forum.gif
Pievilcīgs fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pievilcīgs fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.13 02:56
 citēt
Gadijās, nu jav vakar atgadijums. Mani no kantora nosūtija bildēt vienu dāmu, fotosesija bija paredzēta. Aizbraucu uz adresi, mani pat pāri slieksnim neielaida, jo esot gaidijusi pievilcīgu fotogrāfu :D Interesanti, ko tā sieviete bija sadomājusies un vis ticamāk sajauca telefona nummurus un sniedzamos pakalpojumus :D Reklāmas daļai līdz ar to pateicu , lai pie foto pakalpojumiem pieraksta, ka sexu nep[iedāvājam :D
Bet vispār pat haltūrās bieži atsakās dāmas, jo laikam ir pieņemts ka fotogrāfi ir sexuāli pievilcīgi vai kas līdzīgs... Un konktreti pasaka, ka gribot lai bildē simpātisks vīrietis vai sieviete .
Publicēts: 17.12.13 07:38
 citēt
Nu traki ir ar Tevi :)
Publicēts: 17.12.13 07:55
 citēt
Vajadzēja saķemmēties un ieiet dušā.Eļementarno :face-grin:
Publicēts: 17.12.13 07:58
 citēt
Es savulaik atteicos no Holivudas šausmu filmu industrijas piedāvājumiem un bildēju uz nebēdu. Nekad nav bijis problēmu. Sevišķi ar bērniem. Palūr uz fotogrāfu un sastingst,pat acis nemirkšķina. Draudzene-psihologs sajūsmā. Kamēr mans bildēs,klientu rinda nebeigsies.
Publicēts: 17.12.13 08:03
 citēt
chukmasoff_f:Gadijās, nu jav vakar atgadijums. Mani no kantora nosūtija bildēt vienu dāmu, fotosesija bija paredzēta. Aizbraucu uz adresi, mani pat pāri slieksnim neielaida, jo esot gaidijusi pievilcīgu fotogrāfu :D Interesanti, ko tā sieviete bija sadomājusies un vis ticamāk sajauca telefona nummurus un sniedzamos pakalpojumus :D Reklāmas daļai līdz ar to pateicu , lai pie foto pakalpojumiem pieraksta, ka sexu nep[iedāvājam :D
Bet vispār pat haltūrās bieži atsakās dāmas, jo laikam ir pieņemts ka fotogrāfi ir sexuāli pievilcīgi vai kas līdzīgs... Un konktreti pasaka, ka gribot lai bildē simpātisks vīrietis vai sieviete .
tipa Gvimplēns?
Publicēts: 17.12.13 08:06
 citēt
:D papildus izvēlne, par papildus samaksu
Publicēts: 17.12.13 08:38
 citēt
chukmasoff_f:Gadijās, nu jav vakar atgadijums. Mani no kantora nosūtija bildēt vienu dāmu, fotosesija bija paredzēta. Aizbraucu uz adresi, mani pat pāri slieksnim neielaida, jo esot gaidijusi pievilcīgu fotogrāfu :D Interesanti, ko tā sieviete bija sadomājusies un vis ticamāk sajauca telefona nummurus un sniedzamos pakalpojumus :D Reklāmas daļai līdz ar to pateicu , lai pie foto pakalpojumiem pieraksta, ka sexu nep[iedāvājam :D

vajadzēja piedraudēt ar tiesu darbiem - darba atteikšana homofobu iemeslu dēļ... :D
Publicēts: 17.12.13 09:03
 citēt
Pag, tu biji tas, kurš kāzās ierodas šortos in T-kreklā? Un kādā paskatā pie damītes nāci?
Publicēts: 17.12.13 09:13
 citēt
ko jūs piep...āties, varbūt cilvēkam vienkārši slikta elpa...
Publicēts: 17.12.13 10:17
 citēt
chukmasoff_f:Gadijās, nu jav vakar atgadijums. Mani no kantora nosūtija bildēt vienu dāmu, fotosesija bija paredzēta. Aizbraucu uz adresi, mani pat pāri slieksnim neielaida, jo esot gaidijusi pievilcīgu fotogrāfu :D

Ei nu ei... toč nefleitē? Dod bildi studijā kādā skatā tur ievēlies? Neticās kaut kā.

Es ar paprāvs cilvēks, galīgi ne puķuzirnītis, bet nu nav tā bijis :/
Publicēts: 17.12.13 10:23 labots
 citēt
Maris:
chukmasoff_f:Gadijās, nu jav vakar atgadijums. Mani no kantora nosūtija bildēt vienu dāmu, fotosesija bija paredzēta. Aizbraucu uz adresi, mani pat pāri slieksnim neielaida, jo esot gaidijusi pievilcīgu fotogrāfu :D

Ei nu ei... toč nefleitē? Dod bildi studijā kādā skatā tur ievēlies? Neticās kaut kā.

nu Tev pat mušmires no sejas to labsirdīgo paskatu nedabūs nost!
Publicēts: 17.12.13 10:33
 citēt
Nu vajadzēja reklamēties pareizi un pēc būtības.:face-grin:Daru to un šito,man ir tādaun šitāda tehnika,viss tas CV balagāns un apraksts,bet galā pierakstīt-fotopakalpojumus nepiedāvāt!
Publicēts: 17.12.13 11:00
 citēt
Jolan:Vajadzēja saķemmēties un ieiet dušā.Eļementarno :face-grin:
+++
Ja tava āriene sen nav tikusies ar skuvekli, ķemmi, saplēsti džinsi un izdilusi jaka utt un tu izskaties kā ielu māxlinieks par 5Ls, tad maz ticams, ka tevi noalgos "aukstai" mākslai..
Publicēts: 17.12.13 11:02 labots
 citēt
Nekas neprasts , kādreiz 1990 kad vēl nebija tikai pilnībā pastāvīgā klientūra ņemu arī no malas bez ieteikuma šada tad gadījās turīgas dāmas ar "Notecējušu realizācijas laiku" vai garlaikotas "Sieviņas" kurām radās dažādas "Idejas". Vismaz ņemot vērā manu pasūtījumu specifiku tādas "Idejas" rodas nereti , līdz ar to ir noteikta shēma kā organizē darbu šai jomā:) Es iepriekš ar klientu visu sīki smalki izrunāju , ieskaitot par "Citām Idejām". Viens no galvenajiem noteikumiem šai jomā ir MODELIM / KLIENTAM jājūtas 100% droši ka ar viņu nekas nenotiks un FOTOGRĀFAM jābīt 100% pārliecībai ka nekādas "Neredzētas idejas" nerealizēs. Klientes sevišķi sievišķi ~40+ vēlas UZ PILNU KLAPI fantāzijas lidojumos. Vienmēr saku "Pa jūsu naudu , da jebkuru ideju" samaksā attiecīgi un atradīsim jums VISU ko vēlēsieties saņemt , tā tak nav problēma žigolo pieejami ne mazāk kā prostitūtas:) Fotogrāfa uzdevums noskaidrot VĒLMES un izplānot realizāciju. Ja par personīgo tad vienmēr esmu teici VAR IZTEIKT VĒLMES taču pirmo reiz 100% nekas nenotiks , ja nākamās reizes VĒLMES nepāries ES PADOMĀŠU bet tikai pats izlemšu IR ARĪ MAN šādas vēlmes vai nav :) Man sievietes patīk , bet tikai noteikts tips , Gadās ka arī izlemju pozitīvi . TAKA savstarpējās lietas ar "Klientiem" sīki jāizrunā iepriekš un tad viss OK. Lai radītu ISTU PATIESU erotisku FOTO arī emocijām kadrā jābūt patiesām :)
Publicēts: 17.12.13 11:03
 citēt
phe...ta nu probleema... sudiigaak, ja saak kokjeteet, kaartot matus, plakskjinaat skropstas un taa...vot tad javar izmukt neaizvainojot :)
Publicēts: 17.12.13 11:07
 citēt
Bet, ja fotogrāfs izskatās pēc Jēzus (profilbildē), tad skaidrs, ka tādu Visariona sektas locekli trieks ratā:face-grin:. Es arī visiem jehoviešiem un bļeģajeviešiem jau pie vārtiem piedraudu ar suņa palaišanu, pat neapskatot viņu grāmateles.
Publicēts: 17.12.13 11:09
 citēt
imgfoto:phe...ta nu probleema... sudiigaak, ja saak kokjeteet, kaartot matus, plakskjinaat skropstas un taa...vot tad javar izmukt neaizvainojot :)

