Labdien, sodien izgājām āra ar delinu bildēt sniedziņu, dažas bildes sabildēju. Viena brīdī mazliet sniedzinš trāpīja objektīva.. Situācija tāda, ka atnaakot atpakaļ, 1.) bij izbeigušās baterijas - tās salādeju.. 2.)slēdzot iekšā ar pilnu bacju, nekas nenotiek.. BĀC..
Canonam nekaadas vanas nav bijis kops nopirku, skiet, ka 2009,gadā, Vieniigi kkad kaadas 3-4 reizes meta uz ekrāna EERORU, Pēc bildesanas.. Varbuut kads no Jums ir ko taadu piedziivojis... beeediiigi...tagad katru dienu bildeeju savu lielaako daargumu..
Kad man slēdzis divreiz ņirdzās, pirmoreiz sāka mest Errorus uz katru 4-5. kadru, otrreiz - uz īsiem eksponēšanas laikiem kadra augšā atstāja gaišu pleķi ar skaidri saredzamu robežu.
ozoauto:oii..nju juus mani nomierinaat.. Nesiisu uz Canon servisu pirmdien...biju dzirdeejusi pa sleedzi..ceraams ka tas.. cik man ytas vareetu izmaksāt..
Nezinu, par kuru slēdzi tu runā, bet, ja to, kurš Shutter, tad tas prieks IB Servisā izmaksās no 100 Ls un vismaz pāris nedēļu gaidīšanu. Nu labi, ja nav tūrisma sezona, varbūt sataisīs ātrāk, man gan abas reizes nosprāga vasarā.
Sniegs uz objektīva būtu štrunts.. Šodien pabildēju ar savu D80 arī slapja sniega laikā, kad sāka stipri snigt pārtraucu un iekāpu auto lai apskatītu uzņemto. Ieslēdzu Nikonu, un sāk strādāt autofokuss (režīms kad sledža poga nospiesta līdz pusei). Izslēdzu, apslaucīju ar salveti, minūti pažāvēju pie pečkas - viss OK. Ceru ka tas bija tikai mitrums slēdža pogā, nevis zvans kaut kam nopietnākam.. ... Varbūt nestrādā tāpēc, ka kāda ūdens pile pie vainas..Pamēģini pažāvēt..
Interesanti gan, cik gan vajadzētu maksāt svarīgākajai mehāniskajai kustīgajai detaļai aperāta rumpītī, kas nodrošina vienu no pareizas ekspozīcijas parametriem - eksponācijas laiku līdz pat 1/8000 sekundes?
Eh nu nevar no aukstuma fototehniku uzreiz stiept siltā istabā bez "izolācijas" un nu tik čolēt bildiņas, kondensāts dara savu, diemžēl. Jānogaida pāris stundas lai atsilst, tikmēr lai kamera paliek fotosomā, vai ietīta kādā segā
Alibaba:Eh nu nevar no aukstuma fototehniku uzreiz stiept siltā istabā bez "izolācijas" un nu tik čolēt bildiņas, kondensāts dara savu, diemžēl. Jānogaida pāris stundas lai atsilst, tikmēr lai kamera paliek fotosomā, vai ietīta kādā segā
Bet lietotāja instrukcija ir tikai lieka makulatūra kārbas svara palielināšanai, kas jāizmet vai nekādā gadījumā nav jālasa... Jo tās nelasīšana apčakarēs fiziku...
Paldies par komentariem.. Jaa , fotoaparats bij somaa....un uzreiz netika iesleegts..tacu jaa tam kkad bija jaanotiek..Senaak pat kaads aiz savas neapdomiibas bij ienesis manu Canonu pirtii..tad gan es biju dusmiiga..bet tas bija jau kaadus gadus atpakalj..
Taatad ir irspeja nest uz briāna ielu 12. Uz Canon servisu - mukusalas ielaa.. Sakiet, ludzu vai veel kur..?
Manam 40D slēdzi šovasar mainīja Egils Hāzners. Viss OK! Viņš tagad vairs nestrādā servisā- tikai nedaudz mājās (vienīgi uz testēšanu/regulēšanu bija nesis uz Canon servisu). Tādēļ kontaktus bez viņa piekrišanas negribu dot.
Ja galīgi neslēdzas iekšā, tad mok nolūzis pipuks, kas signalizē ka aizvērts baterijas vāciņš - reti trausls; tā dēļ vien labāk izmantot battery gripu. Tik un tā uz servisu jānes, bet remonts lētāks. A mok mitrums kamerā, tāpēc i izlādējās...
Interesanti gan, cik gan vajadzētu maksāt svarīgākajai mehāniskajai kustīgajai detaļai aperāta rumpītī, kas nodrošina vienu no pareizas ekspozīcijas parametriem - eksponācijas laiku līdz pat 1/8000 sekundes?
Pirku ebay par 35 Ls. ielikt un noregulēt gan esot čakars
aha . Ivars vismaz kārtīgs vecis. nevis tas kkāds tur centrs. Ivar pie reizes var Ideāli notīrīt sensoru. Malcasi. labas cenas, ideāls serviss, var parunāt. iesaku tikai un vienīgi Ivaru!!
Pirku ebay par 35 Ls. ielikt un noregulēt gan esot čakars
Tā jau ir - visdārgākās ir darba izmaksas, zināšanas un prasmes...
Ja pēdējo divu nav, tad iet pie kāda cita, kam ir gan zināšanas, gan prasmes un motivēt viņu pastrādāt ar naudu sanāk parasti gan ātrāk, gan lētāk...
Bija man kādreiz līdzīga problēma. Vienkārši pēkšņi Canon 40D neslēdzās iekšā. Sergejs no Canon divas nedēļas meklēja iemeslu. Izrādījies, ka viens no motoriņiem ieklemmējis. Ieslēdzot kameru, viss španungs nosēžoties uz šo motoru un kamera neslēdzas iekšā. Nomainīja motoriņu un šādi gļuki nav bijuši.
Sveiki.. šodien aiznesu savu aparātiņu uz remontu uz Briana ielu Ivaram, pateica normālu ciparu - 165Ls - motors, slēdzis, plate.. Nju atstāju, jo domāju, ka tas ir labākais variants..izrādās man garantija beigusies aprīlī..
Nju tādi man būs Ziemassvētki
Vēl jau 5dien tik skaidri pateiks, kas pa vainām..