forum.gif
Voldim iespēja uzvarēt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Voldim iespēja uzvarēt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.13 15:18 labots
 citēt
www.delfi.lv...

Vēl, cik saprotu, var piedalīties gada fotogrāfijā?!
Publicēts: 13.12.13 15:41
 citēt
jā. skumji būs, ja zaudēs...
Publicēts: 13.12.13 15:57
 citēt
:bad_smile:

NIN, Tev ar iepticies mest banālus jociņus?
Publicēts: 13.12.13 15:57
 citēt
kura bilde? tur tik sakarīgās ir 2 un 5 :D
Publicēts: 13.12.13 16:29 labots
 citēt
dolldia, Valda pieminēšana, taču automātiski neapzīmē banālismu , vai apzīmē? :)

Es vienkārši ar citiem vārdiem, gribēju pateikt : " WTF ? JA ŠIS IR FOTOKONKURSS PAR GADA LABĀKAJĀM BILDĒM , izduriet man acis un sadedziniet dzīvu .... "
Publicēts: 13.12.13 16:30 labots
 citēt
NIN:dolldia, Valda pieminēšana, taču automātiski neapzīmē banālismu , vai apzīmē? :)

Ok, es vienkārši ar citiem vārdiem, gribēju pateikt : " WTF ? ŠIS IR FOTOKONKURSS PAR GADA LABĀKAJĀM BILDĒM , izduriet man acis un sadedziniet dzīvu .... "

bildes tiešām iespārda.Es jau biju gatavs ar savu balsi atbalstīt Voldi,bet nekā :(
Publicēts: 13.12.13 16:56
 citēt
ok ne banāli, bet ... nu ko es tur daudz... tāpat saprati.
Publicēts: 13.12.13 16:59 labots
 citēt
sapratu, nedaudz ļauns esmu šodien... gan jau 13tais-piektdiena vainīgs. Rīt būšu kā cits cilvēks ...
Publicēts: 13.12.13 17:25 labots
 citēt
Jolan:
NIN:dolldia, Valda pieminēšana, taču automātiski neapzīmē banālismu , vai apzīmē? :)

Ok, es vienkārši ar citiem vārdiem, gribēju pateikt : " WTF ? ŠIS IR FOTOKONKURSS PAR GADA LABĀKAJĀM BILDĒM , izduriet man acis un sadedziniet dzīvu .... "

bildes tiešām iespārda.Es jau biju gatavs ar savu balsi atbalstīt Voldi,bet nekā :(
nu es kattram gadījumam nobalsoju par tām kāpnēm... ja nu tā ir Volža...
Publicēts: 13.12.13 17:36
 citēt
NIN:sapratu, nedaudz ļauns esmu šodien... gan jau 13tais-piektdiena vainīgs. Rīt būšu kā cits cilvēks ...

:face-grin:
Publicēts: 13.12.13 18:15
 citēt

Es vienkārši ar citiem vārdiem, gribēju pateikt : " WTF ? JA ŠIS IR FOTOKONKURSS PAR GADA LABĀKAJĀM BILDĒM , izduriet man acis un sadedziniet dzīvu .... "

Lai izpildītu Tavu prasību, jāriskē ar brīvības zaudēšanu uz ilgu laiku...
Publicēts: 13.12.13 18:31 labots
 citēt
NIN:
JA ŠIS IR FOTOKONKURSS PAR GADA LABĀKAJĀM BILDĒM , izduriet man acis un sadedziniet dzīvu .... "

Jābrīnās, kādas tik nelaimes cilvēkam ir labpaticies sev piesaukt...
Publicēts: 13.12.13 18:44
 citēt
Es atkal apskatījos kalendārā, kam rīt ir vārda dienas... :bad_smile:
Publicēts: 14.12.13 08:25
 citēt
soli tuvāk konkursa galvenajai balvai - 20 latu dāvanu kartei restorāna "Gan Bei" apmeklējumam.

www.delfi.lv... smalki augsta balva.
Publicēts: 14.12.13 08:30
 citēt
Bet, ja par visiem 20 Ls paņemt lētāko īru viskiju...
Publicēts: 14.12.13 10:34
 citēt
Bet jāatzīst, ka tur ir garšīgi.. :)
Publicēts: 14.12.13 10:36
 citēt
NIN:Bet jāatzīst, ka tur ir garšīgi.. :)
a Tu zini, ka ko nozīmē nosaukums? - samaini vārdus vietām un pieliec galoti! Domā joks???
Publicēts: 14.12.13 10:51
 citēt
Bildes:a Tu zini, ka ko nozīmē nosaukums? - samaini vārdus vietām un pieliec galoti! Domā joks???
Ja samaina vārdus, sanāk Bei Gans. Ja mēģināt tulkot no civilizētas valodas - līča plintes, mongoļu vai suahili diez cik neinteresē. Smagāk, ja samaina vārdiem pirmos burtus.
Vispār jau, mainot vārdus un liekot galotnes, var atrast iemeslu piekasīties pie dajepkā.
Nez, ko anglis teiktu uz to, ka kāds krievs uz jautājumu par izglītību, atbildētu ar krievu valodā pieņemto juridiskās fakultātes saīsinājumu...
Publicēts: 14.12.13 11:03
 citēt
Schneider:
Bildes:a Tu zini, ka ko nozīmē nosaukums? - samaini vārdus vietām un pieliec galoti! Domā joks???
Ja samaina vārdus, sanāk Bei Gans. Ja mēģināt tulkot no civilizētas valodas - līča plintes, mongoļu vai suahili diez cik neinteresē. Smagāk, ja samaina vārdiem pirmos burtus.
Vispār jau, mainot vārdus un liekot galotnes, var atrast iemeslu piekasīties pie dajepkā.
Nez, ko anglis teiktu uz to, ka kāds krievs uz jautājumu par izglītību, atbildētu ar krievu valodā pieņemto juridiskās fakultātes saīsinājumu...
nu mums bija PedPsihFak...
Publicēts: 14.12.13 11:12
 citēt
Bildes:
NIN:Bet jāatzīst, ka tur ir garšīgi.. :)
a Tu zini, ka ko nozīmē nosaukums? - samaini vārdus vietām un pieliec galoti! Domā joks???

Domā Bei Gan-sov? :)
Publicēts: 14.12.13 11:13
 citēt
es piedalīšos. pusdienas NA HAĻAVU
Publicēts: 14.12.13 11:20
 citēt
Bet angliski юрфак skan tomēr bišķi dīvaini...
Un vispār man patika krievu laiku saīsinājumi, ķip Минлесбумпром vai Латблатхимсмертьшнаб.
Publicēts: 14.12.13 11:24
 citēt
spaidijs:es piedalīšos. pusdienas NA HAĻAVU

nokaunies, guļošos nesit! :face-grin:
Publicēts: 14.12.13 11:27
 citēt
Jolan:

Neko nesaproti no mākslas! Trīs vienādi saulrieti (tiesa, ar atšķirīgos virzienos līdz galam aizgreztiem laitrūma kloķīšiem) jau vien liecina par to autora uzņēmību!

Bet es nobalsoju par spārīti!

Ja spārīte uzvarēs, pastāv iespēja, ka Delfiem būs nedaudz tā kā kauns par tādu smuku gada bildi. Attiecīgi to izdrukās uz kāda A0 un... nākamreiz varbūt balvas palielinās, ar cerību piesaistīt par kapeiku labākus bildētājus - lai nav kauns skatīties.

Iedomājos, ka tādam Šneideram pēc balvas atbraukt sanāk dārgāk, nekā to balvu atteikties pieņemt (ja ar savu auto jābrauc, jānoparkojas Rīgas centrā uz 3h - lai paņrmtu balvu, pēctam to apēstu). Attiecīgi konkursā būs piedalījušies tikai tie, kas jau saņēmuši jauno Rīdzinieka karti.
Publicēts: 14.12.13 11:39
 citēt
Ja vinnētu, es to karti uz Gei Ban novēlētu slavenākajam boļševikam Beijo Ānusam.
Publicēts: 14.12.13 11:53
 citēt
Vaards : " Attiecīgi konkursā būs piedalījušies tikai tie, kas jau saņēmuši jauno Rīdzinieka karti. "

Hah, šis labs!
Publicēts: 14.12.13 22:29
 citēt
Schneider:Ja vinnētu, es to karti uz Gei Ban novēlētu slavenākajam boļševikam Beijo Ānusam.

Anus Joo jau kur tie gadi ka UK saķeris smuku šokolādīti un nu aklē smukus papuāsiņus . Dzimtajā Rezeknē nav rādijies ilgi ilgi:):)
Publicēts: 15.12.13 00:12
 citēt
Kādā vēl UK, viņš ir pārcēlies uz Ugandu, bet pirms kāda mēneša bija ieradies Latvijā uz kaukādu krievu fašistu pasākumu.
Publicēts: 15.12.13 12:44
 citēt
Voldi, tu esi strādājis milicijā? Tieši par milici?
Publicēts: 21.12.13 10:31
 citēt
Publicēts: 21.12.13 11:09
 citēt

:bad_smile:
Publicēts: 21.12.13 11:47
 citēt
spaidijs:http://m.delfi.lv/aculiecinieks/article.php?id=43981626

Jā, tā Monta nu gan ruļļoz, autors laikam tik vakar sācis interesēties par fotogrāfiju vispār un gūgli arī lietot nemāk.
Publicēts: 31.12.13 20:53
 citēt
Publicēts: 31.12.13 21:05
 citēt
A kur tā bilde??? Redzu tik to baurojošo lopu.
Publicēts: 01.01.14 12:04
 citēt
Schneider:A kur tā bilde??? Redzu tik to baurojošo lopu.

Tas lopss ir mūsu Amber spiests :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):