forum.gif
Fotoizstades tapsana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoizstades tapsana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.08.10 00:38
 citēt
Labvakar visiem esosiem un toposajiem koleegiem!!Varbuut kaads var padaliities pieredzee,taatad-
kaa vispar top fotoizstaade,kas vajadziigs,kadas apmeram ir izmaksas parasta limena izstaadei un kaa tas notiek???
Zinu ka jaabuut bildeem un skatoties kur tas notiek-jaiire telpas-ceru uz normaalu sapratni nevis uz komentaaru taadu kaa,ja tu taisiisi prezidenta pilii tad ar 20000 pietiks vai kaut ko taadu.Kas vajadziigs parasta liimena izstaadei??
Paldies par sapratni.
Publicēts: 09.08.10 00:59
 citēt
Bet tu jau pats atbildeeji uz savu jautaajumu =Zinu ka jaabuut bildeem un skatoties kur tas notiek-jaiire telpas=:face-smile::face-smile:
Publicēts: 09.08.10 01:26
 citēt
Kas ir "Parasts līmenis" , tas ir kā ? Izstādei vaig BILDES un KUR IZLIKT :) Parasti jau tie kas nav gluži pašpasludināti ģeniji veic kādu kritisku atlasi :):) Vairumā isstāžu nerīko pats autors bet gan speciali nolīgts kurātors kurš gan atlasa bildes gan izkārto , pašam autoram visai sarežģīti ja nav gluži gadu desmitu pieredze šai jomā:) Vispār cik nācies redzēt pamatā mums jauno autoru iekārtotas izstādes ir nožēlojamas gan pēc satura gan iekārtojuma:) Piemēram nuapatās dabūju noklausīties viedokli par vienu no prestižākām Rīgas vietām Melngalvju namu , atziņa bija rēcīga "Pagrabā saulrieti aukšā Pliki skuķi lētā gaumē" , neesmu bijis nemāku spriest , bet tā vestija visai atzīti šai jomā speci:):) Pirms tam man ko līdzīgu teica vienkārši foto fanes , bet rekšu gana atzīti speci ar tā saka būs jāiet jāapskatās un janodefinē savs viedoklis:) Tāpēc svarīgi skats no malas:)
Publicēts: 09.08.10 01:29
 citēt
nu, tīri fiziski esmu uzkrāmēšanā kādās 10 ņēmis dalību - gan ne visas fotō.
Publicēts: 09.08.10 01:37
 citēt
hehehe, nu aizkaap gan, Luni... striideeties nestriideeshos, bet gribeetu dzirdeet pa tiesho to no tevis :face-grin:
Publicēts: 09.08.10 09:16
 citēt
Lunis: atziņa bija rēcīga "Pagrabā saulrieti aukšā Pliki skuķi lētā gaumē" ....... būs jāiet jāapskatās un janodefinē savs viedoklis:) Tāpēc svarīgi skats no malas:)

Apskaties gan un izsaki SAVU viedokli.
Viedokļi mēdz būt dažādi, kā piemēram, arī mērķauditorijai:
www.fotodraugi.lv...
Bet ar saulrietiem ir tā, ka tas kas mums jau sen piegriezies, citās zemēs "iet uz urrā".
Ne?
Publicēts: 09.08.10 09:16
 citēt
Tu taču tikko dažas dienas atpakaļ vienā vienā topikā jautāji ar ko atšķiras KIT no BODY un arī kameru nevarēji izvēlēties... Un jau esi gatavs izstādei? :haha:
Publicēts: 09.08.10 09:41
 citēt
neko nevajaga...
bildes novelkelkam no googles tantes izprinteejam un sakarinam uz kaadas seetas centraa saicinam viesus (veelams piekodinaat lai ierodas a savu smigu) un viss gatavs izdali viziitkartes :D
ja printeeshana sit pa kabatu var no veciem kalendaariem izgriezt bildes :bad_smile:
Publicēts: 09.08.10 09:43
 citēt
storijs:Labvakar visiem esosiem un toposajiem koleegiem!!Varbuut kaads var padaliities pieredzee,taatad-
kaa vispar top fotoizstaade,kas vajadziigs,kadas apmeram ir izmaksas parasta limena izstaadei un kaa tas notiek???
Zinu ka jaabuut bildeem un skatoties kur tas notiek-jaiire telpas-ceru uz normaalu sapratni nevis uz komentaaru taadu kaa,ja tu taisiisi prezidenta pilii tad ar 20000 pietiks vai kaut ko taadu.Kas vajadziigs parasta liimena izstaadei??
Paldies par sapratni.

