forum.gif
Portatīvais ar ko šancēt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Portatīvais ar ko šancēt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.10 15:14
 citēt
Nospēra kompi un tagad nepieciešams kāds laptops vietā cenā ap 300ls nu vabūt nedaudz virs... nav vairs naudas pirkt kārtīgu dampi. Būtu vajadzīgs 15collu ekrāns, sd karšu lasītājs, kādi 2-4usb porti.... nu un lai makten ātri šancē...nu un protams viss iespējami labākais šādā šajā cenu kategorijā... Ko ieteiktu cienītie?
Publicēts: 10.08.10 15:15
 citēt
pa to naudu nekas makten ātrs nesanāks...
Publicēts: 10.08.10 15:17
 citēt
da jebkurš ar šādām prasībām.
Publicēts: 10.08.10 16:08
 citēt
un konkrētākus modelīšus?
Publicēts: 10.08.10 16:19 labots
 citēt
gribu mašīnu, vajag lai 4 rati...

neesi pateicis ne ar kādām programmām strādāsi, ne vai būsi ceļā, ne vai vajag HDMI, vai gribi lai var 2x cietos ielikt, ne vai spēles spēlēsi...
pēc pašreizējā apraksta - jebkurš. Tajā cenu kategorijā tak laptopu tagad ņemerenno, ne?
pie kam, par 300 ls tik lietotu dabuusi pusliidz jaudiigu... pat netbuki maksaa vairaak... 400 jau butuu arshana.
na ķe www.1a.lv...
Publicēts: 10.08.10 21:28
 citēt
versatile:gribu mašīnu, vajag lai 4 rati...

neesi pateicis ne ar kādām programmām strādāsi, ne vai būsi ceļā, ne vai vajag HDMI, vai gribi lai var 2x cietos ielikt, ne vai spēles spēlēsi...
pēc pašreizējā apraksta - jebkurš. Tajā cenu kategorijā tak laptopu tagad ņemerenno, ne?
pie kam, par 300 ls tik lietotu dabuusi pusliidz jaudiigu... pat netbuki maksaa vairaak... 400 jau butuu arshana.
na ķe [url=http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_emachine_e727/4097289/

Nu]http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_emachine_e727/4097289/

Nu[/url] tik traki jau nebij :) programmas fotošops, laitrūms būtībā viss... spēles jā kādu gribētos uzrambāt, bet tas nav no svarīgākajiem... ceļā būšu gan jā... tāpēc jau portatīvais :0
daudz gan jā tajā kategorijā... tāpēc jautāju varbūt kādam ir un var ieteikt :)
Publicēts: 10.08.10 21:48
 citēt
ja gribi zem 300ls, skaties uz lietotiem toshiba, hp (ne-pavilion), ibm vai dell biznesa klases modeljiem.
Pats otro dienu lietoju IBM x60s, ko lai saka, mana gadijuma uzsvars bija uz portabilitati un pietiekamu jaudu ikdienas lietaam, bet ja nefokusejas uz to, tad noteikti par to pashu cenu var atrast jaudiigaaku.
izmaksaja man tas 1,4 kg smagais portatiivais 180 latus ar piegaadi.
Publicēts: 10.08.10 21:51
 citēt
Publicēts: 10.08.10 21:51
 citēt
versatile:ja gribi zem 300ls, skaties uz lietotiem toshiba, hp (ne-pavilion), ibm vai dell biznesa klases modeljiem.
Pats otro dienu lietoju IBM x60s, ko lai saka, mana gadijuma uzsvars bija uz portabilitati un pietiekamu jaudu ikdienas lietaam, bet ja nefokusejas uz to, tad noteikti par to pashu cenu var atrast jaudiigaaku.
izmaksaja man tas 1,4 kg smagais portatiivais 180 latus ar piegaadi.

Lietotu labāk nē, nevēlos atbalstīt to ko man izdarīja.
Nav obligāti zem 300... protams ja ir tas ir feini, bet ja krietni labāks ir pa 320, gan jau nenoskopošos... :)
Publicēts: 10.08.10 22:25
 citēt
Publicēts: 10.08.10 22:26
 citēt
HP G60 - iesaku!
Publicēts: 10.08.10 22:42
 citēt
Kadu Laptou ieteiktu lidz 500Ls
Publicēts: 11.08.10 10:21
 citēt
Lietotu var pirkt no tiem kas oficiāli tirgo, ne jau no rokas.
Lietoti datori sen jau ir zināms bizness.
Vari iečekot te
kite.teh.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):