Pilnīgi noteikti vērtīgāk ir atvēlētās finanses novirzīt laba līmeņa apakšveļas iegādei.
Maris - paldies par viedo padomu! Ceru, ka ar šo Tavs pašpārliecinātības līmenis kaut cik necik pakāpās.
Maris saka TAISNĪBU , meitene ar šādām acīm neteikti būtu vairāk pelnījusi kādu kaut vai Victoria Secrets komplektus gadam nekā kādu ŠTRUNTA dzelzi kas padara par vergu Labāk sāc ar "Tu būsi mans vergs" neviss VERGOŠU tev CANON / NIKON mūžigi. Izškir prioritētes !
700D. Nav slika kamera, bet nevar teikt, ka kaut kas baigi īpašs. Nav īsti argumentu, kāpēc izvēlēties 700D nevis 650D/600D - uzlabojumi vairāk kosmētiski. Bija lietošanā 2-3 nedēļas šovasar. Starpību apakšveļā un interneta pieslēgumam pašportretu publicēšanai blogā.
versatile:700D. Nav slika kamera, bet nevar teikt, ka kaut kas baigi īpašs. Nav īsti argumentu, kāpēc izvēlēties 700D nevis 650D/600D - uzlabojumi vairāk kosmētiski. Bija lietošanā 2-3 nedēļas šovasar. Starpību apakšveļā un interneta pieslēgumam pašportretu publicēšanai blogā.
versatile:700D. Nav slika kamera, bet nevar teikt, ka kaut kas baigi īpašs. Nav īsti argumentu, kāpēc izvēlēties 700D nevis 650D/600D - uzlabojumi vairāk kosmētiski. Bija lietošanā 2-3 nedēļas šovasar. Starpību apakšveļā un interneta pieslēgumam pašportretu publicēšanai blogā.
elvital:Visam pietiks - i Victorias Secret apakšveļai, i kurpēm Jūs gan man ļoooti palīdzējuši būsiet.. Paldies!
Ja jau Tev visam pietiek, tad varbūt drusku piemet un canon 700D vietā padomā par canon 70D, cenas starpība ne tik liela, bet tehnikā šķirba jūtama ............ a šitos "jautros, jocīgos" komentētājus neņem galvā, viņi tā uzņem brokastis un vakariņas un sniedz sev seksuālo baudu , tas viss normāli ŠEIT
elvital:Visam pietiks - i Victorias Secret apakšveļai, i kurpēm Jūs gan man ļoooti palīdzējuši būsiet.. Paldies!
Ja jau Tev visam pietiek, tad varbūt drusku piemet un canon 700D vietā padomā par canon 70D, cenas starpība ne tik liela, bet tehnikā šķirba jūtama ............ a šitos "jautros, jocīgos" komentētājus neņem galvā, viņi tā uzņem brokastis un vakariņas un sniedz sev seksuālo baudu , tas viss normāli ŠEIT
vispābā jau retorikas trennēšana vairāk attiecas uz intelektuālajām baudām, bet nu ja jau Tante tā saka...
elvital:Sveiki! Interesē kādas ir atsauksmes par Canon 700D, Nikon D5200 un D7100. + un - ? Varbūt ir kas labāks līdzvērtīgs?
Ja par Canon 700D, tad nav vērts maksāt par viņu vairāk kā par iepriekšējo 650D, jo atšķirības prakstiski nav nekādas. JA salīdzināt Canon 700D un Nikon D5200 tad būtiskākās atšķirības snapsort.com.... Bet ja lem par labu Nikon, tad jau jāņem D5300. Savukārt Nikon D7100 jau jāsalīdzina ar Canon 70D, nevis iepriekš minētajiem. snapsort.com.... Es ņemtu Canon, jo ir lielāks lietoto objektīvu tirgus un ir serviss, kur uz vietas sataisa, nevis sūta sazin kur un jāgaida mēnešiem, kamēr sataisa.
Bet skatos, ka šī diskusija būs vairāk vai mazāk vainagojusies ar panākumiem - katrs būs ticis gan pie jaunu apenīšu internetveikalu adresēm, gan izrunājies un guvis tādas vai citādas baudas! Paldies, bija jautri "padiskutēt" ar jums, puikas!
vispār jau pāris fiksu un pamatiemaņas laitrūmā bildēm dod daudz vairāk + neka jauns bodijs. īpaši ja maina crop matricas kameru, pret tādu pašu. Bet es esmu 99.99% pārliecināts, ka mans ierosinājums tiks ar pateicību pasūtīts. Kā visas jēdzīgās idejas Jo jaunu bodiju pirkt ir daudz seksīgāk, nekā tupīt laitrūmā un mācīties F izmantošanas ābeci.
Kādreiz lietoju d7000, kas ir d7100 vecākais brālis - ļoti laba kamera. Domāju ka cenas/kvalitātes ziņā neko labāku šobrīd nepiedāvā tirgus. Ja nav vajadzīgs full frame, tad ideāls variants. Vienīgais, tos 24 mpix uz crop matricas būs ļoti grūti realizēt bez pieklājīgas optikas.
D5200 būs vairāk amatieru variants, bet rezultātam arī vajadzētu būt labam.
Bildes:nu nez... paskatos galeriju - dažam labam fotoaparāts vispār vajadzīgs kā zaķim stopsignāls!
Pērkot stopsignālu zaķiem patīk apjautāties - vnk patriarhālas alkas vai tautas valodā ''vājuma brīži''. Pēc tam jau sasmelsies pašapziņu no jaunās nagulakas un sados ar nepaklausīgo stopsignālu ieteicējam pa ķobi.
Bildes:nu nez... paskatos galeriju - dažam labam fotoaparāts vispār vajadzīgs kā zaķim stopsignāls!
Pērkot stopsignālu zaķiem patīk apjautāties - vnk patriarhālas alkas vai tautas valodā ''vājuma brīži''. Pēc tam jau sasmelsies pašapziņu no jaunās nagulakas un sados ar nepaklausīgo stopsignālu ieteicējam pa ķobi.