forum.gif
Fotogrāmata
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāmata
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.13 15:12
 citēt
Padalaties pieredzē, kur sūtīt, uz kāda papīra, kāda piegāde, kvalitātes/cenas attiecība utt. dodat derīgus padomus kā tikt pie tādas. Veiksmi;-)
Publicēts: 15.12.13 15:28
 citēt
Pats izdrukā uz "double sided paper". :)
Publicēts: 15.12.13 15:39
 citēt
Publicēts: 15.12.13 15:40
 citēt
Vaards:Pats izdrukā uz "double sided paper". :)
nu vēl jau jāiesien un tā tālāk...
Publicēts: 15.12.13 15:45
 citēt
Es personīgi un kantoris arī jau liekas gadus 10 izmantoju vienīgi www.blurb.com , kvalitatīvi un VIENMĒR laikā ko bieži vien nevar teikt par kolēģiem kas spļaudās par picturehappy.lv... utt
Publicēts: 15.12.13 15:48
 citēt
Lunis:Es personīgi un kantoris arī jau liekas gadus 10 izmantoju vienīgi www.blurb.com , kvalitatīvi un VIENMĒR laikā ko bieži vien nevar teikt par kolēģiem kas spļaudās par picturehappy.lv... utt

...spļaudās par ko-kvalitāti vai termiņiem?
Publicēts: 15.12.13 15:49 labots
 citēt
Par kvalitāti spļaudās! Pats gan nesmu pārliecinājies!
Publicēts: 15.12.13 15:52
 citēt
Lunis:Es personīgi un kantoris arī jau liekas gadus 10 izmantoju vienīgi www.blurb.com , kvalitatīvi un VIENMĒR laikā ko bieži vien nevar teikt par kolēģiem kas spļaudās par picturehappy.lv... utt
Latviskos burtus viņi arī atzīst?
Publicēts: 15.12.13 15:57
 citēt

Manuprāt šobrīd blurb kvalitātē zaudē picturehappy. Drukātie vāki Blurbā pēc ''paŗis virināšanām'' ir briesmīgi.
Kopš Picturehappy nomainija iesiešanas tehnoloģiju viņu grāmatas tiešām ir kvalitatīvas.
Publicēts: 15.12.13 16:08
 citēt
nu bet teiksim optimālais bilžu skaits (25-30) gb. vai vairāk un ,cik es saprotu, bildes var būt uz fotopapīra vai arī poligrāfiski iespiestas? tā ir?
Publicēts: 15.12.13 17:11
 citēt
abās lapās viss ir smalki aprakstīts.Palasi :face-wink:
Publicēts: 15.12.13 17:27
 citēt
Baltskars:

Manuprāt šobrīd blurb kvalitātē zaudē picturehappy. Drukātie vāki Blurbā pēc ''paŗis virināšanām'' ir briesmīgi.
Kopš Picturehappy nomainija iesiešanas tehnoloģiju viņu grāmatas tiešām ir kvalitatīvas.

Piekrītu. Iesēju PictureHappy grāmatu pabiezu (pagaidām vienu) tieši kad viņi čakarējās ar jauno grāmatās iesiešanas iekārtu (līme lija ārā par daudz), nogaidījos ilgi... Bet rezultāts bija ļoti excellents!

Vēl ir variants Blurba vietā izvēlēties kādu citu servisu, esmu pasūtījis www.shutterfly.com un Viovio (tagad prestophoto.com ).

Viovio skaitījās kaut kāds superkvalitatīvs par pieņemamu budžeta cenu visādos amrikāņu review. Bet vispār man patika Shutterfly vislabāk no četriem, ko esmu lietojis (picturehappy, blurb, viovio un shutterfly).
Publicēts: 15.12.13 17:35
 citēt
alex123:nu bet teiksim optimālais bilžu skaits (25-30) gb. vai vairāk un ,cik es saprotu, bildes var būt uz fotopapīra vai arī poligrāfiski iespiestas? tā ir?
ko nozīmē "poligrāfiski iespiestas"? :exciting:
Publicēts: 15.12.13 17:38
 citēt
Bildes:
alex123:nu bet teiksim optimālais bilžu skaits (25-30) gb. vai vairāk un ,cik es saprotu, bildes var būt uz fotopapīra vai arī poligrāfiski iespiestas? tā ir?
ko nozīmē "poligrāfiski iespiestas"? :exciting:
Tapēc jau jautāju ka nezinu ;-)
Publicēts: 15.12.13 18:04
 citēt
Ir šitāds parādījies - kāds zin kaut ko vairāk?

www.facebook.com...
Publicēts: 15.12.13 18:58
 citēt
kā ir ar bfs?
Publicēts: 15.12.13 20:30
 citēt
alex123:kā ir ar bfs?

