forum.gif
Pēdējā filma............ atk.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Pēdējā filma............ atk.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.12.13 11:05
 citēt
linku ielieku atkārtoti, uz ko pamudināja frāze čatā, šonedēļ - tev tv svarīgāks par dzīvu cilvēku sarunu - ....... . es gan uzskatu, ka pa televiziju reizēm šo to var paskatīties. te piemēram

yvision.kz...

lai būtu par foto, kā jau šajā saitā pienākās. viģiks labs, pamācošs, sevišķi pa labi, pa kreisi digibliešanas laikmetā..... :big_smile:
Publicēts: 08.12.13 12:00
 citēt
Nezinu par krāsu filmas zaudējuma sāpi, es to sevišķi neizjūtu, bet tieši priekš melnbaltās meitai Ziemsvētku dāvanai nopirku Pentaxi Z-20, arī no sava Olympusa-35 RC beidzot izņēmu un attīstīju Ilfordu, atradu kaukādu kalnu ciematu no 3 gadus veca brauciena uz Beskidiem:

Kad braukšu uz Rīgu, noteikti nopirkšu vēl vienu filmu un likšu iekšā.
A vot tā, katram gadījumam.
Publicēts: 08.12.13 12:30
 citēt
Labs,
Reāli,iespārdīja tīstītājs un dipu ierāmjotājs...
Publicēts: 08.12.13 12:57 labots
 citēt
negatIvs:linku ielieku atkārtoti, uz ko pamudināja frāze čatā, šonedēļ - tev tv svarīgāks par dzīvu cilvēku sarunu - ....... . es gan uzskatu, ka pa televiziju reizēm šo to var paskatīties. te piemēram

yvision.kz...

lai būtu par foto, kā jau šajā saitā pienākās. viģiks labs, pamācošs, sevišķi pa labi, pa kreisi digibliešanas laikmetā..... :big_smile:

Kas interesanti Kodachrome ir MELNBALTA filma :):) Tieši tāpēc KODAK šīs filmas apstrādā centralizēti , speciālu tehnoloģiju "Pievienojot" krāsas tikai apstrādes procesā :):) Tieši tāpēc kopš 1935 gada ražoja praktiski to pašu filmu tik pamatne 1960 beigās izmainījās no nitro uz lavsāna. Būtība tāda ka bāzē ir ārkārtīgi smalkgraudaina platu dinamisko diapazonu melnbalta filma. Kā zināms dažādas krāsas dod dažādu pelēkā gradāciju. Apstrādes procesā krāsviela tiek "pievienota" tā sadalās attiecīgi pēc melnbaltās emulsijas gradācijas , tieši tāpēc krāsas Kodachrome ir tik dzidras un spilgtas jo nev nekādu slāņu sajaukšanās KRĀSA ir tikai tur kur tā bijusi :) KODAK nekad nav atklājis šis tehnoloģijas noslēpumu viss augstāk minētais ir tikai dažādu pētnieku tehnoloģiski minējumi:face-wink::face-grin:
Publicēts: 08.12.13 13:14 labots
 citēt
es jau tik daudz ne par - krāsaina/melnbalta, cik par attieksmi ..... , bet attieksmi pamana, ja noskatās video .... :bad_smile:
Publicēts: 08.12.13 14:38
 citēt
Le roi est mort, vive le roi !

Skaidrs, ir viens - fotogrāfijas sāls ir cilvēkos, portretos :) Mans mīļākais žanrs, šādi video motivē! Tikai youtube video kvalitāte sūkāja
Publicēts: 08.12.13 14:45
 citēt
Shadow:Le roi est mort, vive le roi !

Skaidrs, ir viens - fotogrāfijas sāls ir cilvēkos, portretos :) Mans mīļākais žanrs, šādi video motivē! Tikai youtube video kvalitāte sūkāja

es to filmu skatījos pa tv, lielais ekrāns, Nat. Geo. un tādā garā. viņiem ir vesels filmu cikls par fotogrāfiem
Publicēts: 08.12.13 17:19
 citēt
negatIvs:

yvision.kz...

"Команда National Geographic решили последовать за Стивом Мак-Карри и задокументировать все события и моменты, которые будут отражены на 36-ти кадрах последней пленки Kodachrome. С этой пленкой фотограф отправился в Индию."

Ko tad Roberts DeNiro dar pirmajos kadros? :face-smile:
Publicēts: 08.12.13 17:25
 citēt
Tu filmiņu noskatījies?
Vai grāmatiņu neesi lasījis, bet viedoklis ir?:face-grin:
Publicēts: 08.12.13 17:32
 citēt
Es to video neskatījos, man pietika pāris minūtes lai apskatītu tos "pēdējās" kodakhromnieces kadrus. Neslikti, bet pagarlaicīgi, autors jau ir izsmēlis sevi, un tas ir normāli, tā notiek ar visiem fotogrāfiem vecumā, lai cik talantīgi tie nebūtu agrāk :face-wink:
p.s. ar S.Makkarija daiļradi esmu sen pazīstams, vēl pirms digitālās ēras.
Publicēts: 08.12.13 17:58
 citēt
Alibaba:

"Команда National Geographic решили последовать за Стивом Мак-Карри и задокументировать все события и моменты, которые будут отражены на 36-ти кадрах последней пленки Kodachrome. С этой пленкой фотограф отправился в Индию."

Ko tad Roberts DeNiro dar pirmajos kadros? :face-smile:

Alibaba:Es to video neskatījos, man pietika...

Vairāk jautājumu nav... :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):