gan jau ka telpas sarunāt nav liela problēma. tik uz labām ilgi jāgaida. Iespējams,ka tās pat pa velti var dabūt. no piredzes A3 ierāmēta bilde ar paspartu izmaksā 35-40 Ls. Tad sareizini ar bilžu skaitu unkļūs skaidrs cik izmaksā
Publicēts: 09.08.10 09:52
 citēt
Valdi, es gan domāju, ka Lunis runāja par vienu krievu mākslinieku!

Eltons:
Lunis: atziņa bija rēcīga "Pagrabā saulrieti aukšā Pliki skuķi lētā gaumē" ....... būs jāiet jāapskatās un janodefinē savs viedoklis:) Tāpēc svarīgi skats no malas:)

www.fotodraugi.lv...
Bet ar saulrietiem ir tā, ka tas kas mums jau sen piegriezies, citās zemēs "iet uz urrā".
Ne?
Publicēts: 09.08.10 10:08
 citēt
Andreass:Valdi, es gan domāju, ka Lunis runāja par vienu krievu mākslinieku!

Saulrieti tika pieminēti tik divos vārdos "Pagrabā saulrieti" , toties "Krievijas Makslinieks" gan tika nlīdznats līdz ar zemi no sērijas KĀ TĀDU LĒTU H-ņu vispār tādā vietā Rīgas centrā varot atļauties izstadīt !! Esot ap alūti lēts bezgaumīgs sūc :):) Neemu redzējis bet zinot ko šis taisa man baigi gribas redzēt kas tur ir izstādīts , ir lietas kas man viņam baig patīk un tehniskais jau nu šim vienmēr ir līmenī , bet nuuuu visādi gadās ko izliek pie sienas tapēc gribas pašam redzēt :):)
Publicēts: 09.08.10 10:18
 citēt
Andreass:Valdi, es gan domāju, ka Lunis runāja par vienu krievu mākslinieku!

Eltons:
www.fotodraugi.lv...
Ne?

Par vienu krievu mākslinieku man atšķirīgs viedoklis.
Var jau būt, ka kāda supersmalka mākslas baudītāja kristāldzidro dvāseles stīgu arī aizskar paraupjā mākslinieka pieeja erotikas tēmai (it sevišķi pāru bildēs, uz ko vienā māksliniece tā arī izteicās: "man riebjas tādas lezbietes") bet, pazīstot krievijas mērķauditoriju, šādam izpildījumam ir sava niša.
Es gan atmetu emocijas un skatījos cauri tām gaumes lietām, pievēršot uzmanību tehnikai.
Saskatīju daudz paviršību un nohaltūrēšanu, kā arī daudz lielisku risinājumu, pat ģeniālu.
Kopumā varu teikt: lieliska izstāde tam "vienam krievu māksliniekam".
Iesaku gan visiem apskatīt!
Kaut vai tāpēc, lai varētu pamatot "savu" viedokli.
Publicēts: 09.08.10 10:25
 citēt
O! *mērķauditorija*..... :face-grin: :face-grin: :face-grin:

vells ku gludi pateikts..... - tā arī turpmāk saukšu :D
Publicēts: 09.08.10 10:45
 citēt
Eltons:

www.fotodraugi.lv...
Ne?

No cikiem līdz cikiem Melngalvja namā tā izstāde ir apskatāma, jo netā ar nevar atrast par laikiem?
Publicēts: 09.08.10 10:54
 citēt
Afs:
Eltons:
www.fotodraugi.lv...
Ne?

No cikiem līdz cikiem Melngalvja namā tā izstāde ir apskatāma, jo netā ar nevar atrast par laikiem?

