forum.gif
Kalendārs 2014. gadam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kalendārs 2014. gadam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.13 10:28
 citēt
interesanti. Vai kāds no šejienes mākļeniekiem ir ipiedalījies ar savām bildēm 2014. gada kalendāra izveidei. jautājusm radās pēc kodrašinkalendaŗ candy un šitā www.delfi.lv...# izskatīšanas. Ar kondrašinkalendāru vis skaidrs. 10. pēc skaita ir finālnieks, bet tas otrs man, rādās ir bezgaumes un nomācošs.
Publicēts: 18.12.13 10:32
 citēt
Mostamies.
Publicēts: 18.12.13 10:36
 citēt
Vai Latvija ir kalendāru lielvalsts?
Publicēts: 18.12.13 10:36
 citēt
škiet viss bildēts vienuviet, vienā periodā, vienā vidē, dažādos stilos un apstrādēs - ne visai
Publicēts: 18.12.13 10:40
 citēt
šitādu huiņu katrs plikmeiteņbildētājs var 100tiem saknipsēt, īstu mākslu te retais tik māk :grimace:
Publicēts: 18.12.13 10:42
 citēt
Apstrāde saj';ata cik vien var sajāt ar automātiskajiem jājējiem Autojājējiem. Izskatās, ka jēga no tā pētījums - ikviena sieviete var būt modele un meikapmeistara ir maza, ja šitā sadragā feisus.
Publicēts: 18.12.13 10:43
 citēt
Oliss:šitādu huiņu katrs plikmeiteņbildētājs var 100tiem saknipsēt, īstu mākslu te retais tik māk :grimace:
Oliss ir tikai viens
Publicēts: 18.12.13 10:47
 citēt
Māksleņieki guļ!
Publicēts: 18.12.13 11:21
 citēt
+- vareet ir 10%, vot vajag maaceet, lai tu esi tas, kam uztic.
Publicēts: 18.12.13 11:26
 citēt
Tas sokolovs vakar Tv sakidroja, ka viņam vairs nestāv, jo vairāk redz izģērbtas, kā apģeŗbtas.
Publicēts: 18.12.13 11:36
 citēt
Gaumes jautājums

Publicēts: 18.12.13 11:45
 citēt
Vēl dīvaināks kaļedārs

Publicēts: 18.12.13 13:25 labots
 citēt
VValdis:interesanti. Vai kāds no šejienes mākļeniekiem ir ipiedalījies ar savām bildēm 2014. gada kalendāra izveidei. jautājusm radās pēc kodrašinkalendaŗ candy un šitā www.delfi.lv...# izskatīšanas. Ar kondrašinkalendāru vis skaidrs. 10. pēc skaita ir finālnieks, bet tas otrs man, rādās ir bezgaumes un nomācošs.

Neesmu piedalījies, šogad piedalījos prodžektā, kur meiteņu vietā fūres.
Bija garlaicīgi.
Delfos redzamais nepatika arī man.
Pa lielam viss it kā labi - meičas smukas, vide ar.
Rezultāts labs autoservisiem - starp vīriem melnā, ar pāris eļļas švīkām pa virsu, ko atstājusi raupja, sastrādāta plauksta......soiģot :)
Man nepatīk stipri plakanā gaisma, garlaicīgās pozas, tukšās sejas - tas akmens fotogrāfam.
Apstrāde noteikti patīk modelēm, man riebjas tik brutāla plastmasa.
Publicēts: 18.12.13 14:17
 citēt
ne jau fotogrāfs vainīgs pie rezultāta, bet pasūtītājs vai projekta vadītājs. katram fotogrāfam savs līmenis, un katram projektam savs budžets un iespējas.
Publicēts: 18.12.13 14:42 labots
 citēt
Šogad esmu slinks , kopā 9 kalendāri . Viens sanāca tik ekskluzīvi dārgs ka pasūtītāju vienkārši turīgu diletantu noslauca visi kam nebija slinkums , man nav pat autoreksemplāra , toties nopiķoja izcili ! Kopējās Ražošanas izmaksas sanāca ~170Ls gabalā pie tirāžas 50 gab . Pietam šis projekts sākās ka vienkārša I-net hohma :) Pārējie kā jau parasti skatu kalendāri no arhīviem dažādām iestādēm :)

Ja par to Queen Lingerie , nu nezinu pa manam jau SABILDĒTS normāli bet APSTRĀDE pilnīgs sūds "Tupu meitbliežu" stilā :)
Publicēts: 18.12.13 14:59
 citēt
Lunis: Ražošanas izmaksas sanāca ~170Ls gabalā

:money: man jau tīk Luņa teikas, bet šitā pat man lika atkārties žoklim :face-grin:

A man šogad tik viens kalendārīts, bildēt neko nevajadzēja, no arhīviem izraku, kaut kāda Valmieras firmele. Par 12 bildiņām sapiķoja 120 lašus, gribēju jau 200, bet baisie knauzeri, nokaulēja man līdz 10 gab :shame:
Pirms pāris gadiem vienu bildiņu nopārdevu pa 80 lašiem, korporatīvais kalendārīts ar vienu bildi. Cik paprasīju, tik samaksāja, dārgāk savas bildiņas nav nācies notirgot, es jau pieticīgs :face-smile: Arī neko bildēt nevajadzēja, ēpastā iemetu 15gadus veca negatīva skanu un vsjo :face-smile:
Publicēts: 18.12.13 15:10
 citēt
Lunis:Kopējās Ražošanas izmaksas sanāca ~170Ls gabalā pie tirāžas 50 gab :)

nu tu kaut ko irs :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 18.12.13 15:15 labots
 citēt
Oliss:
Lunis:Kopējās Ražošanas izmaksas sanāca ~170Ls gabalā pie tirāžas 50 gab :)

nu tu kaut ko irs :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Reāli :):) Kad uzzināju CIK člim galā izmasāja pat MAN žoklis atkārās:):) Kalendārs 50 eksemplāros izmaksāja 9000Ls :):) Tas viss kopā Hoņi man un skuķiem aksesuāru noma , transports , personāls , talāk makets tipene utt, Kopā sanāca šim par 50 eksemplāriem ~9000Ls :):) Pietam NEKĀ sarežģīta , vienkārši meitenes ar riteņiem dažādos gadalaikos , šitas projekts www.ogresbalss.lv... , viena skuķa "Papiks" pārpirka projektu www.ogresbalss.lv... un ideju un galā par ieguldītajiem 9000Ls dabūja 50 kalendārus:):)
Publicēts: 18.12.13 15:19
 citēt
andre:ne jau fotogrāfs vainīgs pie rezultāta, bet pasūtītājs vai projekta vadītājs. katram fotogrāfam savs līmenis, un katram projektam savs budžets un iespējas.
Es par to vecmodīgo apstrādi pārdzīvoju. Meikapisti modeles riktīgi uzpūderējuš, nokrāsouši, bet te Laras kroftas videospēļu variants. Runā, ka vaska figūras sen neesot modē. Runā, ka prasa dabīgu ādas faktūru. Vai tad arī vecmodīga apstrāde ir lēta?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):