
 citēt
Mja labs ceru tas gaisa balonu festivalu nakamas brivdienas neietekmes
Publicēts: 09.08.10 12:47
 citēt
Neietekmees, mums tad buus smogs no slaavu zemes atnaacis - buus citi krenjkji. :D
Publicēts: 09.08.10 12:55
 citēt
Jonatans:Neietekmees, mums tad buus smogs no slaavu zemes atnaacis - buus citi krenjkji. :D

nee nu ja nopietni tad pipec ta vulkans, ta smogs, moz vel reize ar 13. augustu ka iznak Resident evil jauna dalja ari attieciigi pa godu zobijviiruss tiks palaists :cry::bad_egg:
Publicēts: 09.08.10 13:12
 citēt
Pofig madona...man vakar vakarā no TV izšāvās zibens istabā...:DDDDD Reports nebūs. Nosmirdēja pēc degošiem vadiem...smieklīgākais, ka tv, ciparnieks tjūneris u ndators strādā...it kā caur telefona kabeli ielidoja...
Publicēts: 09.08.10 13:17
 citēt
a man vakar pagalmā gulēja dinozaurs. negribēju modināt, aizgāju pusdienās. kad atgriezos viņa jau vairs nebija... :(
Publicēts: 09.08.10 13:33 labots
 citēt
Nezinu kā ar dinozauriem, bet pazīstams datoriķis teica, ka pus Grobiņai nosviluši kompji...
dinozauri...Pats audzē zāli vai atveda draugi?:D
Publicēts: 09.08.10 13:34
 citēt
alvils:a man vakar pagalmā gulēja dinozaurs. negribēju modināt, aizgāju pusdienās. kad atgriezos viņa jau vairs nebija... :(

Fui Alvil tiv bus krutonu viskača vietā iepardevuši:):)
Publicēts: 09.08.10 13:41
 citēt
Bļīīīn... Kā kaut ko tik stulbu vispār var sacerēt? :haha:
Publicēts: 09.08.10 14:28
 citēt
imgfoto:Nezinu kā ar dinozauriem, bet pazīstams datoriķis teica, ka pus Grobiņai nosviluši kompji...
dinozauri...Pats audzē zāli vai atveda draugi?:D

Sito triku zinu ar datoriem ... pasai ta bij, normali majas gulju kaifoju ka aaraa negaiss, ka man viss itka izrubits... te peekshnji buum ... taada skanja, domaaju ai ganjau nekas gulju talak, velak gribeju pc ieslegt nestrada... nu ko nesu uz garantiju, matesplate nogegusi, nebiju vieniigaa kurai kompis pipec, citiem tv, izraadas interneta vads ari jaatvieno :haha:,forshi, ka dzeki tapat uz garantijas rekina panjeema :face-grin:
Publicēts: 09.08.10 14:31
 citēt
Lunis:
alvils:a man vakar pagalmā gulēja dinozaurs. negribēju modināt, aizgāju pusdienās. kad atgriezos viņa jau vairs nebija... :(

Fui Alvil tiv bus krutonu viskača vietā iepardevuši:):)

Nebus viss es arii redzeeju dinozauru!Pa maskacku skrituljslidoja, nebij kameras liidz, karoc kabrioletus kajas uzvilcis!Forshs sportisks dzeks!:super_man:
Publicēts: 14.08.10 00:32
 citēt
Un mēs domājam, ka pie mums bija stipra vētra... Re kā Lietuvā meži nolīdzināti... :amazing:
www.vseneprostotak.ru...
Publicēts: 14.08.10 17:46 labots
 citēt
ERA:Un mēs domājam, ka pie mums bija stipra vētra... Re kā Lietuvā meži nolīdzināti... :amazing:
www.vseneprostotak.ru...
izlasīju - Lietuvā nolīdzināti mieži, apskatos bildes - a tur meži :D
Publicēts: 14.08.10 17:51 labots
 citēt
Šonakt pie Fonteina tā nogāzis ka esot bijis ūdens lidz ceļiem koņča laikā , ot tas ir traki bet koncis turpinājies. Kautkādi leišu meži phee:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol