forum.gif
6d bilde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 6d bilde
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.13 23:46
 citēt
Pēc visa spriežot topika autors nav bildējis ne ar ko, bet "tupo masturbirujet" forumā. Nu ta kur tās labās 5D bildes un kur tās štruntīgās 6D var apskatīt?
Ir bildēts ar vis kaut kādām kamerām gan veco 5D gan jaunajiem 5D MK, gan arī ar 6D. Ja rokas greizas tad ne stikls ne matrica nepalīdzēs.
Publicēts: 29.12.13 23:45
 citēt
līkas rokas, sūdīga optika un paurī tupa pasaciņa
Publicēts: 30.12.13 00:02
 citēt
sūdīgs 6D exemplārs gadījies
Publicēts: 30.12.13 23:36
 citēt
Tas tiesa, manam viss ir traki ass un labs, pēc jaungada likšu ss-ā ar visu gripu un 2iem aķiem par kādiem 800 lvl.
Ja kāds grib būt pirmais, tad 25446670.
Varam piekomplektēt kādu mazāk vai vairāk cienījamu stiklu.
Publicēts: 30.12.13 23:40
 citēt
Sorry, svarīgākais- noskrējiens 29500.
Publicēts: 30.12.13 23:55
 citēt
Vēl tirgosies 70-200 L/f 4 ar un bez IS zem zemākās tā brīža cenas.
Tagad gan viss.
Publicēts: 06.01.14 13:37
 citēt
canonfans:Tas tiesa, manam viss ir traki ass un labs, pēc jaungada likšu ss-ā ar visu gripu un 2iem aķiem par kādiem 800 lvl.
Ja kāds grib būt pirmais, tad 25446670.

nomet saprātīgu cenu un mums būs par ko parunāt ( ja tas ir 6d)
vajag pliku rumpīti, ideāli ja bez bp
Publicēts: 06.01.14 13:50 labots
 citēt
no 5D pārejot uz 6D tiešām varētu šķist, ka 6D bilde ir kakaināka, jo MPix lēciens ir teju uz pusi un tas pats būtu, kā no 10D uz 5D pārkāpt. Abos variantos matricas izšķirtspējas solis liels un tās arvien prasīgākas pēc optikas kvalitātes. Bet kas attiecas uz 6D, tad tam ir vājš fitrs, kā rezultātā bieži parādās raksturīgais tekstūras muārs, bet bilde ir salīdzinoši asāka, nekā aparātiem pie tādas pašas matricas rezolūcijas.
Ne velti, šur tur pēdējā laikā sāk parādīties pie objektīviem tāds parametrs, kā objektīva maxsimālo pixseļu izšķirtspēja. Piem. man sigma 35 1.4 tas bija kaut kur ap 16,5 MPix
Publicēts: 06.01.14 22:18
 citēt
talavietis:
Ne velti, šur tur pēdējā laikā sāk parādīties pie objektīviem tāds parametrs, kā objektīva maxsimālo pixseļu izšķirtspēja. Piem. man sigma 35 1.4 tas bija kaut kur ap 16,5 MPix

Laba doma, un pavisam korekti būtu, ja ražotājs pateiktu, pie kādas diafragmas tas ir, un cik būs centrā, un cik stūros. Tikai viena bēda - ko tad darīs daudzie aizrautīgie neta objektīvu testētāji?:face-smile::face-smile:
Publicēts: 06.01.14 23:43
 citēt
UldisMuzikants:no 5D uz 6D nav tas pats, kas no 10D uz 5D, jo pikseļu blīvums 10D un 5D apmēram vienāds. un mainās zīmējums dēļ lielākās matricas.

nezinu par pixeļiem tad nu jāpēta uz 100% palielinājumu, bet parasti zīmējumu maina stikls uz crop viens uz FF izskatas citādāk.
Publicēts: 06.01.14 23:49
 citēt
NilsS:
canonfans:Tas tiesa, manam viss ir traki ass un labs, pēc jaungada likšu ss-ā ar visu gripu un 2iem aķiem par kādiem 800 lvl.

