forum.gif
Canon 700D vs Nikon D5200/D7100 - atsauksmes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 700D vs Nikon D5200/D7100 - atsauksmes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.13 15:58
 citēt
Publicēts: 18.12.13 15:58
 citēt
NilsS:
la_cumparsita:Ai, puiši, meitene pavaicāja vienkāršu jautājumu, bet jūs te uzreiz par acīm, veļu, zem jostas un par viņas bildēm...

Un viens otram skūpstus sūtiet...

:face-devil-grin:

Bildes liels onka, viņš ne tādu vien sitienu tur.....savukārt tev sūtīt bučas būtu pošļaks, tā ka būs jāpaliek gribot.
re, Džabars normāli atbildēja! nav tik jūtīgs, kā vecais...
Publicēts: 18.12.13 18:01
 citēt
elvital vajadzētu iet pie Jura Popova kursos - ka tik viņam viens no mācību priekšmetiem nesaucās ''kā izvēlēties kameru''.

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.12.13 12:03
 citēt
Bildes:
NilsS:
Bildes liels onka, viņš ne tādu vien sitienu tur.....savukārt tev sūtīt bučas būtu pošļaks, tā ka būs jāpaliek gribot.
re, Džabars normāli atbildēja! nav tik jūtīgs, kā vecais...

Jau pats salīdzinājums ar veco mani ceļ spārnos....
Jura kursi elvitālei ies pašā labumā.....nav gan teikts, ka fotogrāfiskajā :)
Publicēts: 19.12.13 13:21
 citēt
NilsS:
Bildes:e, Džabars normāli atbildēja! nav tik jūtīgs, kā vecais...

Jau pats salīdzinājums ar veco mani ceļ spārnos....
Jura kursi elvitālei ies pašā labumā.....nav gan teikts, ka fotogrāfiskajā :)
nu ja Tu domā apčamdīšanu, tad gan pie cita meistara jādodas, nupat ņegačs bija bildi izteiksmīgu ielicis citā topikā!
Publicēts: 25.12.13 19:33
 citēt
Fuj kādi jūs te pervelīši savākušies.. agrāk tik iedomīgi viss nebija. Bet kaut kur jau katram tā pašapziņa ir jāceļ.. tas tiesa. Labi, ka jums te tāda vietiņa ir fotoblogā... gandarījums, ka manis izveidotā diskusija noderēja. ;)
Publicēts: 25.12.13 19:57
 citēt
Ja galva uz pleciem un apstrādē mazliet iemaņu, tad nav nozimes, kuru no šīm kamerām lietot...
Man ir D700 un tūlīt paņemšu D7100, kaut arī finanses atļauj D610, jo man tieši DX faktors ir svarīgs šobrīd
Publicēts: 25.12.13 22:04 labots
 citēt
elvital:Fuj kādi jūs te pervelīši savākušies.. agrāk tik iedomīgi viss nebija. Bet kaut kur jau katram tā pašapziņa ir jāceļ.. tas tiesa. Labi, ka jums te tāda vietiņa ir fotoblogā... gandarījums, ka manis izveidotā diskusija noderēja. ;)

Pasaule turas uz dziņām un instiktiem :) To jau tik jaukai būtnei kā tu būtu jāzina , jāizmanto:):) Jaukus svētkus arī tev.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):