No 10-18 ja nemaldos.
Publicēts: 09.08.10 11:17 labots
 citēt
"Tam vienam krievu māksliniekam" vārds un uzvārds arī ir? :what:
būs, laikam, man arī jāaizstaigā līdz Melgalvju namam :)
Publicēts: 09.08.10 11:31
 citēt
smartins:"Tam vienam krievu māksliniekam" vārds un uzvārds arī ir? :what:

Vladimir Arkhipov, ja nemaldos :)
Publicēts: 09.08.10 11:34
 citēt
smartins:"Tam vienam krievu māksliniekam" vārds un uzvārds arī ir? :what:

Ha ha tieši texsts tāds ka "Pat neatceros kā sauc" tāds sūc esot bijis:):) Piekam saku , pirms tam man ko līdzīgu bij smuka kolēģe teikusi kura atzina ka MEITENES OOOO bet bildes dješovka. Tapēc esmu intriģēts gribu redzēt :):)
Publicēts: 09.08.10 11:52 labots
 citēt
A cik ilgi vēl būs tā izstāde Arhipovam un tā, kas pagrabā ar saulrietiem?
P.S. Paldies, pats atradu :bad_smile:
Publicēts: 09.08.10 12:01
 citēt
smartins:A cik ilgi vēl būs tā izstāde Arhipovam un tā, kas pagrabā ar saulrietiem?

Kur ir tas links par sliņkiem, kuriem grūtu uzprasīt Gūgles tantei (ar Bārtu Simpsonu, kuram šis teksts jāraksta uz tāfeles 100x)???
nami.riga.lv...
Publicēts: 09.08.10 12:15 labots
 citēt
Linkas lasāmā sakarā atcerējos Razumovska texstus "Ja jūs esat Fotomākslinieks nenāciet pie manis jūs vairs nekas nespēs glābt" apmērām tā liekas :D:D
Publicēts: 09.08.10 12:18
 citēt
Kaa gandriiz jebkuraa izstaadeee - bija darbi, kas man ljoti patika un bija darbi, kas nemaz nepatika .....
Publicēts: 09.08.10 12:22
 citēt
dansiga:Kaa gandriiz jebkuraa izstaadeee - bija darbi, kas man ljoti patika un bija darbi, kas nemaz nepatika .....
Bija jēga iet? Ja jau bija kā parasti... :bad_smile:
Publicēts: 09.08.10 12:36
 citēt
smartins, nepiesienies vardiem ;-ppppp
Publicēts: 09.08.10 13:08
 citēt
Es te pēdējās pāris nedēļas relaksam starp sjomkām daudz laika veltīju visādiem CreativeLIVE - Vision-Driven Photography with David duChemin un High-End Industry ,Beauty & Hair Retouching High End Techniques , pie reizes pa vakariem lasiju dažās biogrāfijas , kautkā man palika piekasīgāks skats uz citu viedokļiem , izteikti gribas visu izmēģiņat un novērtēt pašam:) Aiziešu tad maņis , Rītā iešu !
Publicēts: 09.08.10 13:27
 citēt
Bet dabiski, ka katra viedoklsi ir ljoti subjektiivs, pie tam var mainiites atkariibaa no garastaavoklja un citaam fiichaam ;-)
Publicēts: 10.08.10 09:49 labots
 citēt
...
Publicēts: 10.08.10 15:56
 citēt
Vilkvaale---Ja es intreseejos pa hokeju tad tas nenoziimee ka buusu hokejists,jaa nopirksus spoguleni un pec gada uztaisiisu izstaadi-tad aizies cilveeki un komentaaros pazviegs pa mani no kaa radiisies atbildes kas ir suudiigs,pilniigs meesls,kadas idejas un fantaazijas-no tadam situaacijam maacas viss labaak,cilveeki maacas no savam kludaam:face-grin::face-grin::face-grin:Heee-heee!!!:face-grin:labi jokoju!!!Nenem tuvu pie sirds:face-grin:
Publicēts: 10.08.10 17:48
 citēt
Storijs, lasi vēlreiz un ieraugi jautājuma zīmi manis rakstītā teksta galā :grimace:
Tā ka Tava taisnošanās un jokošana kaķim zem astes :exciting:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):