nomet saprātīgu cenu un mums būs par ko parunāt ( ja tas ir 6d)
vajag pliku rumpīti, ideāli ja bez bp

Aparāts aizgāja pirmajā dienā. Nevar gribēt viņu par nodzīta mk2 cenu..
Publicēts: 07.01.14 11:18 labots
 citēt
gudrs pirkums tas nebija. Jaunu var dabūt jau zem kilo
Publicēts: 07.01.14 15:24
 citēt
NilsS:gudrs pirkums tas nebija. Jaunu var dabūt jau zem kilo

Citam arī 200 Ls ir nauda.
Bez tam sabēru līdzi visādus pribambasus- gripu, otru aķi utt.
Publicēts: 08.01.14 01:26
 citēt

Vari piedāvāt lētāk? es labprāt nopirkšu. jo jauns rumpītis internetveikalā iet 1000ls, ja neskatās lētākos variantus ko piedāvā salīdzini.lv, bet parasti tiem nav prece uz vietas.
Pagājušajā vasarā, pēc jāņiem pirkām kantorim no IB servisa pa 1160ls, un tad vēl atlaidi iedeva. Nu tagad varetu drusku lētāk būt bet ne jav par 500-600ls
Publicēts: 08.01.14 08:17
 citēt
chukmasoff_f:

Vari piedāvāt lētāk? es labprāt nopirkšu. jo jauns rumpītis internetveikalā iet 1000ls, ja neskatās lētākos variantus ko piedāvā salīdzini.lv, bet parasti tiem nav prece uz vietas.
Pagājušajā vasarā, pēc jāņiem pirkām kantorim no IB servisa pa 1160ls, un tad vēl atlaidi iedeva. Nu tagad varetu drusku lētāk būt bet ne jav par 500-600ls

neesi slinks.
www.ss.lv...
Publicēts: 08.01.14 08:42
 citēt
NilsS:
chukmasoff_f:

neesi slinks.
http://www.ss.lv/lv/electronics/photo-optics/slr-cameras/canon/filter/

Nekur neredzēju 6D lētāk par 990ls
Publicēts: 08.01.14 10:33 labots
 citēt
990 ls laikam jau nav zem 1000 ls ?
Bet 1160 noteikti ir labāks dīls :)
Publicēts: 08.01.14 13:29
 citēt
NilsS:990 ls laikam jau nav zem 1000 ls ?

Nu par 1160 ņēma tāpēc ka IBservisā, tur garantija garāka ne kā internetveikalā.
Publicēts: 08.01.14 13:53
 citēt
chukmasoff_f:
NilsS:990 ls laikam jau nav zem 1000 ls ?

Nu par 1160 ņēma tāpēc ka IBservisā, tur garantija garāka ne kā internetveikalā.

Es tāpat izdarīju, arī garantijas dēl, man IB serviss blakus durēs gandrīz un paņēmu tad , kad cenu starpība ar lētāko bija 100 Ls , bet nav skaidrības ar garantijām, viss jau ir sen atstrādāts un atpelnīts un tai cenu šķirbai nav nekādas nozīmes tādā amplitūdā, ja strādā....
Publicēts: 08.01.14 21:26
 citēt
Tante:
chukmasoff_f:

Es tāpat izdarīju, arī garantijas dēl, man IB serviss blakus durēs gandrīz un paņēmu tad , kad cenu starpība ar lētāko bija 100 Ls , bet nav skaidrības ar garantijām, viss jau ir sen atstrādāts un atpelnīts un tai cenu šķirbai nav nekādas nozīmes tādā amplitūdā, ja strādā....

Tur jav tā lieta, ir bijusi saskārsme ar internetveikaliem, kuri piedāvā lētu cenu , a beigās pazūd un garantijas servis neņem pretī dzelzi, jo tas i-veikals ir šamiem parādā vēl palicis.
Publicēts: 08.01.14 21:39
 citēt
PTAC?
Publicēts: 08.01.14 21:54 labots
 citēt
bertons:PTAC?

Kāds sakars ar šo kantori ja fītrma ir pazudusi, neko nevar panākt pie garantijas servisa, šamiem līgums ar tirgotāju ir pārtraukts un 'cau. Laāk tos 100ls samaksāt pa virsu, un neiegādāties vēl vienu hemoroju.
Publicēts: 08.01.14 22:06
 citēt
Tad jautājums kādi garantijas taloni Tev tika izsniegti iegādājoties preci? Kaut kādas pašdrukātas lapeles vai ofic. Eiropas garantijas taloni?

Esmu pircis Nikon fototehniku divos Latvijas interneta veikalos un vienmēr saņēmis Nikon Eiropas garantijas talonu, kuru pēc idejas jāakceptē jebkuram Nikon autorizētam servisam Eiropā. Vai arī es kļūdos un realitātē viss ir pavisam citādi?!
Publicēts: 08.01.14 22:41
 citēt
bertons:Tad jautājums kādi garantijas taloni Tev tika izsniegti iegādājoties preci? Kaut kādas pašdrukātas lapeles vai ofic. Eiropas garantijas taloni?

Esmu pircis Nikon fototehniku divos Latvijas interneta veikalos un vienmēr saņēmis Nikon Eiropas garantijas talonu, kuru pēc idejas jāakceptē jebkuram Nikon autorizētam servisam Eiropā. Vai arī es kļūdos un realitātē viss ir pavisam citādi?!

Tas talons ir ierobežotās garantijas. nikonam nezinu, bet Canonam ir tā ierobežotā. Kur ražotājs dod 1 gadu un pārdevējs otru, bet pārdevējs to otru dod par papildzsmaksu.
Publicēts: 08.01.14 23:26
 citēt
Canonam tikai pāris kantoriem LV ir no augšas (Somijas) iedots privileģēts stāvoklis, nodrošināt 2 gadu garantiju. Pārējiem tiešām otro gadu dot tirgotājs un bieži izceļas nepatīkami momenti tieši otrajā gadā, jo tad pārdevējs VISIEM spēkiem cenšas atšūt nelaimīgo pircēju. No i-neta veikaliem vienīgajs bija XNET, kam bija dažus gadus atpakaļ Somu akceptēts Canona 2 gadu garantija, kāda ir situācija pašlaik, nezinu, bet vairāk vai mazāk šitajā sistēmā pastrādāju 4 gadus , drusku zinu drēbi.....
Publicēts: 09.01.14 08:10
 citēt
pamatā visur Europā ir 1 gada garantija, bet pārdevējs par atsevišķu maksu vai interesi dod papildus. Tas viņam ceļ apgrozījumu, bet uzliek arī risku. Pēdējo reizi pērkot Sony laptopu man piedāvāja par maksu paņemt vēl viena gada garantiju klāt...
Publicēts: 14.01.14 00:47
 citēt
Man ieinteresēja, vai BM dod 1 gada garantiju vai 2 gadu garantiju, kā ir realajā dzīvē? Ja body kam vērtība ir virs 1kls nomirst dabīgā nāvē pec 13 mēnešu lietošanas? Viņi mēģiās atšūt garantijas remontu?
Publicēts: 14.01.14 09:07
 citēt
Man domāt, ka piezvanot uz PTAC, tev pateiks, cik Latvijā ilgi bez škandāla drīkst atšūt garantijas remontu.
Publicēts: 14.01.14 09:13
 citēt
RuLi:Man ieinteresēja, vai BM dod 1 gada garantiju vai 2 gadu garantiju, kā ir realajā dzīvē? Ja body kam vērtība ir virs 1kls nomirst dabīgā nāvē pec 13 mēnešu lietošanas? Viņi mēģiās atšūt garantijas remontu?

www.ptac.gov.lv...
Publicēts: 14.01.14 11:25
 citēt
Paldies jums.

Dzīve rādīs, kā tas vis realajā notiks.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: