Nu un kas , negribi nepiedalies gribi piedalies Tik nevaig mēģināt lēk auxstāk par pakaļu, konkurss prasa "Smuk bilža" un tādas ar sūti , nekādi diži krutie arti vai kaut kas par ko varētu prasit piķi nav jāsūta Aizsūti kādu snapšotu un būs labi. Beidzamā laikā diezgan daudz piedalos visādu šitādu bīdīšanā , nevaig springt , vaig piemest pilnu serveri ar ekskursiju atvaļinājumu drazu pa taisno no kameras un BUSS TAS KAS VAIG tici man , beigas pat Paldiesu un diplomiņu iedos , tas nav domāts publikai ar pārmērīga cereatīva sa_istām smadzenēm bet gan PARASTIEM CILVĒKIEM !
Pielāuju ka šia pasākumā bus gan viens klupšanas akmens "Fotogrāfiju oriģināli konkursa nolikumā norādītajā termiņā, 30 x 40 cm formātā iesniedzami Zemgales Plānošanas reģiona administrācijā Jelgavā, LV- 3001, Katoļu ielā 2b, otrajā stāvā, projekta vadītājai Dacei Vilmanei." Nez kapēc mokam mani nojauta ka ar 30x40 kopijām cien. Daces durvis virinās nu ļoti erobežots fanu pulks. Cik zinu 30x40 kopijas Zemgalē nekur neizgatavo
Man kautkā te viens no Jelgavas sūdzejās ka NORMĀLI neesot piejamas 30x40 kopēšana , nemāku spriest. Bet ja par 'Zemgales plānošanas reģionu" ta nav tik traki istenībā Jēkabpilī JĀ JĀ SĒLĪJĀ!! Kura ar kā izrādās ir Zemgalē kopš kādā laika , Pie Andra Štelmahera studijā ir pieejamas superīgas kvalitatīvas pat 60x90 foto izdrukas!
Ja jau cilvēciņš ir ar mieru piķot 3-4 lašus par kopiju priekš konkursa,tad jau tomēr gluži uz dullo to nedarīs.Takš jau kaučkādu atlasi taisīs savos failu miljonos.Tāds kā neliels filtrs tas sanāk,ka tomēr kaut nedaudz mozgas palauzīs ko tad kopēt un ko varbūt nevajag.A tur kur digit.formā pieņem,man liekas ir klusais āpāc.
Runa jau ir tieši par izdruku (un cik tā maksā) x 3. Plus atdot viņiem visus digi failus un arī autortiesības. Nav tā kā par daudz gribēts, pretī dodot iespēju!!!! piedalīties kaut kādā ceļojošā izstādē, par balvām vispār nav ko muti dzisināt (izklausās, ka iedos bukletu par Zemgali + lēto lodīšu pildspalvu ar reklāmas apdruku). Kā arī nav konkrēti nav minēts neviens žūrijas loceklis. Un viņi par to cer saņemt baru ar augstvērtīgiem (30x40) darbiem ar visām autortiesībām. Kārtējā apčakarēšana (latviešu (senāk čigānu) stilā. P.S. tā kā neesmu no Zemgales man tas nav aktuāli.
Laumonis:P.S. tā kā neesmu no Zemgales man tas nav aktuāli.
Nu bet tad necepies PILNA pasaule ar cilvēkiem kam GRIBAS izcelties izsstadīties PUBLICĒTIES pilnīgi par savu naudu , zini cik daudz muļķu no kuriem ikdienā atgaiņājās dažādas redakcijas lai PAR SAVU NAUDU nopublicētu savus meslus kaut kādos trulai publikai domātos izdevumos portāliņos un sazin kur vēl. Rīkot bezsakara izstrādēs par savu naudu ir vēl vairāk gribētāju , ŠEIT tiek piedāvāta iespēja ahūna krutā CEĻOJOŠA IZSTĀDE kuru redzēs nenormāls skaits tādu pašu "Wikenda skaistuma mīļotāju" kā paši knipsētāji , nu nav viņiem tāpat saprašana NE PAR KĀDĀM TIESĪBĀM un arī nevaig , NOBILDĒJI ar savu NOKIA taureni vai puķi pļaviņu vai saulrietu IZDRUKĀJI ~ A3 formātā un LAIMĪGS , lai tak cilvēki priecājās Es piemēram jau daudzus un daudzus gadus nespringstu ka cilvēki kuriem vaig kaut kādām atskaitām izmanto savās kopizstādēs manus darbus PAŠI DRUKĀ paši kar mani uzaicina uz atkalšanu vai atsūta E-PASTU , tā es tieku pie pāris desmitiem izstāžu pa gadu un sen vairs tādas lietas nefiksēju un neuzskatu , reizēm gan darbus savācu NODER citām OBLIGĀTĀM izstādēm kur man jāpiedalās "Klaušu" veida Domāju ka IZDRUKAS FORMATU ir uzlikts siets "Mobilkām" , to ko sastieps nodrukātu A3 formatā to arī gandrīz 100% izkraus tai ceļojošā isstadē , nu iedoāmjies CIK KRUTA tev haļavnaja ceļojoša isstāde + Vimpelis + piltene + vīna glāze un pirādziņš un IERAKSTS CV isstāde 17 isstažu zālēs SARAKSTS pievienots!! Ko vēl gribi 5Ls par bildi ? NAFIG , cilvekiem tos 5-10Ls simtu gadu nevaig viņam vaig SLAVU + CV ierakstu un 5-10Ls viņš pats var par to piemaksāt LABPRAT un ja vaig arī 25 un 50 Ls piemaksās kai tik dabūtu VELAMO
Laumonis:Runa jau ir tieši par izdruku (un cik tā maksā) x 3. Plus atdot viņiem visus digi failus un arī autortiesības. Nav tā kā par daudz gribēts, pretī dodot iespēju!!!! piedalīties kaut kādā ceļojošā izstādē, par balvām vispār nav ko muti dzisināt (izklausās, ka iedos bukletu par Zemgali + lēto lodīšu pildspalvu ar reklāmas apdruku). Kā arī nav konkrēti nav minēts neviens žūrijas loceklis. Un viņi par to cer saņemt baru ar augstvērtīgiem (30x40) darbiem ar visām autortiesībām. Kārtējā apčakarēšana (latviešu (senāk čigānu) stilā. P.S. tā kā neesmu no Zemgales man tas nav aktuāli.