Vooo ! Bet es to izrunāju iepriekš lai bez AIZVAINOJUMIEM un mukt nebūtu vajadzības :)
Publicēts: 17.12.13 11:10
 citēt
Njāa... pie sava imidža der piestrādāt, kā izrādās... iesaku papētīt Karla Lagerfelda iznesību... nu nav nekāds skaistuma etalons, bet...
Publicēts: 17.12.13 11:10
 citēt
Lunis:
imgfoto:phe...ta nu probleema... sudiigaak, ja saak kokjeteet, kaartot matus, plakskjinaat skropstas un taa...vot tad javar izmukt neaizvainojot :)

Vooo ! Bet es to izrunāju iepriekš lai bez AIZVAINOJUMIEM un mukt nebūtu vajadzības :)
tipa - sieviete liftā dabūja pa seju, jo piedāvāja ginekologam pa piečuku vāveri apskatīties?
Publicēts: 17.12.13 11:11
 citēt
Ritz:Pag, tu biji tas, kurš kāzās ierodas šortos in T-kreklā? Un kādā paskatā pie damītes nāci?

Tas bij Pālēns, kas šeit uzstājās ar nesaprašanu par ārējo izskatu un kaut kādām uzvedības niansēm. :D
Publicēts: 17.12.13 11:18
 citēt
Delikāti ir atšuvusi, bet gribēja noteikti teikt- negribu, ka mani apzog :D
Publicēts: 17.12.13 11:29 labots
 citēt
Haiduks:Delikāti ir atšuvusi, bet gribēja noteikti teikt- negribu, ka mani apzog :D

Vooooooooo! Kādreiz bija pilnas "Sūdzības" un "Draugi" ar vienu izcili labi ģērbtu un stilīgu glumu eksemplāru kurš "Pietēloja fotogrāfu" bet mēdza arī patīrīt klienšu somiņas un ne tikai :face-wink::face-grin: Kad pieķerts , tad ņaudēt visās malās ka esot "Paprasts un aprunāts" :) Tas gan ir kadrs kuram droši zināms ar galvu nav kārtībā :face-wink::face-grin:
Publicēts: 17.12.13 11:39 labots
 citēt
Jolan:Vajadzēja saķemmēties un ieiet dušā.Eļementarno :face-grin:

Skūtais kaķis

Publicēts: 17.12.13 11:43
 citēt
Publicēts: 17.12.13 11:45
 citēt
Vaards:
Ritz:Pag, tu biji tas, kurš kāzās ierodas šortos in T-kreklā? Un kādā paskatā pie damītes nāci?

