Es jau Shadow'am izklāstīju savu ideju ~, pateikšu arī publiski:
Man rādās tāda ideja, kā varētu ļaut ērti iekļaut bildes forumā no bloga galerijas. Piemēram, varētu iekopēt kodu [fb:NNN], kas pēc tam rezultētos mazā thumbnailā, kuram klikojot virsū varētu aplūkot bildi popupā. Galerijā zem bildes būtu pieejams šis kods, kuru varētu vienkārši copy-paste forumā.
Ir runa par slinkumu Man besī šitos rakstūt: [ url=blbalalalba][ img=blalblaalblalba][ /url] pie tam, nekad nevar atcerēties, vai bija [url vai [link, utt. Daudz ērtāk tak būtu vnk iekopēt [fb:blabla] un viss pats smuki notiek - mazs thumbnailis, veras vaļā smuks popups, nevis jauns tabs...
briedis:Ir runa par slinkumu Man besī šitos rakstūt: [ url=blbalalalba][ img=blalblaalblalba][ /url] pie tam, nekad nevar atcerēties, vai bija [url vai [link, utt. Daudz ērtāk tak būtu vnk iekopēt [fb:blabla] un viss pats smuki notiek - mazs thumbnailis, veras vaļā smuks popups, nevis jauns tabs...
AGRĀK tā bija , bet likvidēja IEMESLS domāju visādi friki kas drazu klikoja
smartins, tas nevienam nav noslēpums, bet tas tomēr nav tik vienkārši, kā iekopēt pa taisno zem bildes īsu kodiņu, piem, [fb:xxx]. + ja, varbūt gribam ielikt nelielu thumnaili, nevis lielo bildi + arī linku, tad 2x vairāk koda jāraksta...