Krietni švakāk kā picturehappy
Publicēts: 15.12.13 22:38
 citēt
Nu diez vai iesiešanas uzlabošana mainījusi pašu bilžu kvalitāti... savulaik man pāris kalendārus izcūkoja, Somam, cik atceros, bija brāķis, tad vienam paši savu konkursu izčakarēja... nav nekādas vairs vēlēšanās saistīties ar to pikčerhapīju... tas norādītais Silver Grain tāds (nu kā maigāk izteikties, lai pārspīlētie toleranti nesāktu paniku celt?) projekts izskatās, tas man automātiski atkrīt... patiesībā tiešām būtu interesanti, kur būtu vislabāk grāmatas pasūtīt!
Publicēts: 15.12.13 22:56
 citēt
Eltons:Nu diez vai iesiešanas uzlabošana mainījusi pašu bilžu kvalitāti... savulaik man pāris kalendārus izcūkoja, Somam, cik atceros, bija brāķis, tad vienam paši savu konkursu izčakarēja... nav nekādas vairs vēlēšanās saistīties ar to pikčerhapīju... tas norādītais Silver Grain tāds (nu kā maigāk izteikties, lai pārspīlētie toleranti nesāktu paniku celt?) projekts izskatās, tas man automātiski atkrīt... patiesībā tiešām būtu interesanti, kur būtu vislabāk grāmatas pasūtīt!

Viss ārzemēs:
photo-book-review.toptenreviews.com...
Publicēts: 16.12.13 10:17
 citēt
lielas ripaas var saspiraleet broshuru par apmeeram vienu latu. ja gribas nekvalitativu liimetu iesejumu, kad 4 paskjirstot lapas kriit araa, tad vajag pasuutiit fotograamatu. nu bet tas taa ja negribas daidz teereet, tcu ka pa daargo iesien labi.
Publicēts: 16.12.13 10:26
 citēt
Es izmantoju tikai Artaprint vai Jusan print pārējie visi ir tirliņu kantori :grimace:
Publicēts: 16.12.13 11:56
 citēt
Vaards:
Eltons:Nu diez vai iesiešanas uzlabošana mainījusi pašu bilžu kvalitāti... savulaik man pāris kalendārus izcūkoja, Somam, cik atceros, bija brāķis, tad vienam paši savu konkursu izčakarēja... nav nekādas vairs vēlēšanās saistīties ar to pikčerhapīju... tas norādītais Silver Grain tāds (nu kā maigāk izteikties, lai pārspīlētie toleranti nesāktu paniku celt?) projekts izskatās, tas man automātiski atkrīt... patiesībā tiešām būtu interesanti, kur būtu vislabāk grāmatas pasūtīt!

Viss ārzemēs:
http://photo-book-review.toptenreviews.com/

Nevajag aizmirst, ka sūtot no Emerikas klāt nāks nodokļi, kas šo štelli padara dikti neizdevīgu.
Un vēl protams, ja gribās dikti kvalitatīvu to grāmatu, tad FineArtPrint.lv taisa ļoti kvalitatīvi, bet ne lēti ...
Publicēts: 16.12.13 12:34 labots
 citēt
Nu ja saliidzina servisu blurb un picturehappy, tad blurbs ieliek par 500% it visā !!!!!!!!!