Tas bij Pālēns, kas šeit uzstājās ar nesaprašanu par ārējo izskatu un kaut kādām uzvedības niansēm. :D

Šis ar bija viens no tiem, kam drēbēm bija jābūt ērtām, nevis pieklājīgām.. :)
Publicēts: 17.12.13 11:48
 citēt
Lunis:
Haiduks:Delikāti ir atšuvusi, bet gribēja noteikti teikt- negribu, ka mani apzog :D

Vooooooooo! Kādreiz bija pilnas "Sūdzības" un "Draugi" ar vienu izcili labi ģērbtu un stilīgu glumu eksemplāru kurš "Pietēloja fotogrāfu" bet mēdza arī patīrīt klienšu somiņas un ne tikai :face-wink::face-grin: Kad pieķerts , tad ņaudēt visās malās ka esot "Paprasts un aprunāts" :) Tas gan ir kadrs kuram droši zināms ar galvu nav kārtībā :face-wink::face-grin:

o šitais ir šiki - kamēr krāso vai pārģērbjas, iztīra tašu :D
Publicēts: 17.12.13 12:01 labots
 citēt
Maris:
Lunis:

o šitais ir šiki - kamēr krāso vai pārģērbjas, iztīra tašu :D

Neatceries šis blogā smilkstēja ka "Apmelo visas" beigās tas visās malās bija :) Šim gan patīk no visiem sūdiem ATPIRKTIES spriežot pēc tā kā pa brīdim tas "Pazūd" pēc laika parādās atkal NĀKAMAIS tāds gājiens pēc brīža atkal "Apklust". Čalim riktīgi ar ķirbi nav kārtībā :)
Publicēts: 17.12.13 12:01
 citēt
Maris:

Nedošu bildi studijā, jo nav man nevienas savas bildes un pat neesmu paprāvs :D
Publicēts: 17.12.13 12:17
 citēt
Nu nav nekas Artūrā tik atbaidošs, lai kāda dāma apstiprina, no skata ne sliktāks pieminētajam Lāgerfeldam, tikai jaunāks... lai tikai uzvelk cimdus, smokingu, mellas brilles un matus, protams, astītē. Imidžs!
Publicēts: 17.12.13 12:23
 citēt
Bzh: ... drēbēm ... jābūt ērtām, nevis pieklājīgām.. :)

kā tas ir - pieklājīgas drēbes? padod labdienu, kad valkātājs ienāk telpā? :face-grin:
Publicēts: 17.12.13 12:37 labots
 citēt
haralds:
Bzh: ... drēbēm ... jābūt ērtām, nevis pieklājīgām.. :)

kā tas ir - pieklājīgas drēbes? padod labdienu, kad valkātājs ienāk telpā? :face-grin:

Pieklājīgas drēbes būtu tīras, akurātas un ATBILSTOŠAS SITUĀCIJAI. Tak gaļu vai ceptus kartupeļus, piemēram, ar karoti neēd (izņemot talkā uz lauka varbūt vai laivu braucienā), tāpat ar apģērbu - kā sabiedrībā ir pieņemts, ka ētiski ir ēst gaļu ar dakšu un nazi, tāpat ir korekti un ētiski attiecīgos pasākumos ierasties piemērotās drēbēs, kā arī valkāt attiecīgas drēbes atkarībā no darba, amata u.t.t. Piemēram, ierasties saplēstos džinsos bildēt kāzu oficiālo daļu ir tas pats apmēram kā restorānā ēst gaļu ar karoti.
Publicēts: 17.12.13 12:44
 citēt
RobertsJ:
haralds: kā tas ir - pieklājīgas drēbes? padod labdienu, kad valkātājs ienāk telpā? :face-grin:

Pieklājīgas drēbes būtu tīras, akurātas un ATBILSTOŠAS SITUĀCIJAI. Tak gaļu vai ceptus kartupeļus, piemēram, ar karoti neēd (izņemot talkā uz lauka varbūt vai laivu braucienā), tāpat ar apģērbu - kā sabiedrībā ir pieņemts, ka ētiski ir ēst gaļu ar dakšu un nazi, tāpat ir korekti un ētiski attiecīgos pasākumos ierasties piemērotās drēbēs, kā arī valkāt attiecīgas drēbes atkarībā no darba, amata u.t.t. Piemēram, ierasties saplēstos džinsos bildēt kāzu oficiālo daļu ir tas pats apmēram kā restorānā ēst gaļu ar karoti.
ei nu ei!
Publicēts: 17.12.13 12:46
 citēt
Bildes:ei nu ei!

Nezinu vai tas sarkasms vai nepiekrišana manis teiktajam, bet te, cik esmu novērojis, ir diezgan daudz tādu, kas uz operu džemperīšos gatavi iet. Tā kā nenāks par skādi elementāru lietu atkārtošana.
Publicēts: 17.12.13 13:00
 citēt
sen laiks ieviest licenžu sistēmu, bez fotogrāfa žetona, vēl arī vienotu formas tērpu
Publicēts: 17.12.13 13:02
 citēt
UldisMuzikants:Ak laiki- kā tie plūst!
Ak tikumi- kā tie mainās!

Tikumi nav mainījušies vismaz gadus 20000.
Publicēts: 17.12.13 13:08
 citēt
to formas tērpu, varbūt melnu, kā skursteņslauķim nevajadzētu, labāk kaut ko dzīves priecīgu, oranžu, kā amerikāņu cietumniekiem

bildes autoru nezinu, nokopēju kaut kad forumā, visādiem gadījumiem :bad_smile:
Publicēts: 17.12.13 13:17
 citēt
Citagaisma:
UldisMuzikants:Ak laiki- kā tie plūst!
Ak tikumi- kā tie mainās!

Tikumi nav mainījušies vismaz gadus 20000.
baigais vēsturnieks neesi?

negatIvs:to formas tērpu, varbūt melnu, kā skursteņslauķim nevajadzētu, labāk kaut ko dzīves priecīgu, oranžu, kā amerikāņu cietumniekiem

bildes autoru nezinu, nokopēju kaut kad forumā, visādiem gadījumiem :bad_smile:
tūlīt no vecā atrausies...
Publicēts: 17.12.13 13:22
 citēt
Eltons:Nu nav nekas Artūrā tik atbaidošs, lai kāda dāma apstiprina, no skata ne sliktāks pieminētajam Lāgerfeldam, tikai jaunāks... lai tikai uzvelk cimdus, smokingu, mellas brilles un matus, protams, astītē. Imidžs!

Artūrs normāls vecis saviem gadiem, pat ar tāda mākslinieka imidža smeķi drusku.......... tā kā tur viss OK.................................... bet par tiem imidžiem brīžam ir visādi trakumi jāredz............... ir te mūsgalā viens puisis, kurš laikam ar visām drēbēm guļ un reti viņas mazgā, tad tik tiešām ir diezgan neomulīgi tādam būt blakām vai apzināties ka tas tāds tavs koļega :(....... paceļ roku, pieliek kameru pie acs un 3 m radiusā, ja iespējams atbrīvojās telpa :) , gadās arī meitieši, kas pārsteidz ar savu smaržu kolekciju, kura tiek izlieta spaņņa apjomā uz sevi pirms izziešanas tautās .......... un fotografēts :).............. par iespēju iepazīties ar apakšbikšu brendu nosaukumiem uz gumijas maliņas, kas drusku piesedz pakaļas strīpiņu no nošļukušiem džīniem............ nu tas taču skaisti :) fotogrāfs pietupjās un visu meiteņu (un ne tikai) skatienam ir kur pievērsties , citādi viss riņķī tik garlaicīgi :D :D :D
Publicēts: 17.12.13 13:23
 citēt
eu, a tad ja es esmu pievilcīgs un veri seksiful, tad varubūt varu šito ielikt savā sludinājumu dēlī un pacelt savu cenu?
Publicēts: 17.12.13 13:25
 citēt
trollollo:eu, a tad ja es esmu pievilcīgs un veri seksiful, tad varubūt varu šito ielikt savā sludinājumu dēlī un pacelt savu cenu?
eimage.livejournal.com...

saskatu paralēles...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas