forum.gif
mamiya rz67 pro II + digital back ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / mamiya rz67 pro II + digital back ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.13 18:20
 citēt
hei tautieši, kādam ir bijusi pieredze ar mamiya rz67 pro II ar digitālo aizmuguri (Mamiya leaf priekš rz67 pro II) ?
Publicēts: 27.12.13 18:37
 citēt
Pajautā kaadam33 pats.
Publicēts: 27.12.13 20:38 labots
 citēt
Ja "kaadam33" ir lietotāj-vārds, tad nevaru viņu atrast šaj kopienā!
Publicēts: 27.12.13 21:19
 citēt
tā bija ironija jautājumam " kāds "
Publicēts: 27.12.13 21:25 labots
 citēt
poņatņiņko.. nu vot man gribētos dzirdēt.. kam ir bijusi pieredze starp Latvijas pilsoņiem, jo forumos- ameizing lietas var salsīties!
Publicēts: 27.12.13 21:42
 citēt
dimensija:poņatņiņko.. nu vot man gribētos dzirdēt.. kam ir bijusi pieredze starp Latvijas pilsoņiem, jo forumos- ameizing lietas var salsīties!

Tev vajadzētu precizēt kuru Leaf pakaļu... tās noteikti nav viena vien un atšķirās gan pašas (vecajās saprotās tikai ar mac, vēl vecākām vajag vēl arī aizvēsturisku portu utt.), gan ar savietojamību - nebūšu eksperts, bet visticamāk +/- sakarīgi darbojas tikai tas komplekts ko Mamka pati piedāvā kā ''ciparu RZ'' - šis sakarīgums gan ir ļoti nosacīts salīdzinot ar to pašu H sērijas Haseli.

Bez tam Secor optika nav tā kuru apjūsmo ''par zīmējumu'' - vairāk darba zirgs sterili tehniskām bildēm ar aizgrieztu diafragmu - grūti iedomāties iemeslu kas liktu to milzu kluci darbināt ''kopā'' (nū tas nav iespējams jo RB, RZ ''filozofija'' paredz objektīva un pakaļas/kasetes pilnīgi atsevišķu ''dzīvi'') ar stipri mazāka izmēra matricīti.

Kur tur tas ieguvums ja sensora laukums nesasniedz pat mazo midi kadru 6x4,5?
Publicēts: 27.12.13 22:58
 citēt
cik sapratu izvelk 6x4,6 uz to digitālo pakaļu vai tad tā nav?
Publicēts: 27.12.13 23:18
 citēt
dimensija:cik sapratu izvelk 6x4,6 uz to digitālo pakaļu vai tad tā nav?

Nēē... 80Mpix versijai ir 5,4 x 4,0 un 22Mipx 4,8x3,6 jeb divi FF kadri - tas pašām svaigākajām - vecās bij arī 3,6x3,6 kvadrāti utt.

+ tās pašas liek arī 645 Mamiya kura darbojās stipri ašāk, ar AF utt.

Bez tam visas viņas ir vairākas reizes dārgākas, lēnākas, isošvakākas utt. par 36pixeļu FF - ''mākslai'' laukums par mazu - atliek studijai un zelta rudens knipsēsanai.
Publicēts: 28.12.13 21:41 labots
 citēt
Man draugs ar šo tagad ir aizrāvies. Nu jau ir aizgājis līdz šādai uzpariktej

Publicēts: 29.12.13 01:24
 citēt
Sender, telefons kā view-finderis, vai arī visa tā parikte lai varētu cmukākas bildes instagramam taisīt? :D
Publicēts: 29.12.13 03:16
 citēt
Oho, šī uzparikte izskatās ļoti iespaidīgi :) Kas tiek darīts ar digitālo fotoaparātu, kas lūkojas matstiklā?
Publicēts: 29.12.13 09:12
 citēt
briedis:Sender, telefons kā view-finderis, vai arī visa tā parikte lai varētu cmukākas bildes instagramam taisīt? :D
DIM:Oho, šī uzparikte izskatās ļoti iespaidīgi :) Kas tiek darīts ar digitālo fotoaparātu, kas lūkojas matstiklā?

Tas viss lai varetu nofokuseties ar live view un 10x-kartigo palielinajumu bik vieglak. :D
Publicēts: 29.12.13 10:27
 citēt
:grimace:
Publicēts: 29.12.13 20:16
 citēt
Senders:Man draugs ar šo tagad ir aizrāvies. Nu jau ir aizgājis līdz šādai uzpariktej

A, šitas jau izskatās kā tiek kam spranda ielausta un tad to galvu ar skrūvēm piekruķī lai nekustas :D
Un ko no tāda murgaina pasākuma iegūst?
Kam tas canons vai tad ar to mobilku nepietiek!
Publicēts: 29.12.13 21:03
 citēt
Senders:Man draugs ar šo tagad ir aizrāvies. Nu jau ir aizgājis līdz šādai uzpariktej

…….Arnolds Švarcnēgers filmā "TERMINATORA BĒRNĪBA" drīzumā visos labākajos kinoteātros …...
Publicēts: 30.12.13 01:23 labots
 citēt
crazy
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):