kaadreiz biju viens no pirmajiem kas saaka nemties ar albuumiem no picturehappy. katra otraa graamata melnbaltaas bildes gaaja to uz zilo, to uz zalo. vaaku ierobezhojums, izmeers, lapu skaita ierobezhojums vienkaarshi mani noveda pie taa ka pargaaju uz blurb un jau 3 gadus aktiivi to lietoju un esmu prieciigs. lielaakais pluss ir peecpardoshanas iespeeja, ko picturehappy nekadiigi nepiedavaa. uztaisi albuumu, uzliec savu uzcenojumu, un nosuuti klientam lai pasuuta cik daudz grib un piegaade worldwide. pasham nekaada chakara ! pie tam lielaakais besis man bija ka ar labaako papiiru albuuma lapu skaits bija ierobezhots liidz 100 vai 50 laikam. es biezhi drukaaju albuumu pie 150 lapaam. blurbaa forshi ja tev antaak braakis vai kas taads (kas man pa visiem gadiem bija 2 reizes), uzfochee, aizsuuti viniem,un bez nekaadas runas pardrukaa un atsuuta. pie tam ja klienti ir aarzemees ta eerti uzreiz uz klienta adresi pasuutiit, nevis pasham parsuutit. to ka nevar nonemt picturehappy logo tas vispaar absurds man liekas. klientam aafrikaa pie kaajas picturehappy pashreklaama Tavaa albuumaa. pie tam pats redzeeju kada stavoklii bija albuums peec 3 gadiem virinaashanas, viss kaartiibaa..

Publicēts: 16.12.13 12:49
 citēt
Paldies!
Publicēts: 16.12.13 13:09
 citēt
Andrejs labi uzrakstījis par Blurb.
Publicēts: 16.12.13 13:33 labots
 citēt
andre:Nu ja saliidzina servisu blurb un picturehappy, tad blurbs ieliek par 500% it visā !!!!!!!!!

kaadreiz biju viens no pirmajiem kas saaka nemties ar albuumiem no picturehappy. katra otraa graamata melnbaltaas bildes gaaja to uz zilo, to uz zalo. vaaku ierobezhojums, izmeers, lapu skaita ierobezhojums vienkaarshi mani noveda pie taa ka pargaaju uz blurb un jau 3 gadus aktiivi to lietoju un esmu prieciigs. lielaakais pluss ir peecpardoshanas iespeeja, ko picturehappy nekadiigi nepiedavaa. uztaisi albuumu, uzliec savu uzcenojumu, un nosuuti klientam lai pasuuta cik daudz grib un piegaade worldwide. pasham nekaada chakara ! pie tam lielaakais besis man bija ka ar labaako papiiru albuuma lapu skaits bija ierobezhots liidz 100 vai 50 laikam. es biezhi drukaaju albuumu pie 150 lapaam. blurbaa forshi ja tev antaak braakis vai kas taads (kas man pa visiem gadiem bija 2 reizes), uzfochee, aizsuuti viniem,un bez nekaadas runas pardrukaa un atsuuta. pie tam ja klienti ir aarzemees ta eerti uzreiz uz klienta adresi pasuutiit, nevis pasham parsuutit. to ka nevar nonemt picturehappy logo tas vispaar absurds man liekas. klientam aafrikaa pie kaajas picturehappy pashreklaama Tavaa albuumaa. pie tam pats redzeeju kada stavoklii bija albuums peec 3 gadiem virinaashanas, viss kaartiibaa..

Kādreiz visi pastalās staigāja!

Tas viss bija sen un vairs nav taisnība, izņemot par to onlain pārdošanu bet man no visiem klientiem nevienam nekas tāds nav bijis vajadzīgs. Uz nevienas picturehappy grāmatas man nav bijis viņu logo.

Vienā no pasūtijumiem blurba, kad pasūtiju 50 grāmatas 8 no tām bija brāķis un ne tā, ka visām viens un tas pats.
Pēdējās grāmatas no Blurba atnāca salīmētas vnk traģiski- kopš tā laika vairs tur nepasūtu.
Publicēts: 16.12.13 13:55
 citēt
Baltskars:Vienā no pasūtijumiem blurba, kad pasūtiju 50 grāmatas 8 no tām bija brāķis un ne tā, ka visām viens un tas pats.
Pēdējās grāmatas no Blurba atnāca salīmētas vnk traģiski- kopš tā laika vairs tur nepasūtu.

Nu nezinu , mēs BLURB izmantojam ļoti intesīvi , vismaz 2-3 pasūtījumi nēdēlā. Sūta gan no Beļgija bet vienalga pa visiem gadiem "Iebildes" ir bijušas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas pamatā "Iesiešanas" problēmas. Rēķini tas ir no vairākiem tūkstošiem pasūtījumu. Varbūt ir bijuši kādi sīkumi par kuriem nezinu , bet tie tad tiešām ir bijuši sīkumi par kuriem pat NEPIEMIN priekšniecībai. Par Picturehappy cik nākas sakarties kolēģu darbus vērojot BURTISKI katram otrajam ir kādi "Gļuki" gŗamatā , vai problēmas ar blīvumu vai iesiešanu vai termiņiem . Par Blurb ka jau teicu gandrīz 10 gadu laikā PROBLĒMAS bijušas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas no vairākiem tūkstošiem pasūtījumu , visas ar iesiešanu.
Publicēts: 16.12.13 15:12
 citēt
Lunis:
Baltskars:Vienā no pasūtijumiem blurba, kad pasūtiju 50 grāmatas 8 no tām bija brāķis un ne tā, ka visām viens un tas pats.

Nu nezinu , mēs BLURB izmantojam ļoti intesīvi , vismaz 2-3 pasūtījumi nēdēlā. Sūta gan no Beļgija bet vienalga pa visiem gadiem "Iebildes" ir bijušas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas pamatā "Iesiešanas" problēmas. Rēķini tas ir no vairākiem tūkstošiem pasūtījumu. Varbūt ir bijuši kādi sīkumi par kuriem nezinu , bet tie tad tiešām ir bijuši sīkumi par kuriem pat NEPIEMIN priekšniecībai. Par Picturehappy cik nākas sakarties kolēģu darbus vērojot BURTISKI katram otrajam ir kādi "Gļuki" gŗamatā , vai problēmas ar blīvumu vai iesiešanu vai termiņiem . Par Blurb ka jau teicu gandrīz 10 gadu laikā PROBLĒMAS bijušas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas no vairākiem tūkstošiem pasūtījumu , visas ar iesiešanu.

10 gadi gluži nesanāks, jo blurbs dibināts tikai 2005. gadā.
Publicēts: 16.12.13 16:11
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: Luni ,Luni
Publicēts: 16.12.13 16:36
 citēt
Ko nesapratāt - pirms tam tas kantoris piederēja Lunim, tad pārdeva un jaunie īpašnieki nomainīja nosaukumu uz BLURB!
Publicēts: 16.12.13 17:04
 citēt
pats galvenais kaapeec izveleejos blurb:

pasuutiju blurb dargo variantu (biezu, lielaako, ar forsho vaaku) un picturehappy dargaako variantu, tad turot abus rokaa picturehappy izskataas peec taada tusinu albuumina, turpetii blurbs peec normaalas graamatas. man ir galvenais sajuutas un fiilings kas ir beigaas to shirstot. un ja albuums (a ne saturs) to bojaa tad nafig. protams ir veel dargaaki varianti, bet liidz tiem veel neesmu izaudzis.
Publicēts: 16.12.13 21:12
 citēt
trollollo:
Vaards:
Viss ārzemēs:
http://photo-book-review.toptenreviews.com/

Nevajag aizmirst, ka sūtot no Emerikas klāt nāks nodokļi, kas šo štelli padara dikti neizdevīgu.
Un vēl protams, ja gribās dikti kvalitatīvu to grāmatu, tad FineArtPrint.lv taisa ļoti kvalitatīvi, bet ne lēti ...

Cik pats esmu pārliecinājies tie testi tikai ir uz papīra, realitāte pavisam cita.
Kas attiecas uz sūtīšanu un nodokļiem - parasti nav problēmu bijis pat pasūtot desmit grāmatas vienā reizē.
Brāķis - jebkurš kantoris pārdrukā bez problēmām. Vieni tās pašas desmit grāmatas bija slikti iepakojuši, atnāca apdauzītiem stūriem. Pādrukāja visas.
Īsti apmierināts neesmu pagaidām bijis, būs jāpamēģina Blurbā.
Publicēts: 17.12.13 01:26
 citēt
Par Blurb tikko no kolēģa dzirdēju, ka bez problēmām pārdrukā brāķi. Ar Picture Happy servisu un attieksmi esmu saskārusies, ka viņi savu brāķi neatzīst pilnība. Jautāju, ko man darīt- mest miskastē? Atbilde bija- jā :) Varbūt kaut kas ir mainījies, bet negribas vēlreiz pārbaudīt un riskēt ar naudu.
Publicēts: 17.12.13 07:17
 citēt
Kapri:Par Blurb tikko no kolēģa dzirdēju, ka bez problēmām pārdrukā brāķi. Ar Picture Happy servisu un attieksmi esmu saskārusies, ka viņi savu brāķi neatzīst pilnība. Jautāju, ko man darīt- mest miskastē? Atbilde bija- jā :) Varbūt kaut kas ir mainījies, bet negribas vēlreiz pārbaudīt un riskēt ar naudu.

Nekad nav bijušas problēmas ar picturehappy brāķa pārdrukāšanā(gan grāmatas,gan kanvas):face-wink:
Publicēts: 17.12.13 10:23
 citēt
Jolan:
Kapri:Par Blurb tikko no kolēģa dzirdēju, ka bez problēmām pārdrukā brāķi. Ar Picture Happy servisu un attieksmi esmu saskārusies, ka viņi savu brāķi neatzīst pilnība. Jautāju, ko man darīt- mest miskastē? Atbilde bija- jā :) Varbūt kaut kas ir mainījies, bet negribas vēlreiz pārbaudīt un riskēt ar naudu.

Nekad nav bijušas problēmas ar picturehappy brāķa pārdrukāšanā(gan grāmatas,gan kanvas):face-wink:

Tātad ir bijušas problēmas un brāķis..
Publicēts: 17.12.13 11:48 labots
 citēt
Nekad nav bijušas problēmas ne ar vienu no šiem kantoriem. Jo:face-devil-grin: nekad neesmu izmantojis viņu pakalpojumus.
Publicēts: 17.12.13 13:35
 citēt
HH70:
trollollo:

Cik pats esmu pārliecinājies tie testi tikai ir uz papīra, realitāte pavisam cita.
Kas attiecas uz sūtīšanu un nodokļiem - parasti nav problēmu bijis pat pasūtot desmit grāmatas vienā reizē.
Brāķis - jebkurš kantoris pārdrukā bez problēmām. Vieni tās pašas desmit grāmatas bija slikti iepakojuši, atnāca apdauzītiem stūriem. Pādrukāja visas.
Īsti apmierināts neesmu pagaidām bijis, būs jāpamēģina Blurbā.

Jā, ja sūta no jevropas (Blurb), tad nav nodokļu, bet tai apskatā minētie nav ar jevropas filiālēm un tas ir jeņķu apskats
Publicēts: 17.12.13 14:54
 citēt
pagājušā nedēļā izmantoju picturehappy pakalpojumu drukājot fgrāmatu. pirmo un pēdējo reizi. drukas kvalitāte bij vnk atbaidoša. balti pleķi un ruļļu švīkas. uz savas pixmas drukātās paraugbildes salīdzinoši ekselentas :) . arī brošējums ar kniedēm bij paviršs. taisnības labad jāatzīst, ka savu brāķi viņi atzina un pārdrukāja, taču kopā tas process ievilkās uz mēnesi. turpmāk tikai blurbā.
Publicēts: 17.12.13 14:59
 citēt
andre:pats galvenais kaapeec izveleejos blurb:

pasuutiju blurb dargo variantu (biezu, lielaako, ar forsho vaaku) un picturehappy dargaako variantu, tad turot abus rokaa picturehappy izskataas peec taada tusinu albuumina, turpetii blurbs peec normaalas graamatas. man ir galvenais sajuutas un fiilings kas ir beigaas to shirstot. un ja albuums (a ne saturs) to bojaa tad nafig. protams ir veel dargaaki varianti, bet liidz tiem veel neesmu izaudzis.
klau - a kas ir dārgākie varianti? kas IR ZE BEST tirgū? esmu nobridis uz megadarbu, cena- torg tut njeumesten!
Publicēts: 24.12.13 14:02 labots
 citēt
Bildes: klau - a kas ir dārgākie varianti? kas IR ZE BEST tirgū? esmu nobridis uz megadarbu, cena- torg tut njeumesten!

Lielu daļu MiķeļaKennas grāmatu izdod "Nazraeli press", škiet ka drukāti artotipijas jeb ja labpatīk collotipijas tehnikā, ko sistemātiski pielieto tikai divi kantori pasaulē, viens Itālijā otrs Japānā. Cieti finierēti vāki, grāmata vēl kārbā iekšā ielikta. Nezinu vai tas ir vivisvislabākais mūsdienu drukas variants, taču kvalitatīvāku un arī dārgāku fotogrāmatu man majās nav.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):