Nospēra kompi un tagad nepieciešams kāds laptops vietā cenā ap 300ls nu vabūt nedaudz virs... nav vairs naudas pirkt kārtīgu dampi. Būtu vajadzīgs 15collu ekrāns, sd karšu lasītājs, kādi 2-4usb porti.... nu un lai makten ātri šancē...nu un protams viss iespējami labākais šādā šajā cenu kategorijā... Ko ieteiktu cienītie?
neesi pateicis ne ar kādām programmām strādāsi, ne vai būsi ceļā, ne vai vajag HDMI, vai gribi lai var 2x cietos ielikt, ne vai spēles spēlēsi... pēc pašreizējā apraksta - jebkurš. Tajā cenu kategorijā tak laptopu tagad ņemerenno, ne? pie kam, par 300 ls tik lietotu dabuusi pusliidz jaudiigu... pat netbuki maksaa vairaak... 400 jau butuu arshana. na ķe www.1a.lv...
neesi pateicis ne ar kādām programmām strādāsi, ne vai būsi ceļā, ne vai vajag HDMI, vai gribi lai var 2x cietos ielikt, ne vai spēles spēlēsi... pēc pašreizējā apraksta - jebkurš. Tajā cenu kategorijā tak laptopu tagad ņemerenno, ne? pie kam, par 300 ls tik lietotu dabuusi pusliidz jaudiigu... pat netbuki maksaa vairaak... 400 jau butuu arshana. na ķe [url=http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_emachine_e727/4097289/
Nu[/url] tik traki jau nebij programmas fotošops, laitrūms būtībā viss... spēles jā kādu gribētos uzrambāt, bet tas nav no svarīgākajiem... ceļā būšu gan jā... tāpēc jau portatīvais :0 daudz gan jā tajā kategorijā... tāpēc jautāju varbūt kādam ir un var ieteikt
ja gribi zem 300ls, skaties uz lietotiem toshiba, hp (ne-pavilion), ibm vai dell biznesa klases modeljiem. Pats otro dienu lietoju IBM x60s, ko lai saka, mana gadijuma uzsvars bija uz portabilitati un pietiekamu jaudu ikdienas lietaam, bet ja nefokusejas uz to, tad noteikti par to pashu cenu var atrast jaudiigaaku. izmaksaja man tas 1,4 kg smagais portatiivais 180 latus ar piegaadi.
versatile:ja gribi zem 300ls, skaties uz lietotiem toshiba, hp (ne-pavilion), ibm vai dell biznesa klases modeljiem. Pats otro dienu lietoju IBM x60s, ko lai saka, mana gadijuma uzsvars bija uz portabilitati un pietiekamu jaudu ikdienas lietaam, bet ja nefokusejas uz to, tad noteikti par to pashu cenu var atrast jaudiigaaku. izmaksaja man tas 1,4 kg smagais portatiivais 180 latus ar piegaadi.
Lietotu labāk nē, nevēlos atbalstīt to ko man izdarīja. Nav obligāti zem 300... protams ja ir tas ir feini, bet ja krietni labāks ir pa 320, gan jau nenoskopošos...