Vienā pasākumā nācās aplausties jo kompis neatpazina Nikon d600 ar 5m usb kabeli, bet ar 3m kabeli uzrādija kameru bet nepārnesa informāciju un nedarbojās tethering iekš LR. Kādam vēl tā bijis, kādi varianti? Tomēr nevaru saprast vai 3m kabelis tiešām ir tik brutāls?
man arī šitā bija, beidzās ar to, ka pirku Argusā 3m USB pagarinātāju par kautkādiem 10 Ls un tas strādāja. Pārdevējas pat ļāva uz vietas pārbaudīt, atplēšot vaļā dārgā kabeļa iepakojumu.
Normāls BILDĒJAMAIS USB vads 5m maksā ~100 Eur un ir vismaz 5-7mm šķersgriezumā. NIKON nekad nav izcēlies ar "Tiešaistes" bildēšanas stabilitāti. TĀPĒC vien studijā joprojām pamatā ir Canon @ Ko .
lētajiem pagarinātājiem/vadiem dzīslu šķērzgriezums ir tik smieklīgs, ka strāvas krituma dēļ nestrādā pat printeri.. līdzīga situācija ir ar ārējiem usb hdd un dažām flashatmiņām, no frontpaneļa negrib strādāt, jo no sistēmplates līdz ligzdām tie ~40cm vadeļi ir tik smalki, ka cietni nespēj ar strāvu nodrošināt..
Lunis:Normāls BILDĒJAMAIS USB vads 5m maksā ~100 Eur un ir vismaz 5-7mm šķersgriezumā. NIKON nekad nav izcēlies ar "Tiešaistes" bildēšanas stabilitāti. TĀPĒC vien studijā joprojām pamatā ir Canon @ Ko .
wo! cilveeks, kas bildee ar 20 santiimu veertu statiivu iesaka 100 euro daargu kabeli. shim kaajostiitaajam noteikti tici!
ak Dies, kur es esmu nonācis? Tiešām par cat5, cat6 baluniem neviens neko nav dzirdējis? Velciet uz simts metriem, nelaužiet ārā ligzdas un ne3,14sieties ar kuģu tauvu resnuma kabeļiem vai vilks/nevilks rēbusiem.
Sapper:ak Dies, kur es esmu nonācis? Tiešām par cat5, cat6 baluniem neviens neko nav dzirdējis? Velciet uz simts metriem, nelaužiet ārā ligzdas un ne3,14sieties ar kuģu tauvu resnuma kabeļiem vai vilks/nevilks rēbusiem.
Katad kātad , labāk lai līdz pēc 1.5m vilkās komutators ar cat5, cat6 un tālāk vadu mudžeklis ar barošanu youtu.be...
Skaidrs, jauns labs kabelis ceru būs atrisinājums.
Interesanti bija tas ka uz tā 5m garā kabeļa varēju bez problēmām darbināt USB interneta sticku, ar to mazo loriņu viss strādāja, bet kameru uzradīt nevar.