Tikko klajā nācis aerobilžu katalogs www(.)aerolatvija(.)lv Esmu viens no šī projekta autoriem un būšu pateicīgs par Jūsu kritiskiem komentāriem un ieteikumiem.
Bildes labas un cenas arī (varbūt ir atlaides, ja pērk vairumā ?) Mani tikai samulsināja, ka Ogri, Jumpravu, Lielvārdi un veselu rindu citu vietu jāmeklē sadaļā Rīga. Pēc loģikas likās, ka Vidzeme. Kartē lapas centrā pēc tam ieraudzīju, ka Rīgai pielikts lielāks apgabals, bet tik un tā- sākumā meklēju, kur ierasts
Kapri:Bildes labas un cenas arī (varbūt ir atlaides, ja pērk vairumā ?) Mani tikai samulsināja, ka Ogri, Jumpravu, Lielvārdi un veselu rindu citu vietu jāmeklē sadaļā Rīga. Pēc loģikas likās, ka Vidzeme. Kartē lapas centrā pēc tam ieraudzīju, ka Rīgai pielikts lielāks apgabals, bet tik un tā- sākumā meklēju, kur ierasts
IERĒDŅU Loģika tev sveša saulē Viss kas augšpus Ķeguma nu ir ZEMGALE !
Bet tā viss kopā pēc ADMINISTRATĪVĀ sadalījuma ir "Rīgas reģions"
Lunis: IERĒDŅU Loģika tev sveša saulē Viss kas augšpus Ķeguma nu ir ZEMGALE !
Un ierēdņi mums vispār savākti tādi, kuriem izglītība ir palīgskola neklātienē. Jo robeža starp Zemgali un Vidzemi tagad ir starp Atašieni un Varakļāniem.
Viens komentārs - būtu forši interaktīvā karte, kur mazliet tuvāk var iezūmot. Piemēram, interesē viens Rīgas stūris - bet atrast nereāli, jo zem Rīgas jāizvēlas gads un tad n-tajām lapām cauri jāiet.
Oi, baigi laba šāda neatkarīga maājaslapas testēšana. Man arī bieži gadās kādu linku neielikt vai pēc ielikšanas nesaglabāt, it sevišķi garlaicīgās simts lapās, kad pēkšņi atrodi kādu papildinājumu, ko sākumā neesi izdomājis un tad visām jāiet atkal cauri... Būs laiks patestēšu arī aerolatviju un došu ziņu.
Uau! Ilūkste ir Latgalē, nudien, jo augstākā krēslā sēž, jo lielāks buldozers! Nu nepietika prātiņa sadalīt vēsturiskos un etnogrāfiskos novadus citādi, kā tik pa padumjlaiku administratīvā dalījuma rajonu robežām!
Kapri:Bildes labas un cenas arī (varbūt ir atlaides, ja pērk vairumā ?) Mani tikai samulsināja, ka Ogri, Jumpravu, Lielvārdi un veselu rindu citu vietu jāmeklē sadaļā Rīga. Pēc loģikas likās, ka Vidzeme. Kartē lapas centrā pēc tam ieraudzīju, ka Rīgai pielikts lielāks apgabals, bet tik un tā- sākumā meklēju, kur ierasts
Tas speciāli, lai no Ušakova var lēto autobusa biļeti dabõt
Navigācija neērta, dizains briesmīgs. Saprotu, ka tas viss maksā, bet ja tas Tavs projekts, tad izstrādā kā nākas Vecās avīzēs ar neviens dāvanas tak netin.
IERĒDŅU Loģika tev sveša saulē Viss kas augšpus Ķeguma nu ir ZEMGALE !
Bet tā viss kopā pēc ADMINISTRATĪVĀ sadalījuma ir "Rīgas reģions"
Nelej nu!! Viss, kas augšpus Ķeguma ir Sēlija!! ..precīzāk robeža iet pa Alstiķi.
alchsh:Navigācija neērta, dizains briesmīgs. Saprotu, ka tas viss maksā, bet ja tas Tavs projekts, tad izstrādā kā nākas Vecās avīzēs ar neviens dāvanas tak netin.
Te pie vainas būs lapas izstrādātājs kuram pašam tikai draugu lapā ir lapa (vai arī nemāku atrast, jo earlybird,com taču ir kaut kas cits)
Nu[/url] ja Kuldīga jau mums arī suitu esamību noliedza, un visu laiku tos vilka šīs nesaprotamās pilsēteles budžetā iekšā. Būtu labāk kanālu turpinājuši rakt ap rumbu, kā jums to novēlēja tas avantūristiskais hercogiņš!
Es jau padsmit gadus laikpalaikam Zemgales reģionam uztaisu kādu reklāmu, reprezentācijas verķi, izstāžu stendu utt. - tad nu katreiz noprasu kas šobrīd Zemgalei pieskaitīts vai nogriezts
Mainās visādi - vienu brīdi Daugavpils pārdaugava arī bija Zemgalē:
Tad teritoriju sadalīja ''plānošanas reģionos'' un radās piektā, Rīgas, teritorija
piedevām šis dalījums arī ir bijis dažāds:
reizēm uzpeld atsevišķs Sēlijas dalījums (kuru arī zīmē kartēs visai dažādi), bet nu protams ne administratīvs.
Iespējams tāpēc sēļi ir slavenākie čīkstuļi - kad tur aizbrauc, tad Pļaviņu hes būtībā ir nogremdējis visu Sēliju un loģiski, ka visas robežas ir totāli nepareizas - tas, ka tajās robežās dzīvo tikai viņi paši... tas jau otršķirīgs jautājums
Man gan nav saprotams kas tā Zemgale vispār ir...un ko viņa dara Tukumā. Ulmaņa zemsaviešu projekts, par kuru atdeva Palangu. Visiem tak jau sen bijis skaidrs, ka Jelgava ir Kurzemē!!!!
Liels paldies visiem par komentāriem, arī labojumiem un ieteikumiem (piekrītu, uzlabojumi tiešām būs vajadzīgi). Katrā ziņā, jau no pirmajām dienām par apriti un statistiku sūdzēties nevaru, viss notiek kā plānots.
Dažas atbildes no manas puses:
1. par ģeogr. iedalījumu - es izmantoju netā pieejamo aktuālo info (ko Maris te arī ieblogoja...paldies viņam)....neizslēdzu, ka vēl kāda kļūme vietvārda piederībai attiec. reģionam "varētu uzpeldēt", pārbaudīšu vēlreiz...būšu pateicīgs arī jums. 2. paldies verasatile - jā, fiksēju dažas kaitinošas nepilnības navigācijā pa lapām un tās novērsīsim tuvākajā laikā, arī citi uzlabojumi prasās. 3. to Kapri - cenu atlaides vairuma pirkumiem noteikti piedāvāsim (komunicējam vietnē, ja kas konkrēti). 4. to andre...jā, priecājos, ka pareizi esi sapratis - daudz kas šajā pasaulē balstās uz amatnieciskumu (pilnveidojamies nepārtraukti), arī fotogrāfijā...jebkurā tirgū ir dažādi pieprasījuma segmenti...šim projektam - sava niša un auditorija...cik skatos, arī Tu shutterstock.com piedāvā amatniesicko produkciju (apm. 600 techniski perfektu bilžu)...man turpat apritē ir apm. 2.2tūkst failu un pērk ļoti labi, nesūdzos. Ne vienmēr vēlamo rezultātu var iegūt (?) tikai ar lielām investīcijām, dažreiz to var veiksmīgi atsvērt interesanta IDEJA. 5. to alchsh..."kā māku, tā maunu"...izdabāt visiem laikam nevarēšu, sorry...diemžēl, esošo viedokļu "kopsumma" neliecina, ka būtu tik nelāgi, kā saku....bet anyway - cienu Tavu viedokli...ko Tu ieteiktu kā labu piemēru līdzīgai vietnei ?
Priecīgus Ziemassvētkus visiem! Paldies vēlreiz viesiem, ka esat, bet nēesat vienaldzīgi.
Maris: Mainās visādi - vienu brīdi Daugavpils pārdaugava arī bija Zemgalē:
Visām pārdaugavām vienmēr jābūt Zemgalē. Latgales-Vidzemes-Zemgales robežas ir pa Daugavas, Aiviekstes un Pededzes upēm. Tādējādi, ne Varakļāni un Stirniene var būt Vidzemē, ne arī Krustpils un Aizkraukle Zemgalē.
Bikk samulsu. Zem sadaļas Rīga/Babīte/2011 bildes pārsvarā no Babītes ezera rietumpuses un Lielupes līkumi pie Slokas... līdz Babītei tur krietni 15 km sanāks, ja taisnā līnijā...