Tādu kadru ir grūti noķert. Es, kad dienēju lidlaukā, arī daudzas reizes centos pa Mi-8 vai L-410 logu apdziedāt to tematu par vientuļu koku sniegotā laukā, bet vienmēr kaukas nesanāca kā gribējās. Šeit viss kā vajag, tā, ka pievienojos apsveicējiem.
Schneider:Tādu kadru ir grūti noķert. Es, kad dienēju lidlaukā, arī daudzas reizes centos pa Mi-8 vai L-410 logu apdziedāt to tematu par vientuļu koku sniegotā laukā, bet vienmēr kaukas nesanāca kā gribējās. Šeit viss kā vajag, tā, ka pievienojos apsveicējiem.
Nu nez. Lidoju ar gaisa balonu. Šitādas un līdzīgas sabildēju pamatīgu čupiņu. Protams, prieks par mūsējiem, bet jāsaka atklāti, ka īsti neredzu neko īpašu. Piedošanu par darvu.
Nu nez. Lidoju ar gaisa balonu. Šitādas un līdzīgas sabildēju pamatīgu čupiņu. Protams, prieks par mūsējiem, bet jāsaka atklāti, ka īsti neredzu neko īpašu. Piedošanu par darvu.
Apbrīnojami kautrīgs cilvēks- sabildē čupu ar National Geographic šedevriem, taču savā galerijā nerāda- salocītas naglas vien redzamas ...
Jā, negaidīju pat, ka tā sanāks...lai gan tieši šī bilde st.fotosalonos man "atnesa" pirmo FIAP zeltu un sudrabu, arī sapelnīja čupu FIAP akceptus.
Jā godīgi, tad esmu negribot maldinājis NatGeo un visus skatītājus par konkrēto vietu (norādīta - Lielvārde), par ko atvainojos. Vnk kad liku NG šo bildi, aprakstā neiespringu uz precīzu vietas norādi...zināju droši - kkur Lielvārdes novadā...pēc "melnās kastes" videoieraksta var noteikt precīzi...ko arī izdarīju un tagad labojos. Jau sazinājos ar NatGeo un palūdzu koriģēt uz pareizo infu, te tā būs:
1. skats uzbildēts 24.02.2013. (plkst. 13.15.) pie mājām "Klūgas", pie Ezerkalnu purva, t.i. nedaudz uz ziemeļiem no Mālpils, Mālpils novadā.
2. precīzas šīs vietas koordinātes - Latitude: 57' 2'' 58.0164, Longitude: 25' 0'' 1.36434.
Vietnē balticmaps.lv to var redzēt šeit - skatīt sarkano atzīmi kartē: