Sodien benzintanka uzmacas viens patumsas adas pilsonis un piedavaja jauno iPad Air un iPhone 5s. Abi jauni, iepakojuma. No sakuma atsuvu, tad bija jagaida sieva un vins man atkal piesejas. Sakuma cenas pat neatceros, bet beigas nonacam jau lidz 150 euro par abiem. Ipad 64gb ar gsmi un iphones ari normalas ietilpibas. Angliski vins zinaja 3,5 vardus, bet pec jaukas parunasanas, sapratu, ka vins tos nozadzis, lai pardotu un pabarotu 4 bernus, kas majas gaida. Iedevu vinam 20 euro, par ko vins sakuma sashuta, jo domaja, ka gribu kadu no iekartam par to, bet kad pateicu, ka tas "happy new yaer" un vins nomierinajas, bet nerimas. Beigas atnaca sieva un aizdzina vinu Neliegsos, ka briziem domaju, ka janjem ciet un miers, bet beigas, tomer nenozeloju.
Patiesiba biezi kaut kas lidzigs sanak, bet ne tik ilgi un vienmer isti nezinu, ka iztureties. Man nepatik cilveku brutali atshut, bet varbut vajag? Bet varbut vajag pirkt un nemocoties ar sirdsapzinu?
Tumšie pilsoņi jauka tauta, "horošije džinsi" par 4 Ls piedāvāja. Nepirku nepakam, nolaida līdz 20 santīmiem, kad ari uz 20 santīmiem nepavilkos, sāka jau pa purnu piedāvāt, pasūtīju nah un šis aizgāja citu upuri meklēt. Citreiz diedelēja santīmus, nepietiekot vilcienam, jābrauc uz Rīgu preci nodot. Izvelku no kabatas sīceni, a šis - opā, re ku tev divlatnieks, kak raz derēs!
Vo, vo... nepietiek mums ar vietējiem čigāniem, kad siro šeit jau rumāņu bandas, drīz bulgāri arī brauks... nekad ar viņiem neielaižos, lai kādas pasakas viņi būtu sacerējuši (viens pat, uzzinādams, ka vāciski runāju, piedāvāja pa lēto Zepter komplektu, šim steidzami uz Fāterlandi jābrauc esot), vienmēr stingri un nepārprotami uzkliedzu lai lasās... pat tie mellie "kurlmēmie" ar tām lapelēm kas lien klāt ir sadzirdējuši... bet! Jāatpazīst taču šādi lohotronščiki un profesionālie lūdzēji no tādiem, kam patiesi var ziedot... "patumsas adas pilsonis"... tolerance, jopcik! tikko nēģerus, kas grautiņa "flešmobu" sarīkoja arī toleranti sauc par "jauniešiem"... tad jau tikko Vladiviostokā arī jauniete sarīkoja sprādzienu...
Nu Z-svētki, jaunais gads, brīnumu laiks. Man visā visumā žēl tādu vīriņu. Bieži vien teksti par to, lai atrod darbu vai ko līdzīgu ir pilnīgas muļķības un situācija ir stipri sarežģītāka. Tāpēc arī 20 Eiro, bet pirkt zagtu un pabalstīt zagšanu man tomēr laikam roka neceļas.
Arī ārdīšanās, kliegšana vai cita veida agresijas man nepatīk. Protams, tā ir vieglāk, bet vai tas neparāda cik vāji esam, ja nespējam vienoties.
Vo, vo... daudzus gadus atpakaļ stāvēju Rīgas vilcienu stacijā pēc biļetītes, kad rindas galā aizmugurē atskanēja:"ļudi dobrije, podaide na biļetik, toļko iz boļnici višla, nečem do Ukraini dobratca!" Viens otrs līdzjūtīgais arī neizturēja, taču cik liels bija pārsteigums, kad tieši pēc 4 gadiem atkal tajā pašā stacijā atkal aizmugurē teksts: "podaite na biļetik, toļko iz boļņici višla, nečem do Ukarini dobratca..."
Nesen centrāltirgū viens čigāns tādu aipadu man gribēja pārdot par 50ls, kamēr piestāju pie tukša galdiņa lai sapakotu sumkā sapirkto. Kad nelikos ne zinis un tik slāju tālāk, skrēja līdz un meta cenu zemē ik pēc pārdesmit metriem, beigās jau bij gatavs pa 20ls atdot Varbūt arī paņemtu ja nebūtu pamatīgi iztērējies.
litbiters:taču cik liels bija pārsteigums, kad tieši pēc 4 gadiem atkal tajā pašā stacijā atkal aizmugurē teksts: "podaite na biļetik, toļko iz boļņici višla, nečem do Ukarini dobratca..."
tu knīpstanga neiedevi un re cilvēks 4 gadus netiek uz mājām salo zakusiķ
Alibaba:Nesen centrāltirgū viens čigāns tādu aipadu man gribēja pārdot par 50ls, kamēr piestāju pie tukša galdiņa lai sapakotu sumkā sapirkto. Kad nelikos ne zinis un tik slāju tālāk, skrēja līdz un meta cenu zemē ik pēc pārdesmit metriem, beigās jau bij gatavs pa 20ls atdot Varbūt arī paņemtu ja nebūtu pamatīgi iztērējies.
Un tad mierīgu sirdi varētu gaidīt, kad nakts vidū pie Tava kambara pieklauvētu vīriņi ar spožām pogām un rotājumiem plecu rajonā.
Un tad mierīgu sirdi varētu gaidīt, kad nakts vidū pie Tava kambara pieklauvētu vīriņi ar spožām pogām un rotājumiem plecu rajonā.
tu saki? Nu tad lab vien ir, jau pietika ka mēnesi atpakaļ poliči mani sašņorēja Marijsielas galā pretī stacijai. Bij baigs putenis, zvan mobilka un es iespurdzu vārtrūmē lai atbildētu, galīg aizmirsis par šīs vietas čābīgo reputāciju Izeju un pie luksafora pogainis klāt, pienāciet lūdz pie mūsu busiņa, kas turpat netālu. Poliči barā sāka pratināt, ko es tur gribējis, kam zvanījis, u.t.t. Domāja es tur spaisu gribēju sagādāt ielūrēja datu bāzē, personas kods "balts" , palaida
tu saki? Nu tad lab vien ir, jau pietika ka mēnesi atpakaļ poliči mani sašņorēja Marijsielas galā pretī stacijai. Bij baigs putenis, zvan mobilka un es iespurdzu vārtrūmē lai atbildētu, galīg aizmirsis par šīs vietas čābīgo reputāciju Izeju un pie luksafora pogainis klāt, pienāciet lūdz pie mūsu busiņa, kas turpat netālu. Poliči barā sāka pratināt, ko es tur gribējis, kam zvanījis, u.t.t. Domāja es tur spaisu gribēju sagādāt ielūrēja datu bāzē, personas kods "balts" , palaida
Alibaba, a ko Tev bilde tik maza? Nevar kārtīgi apskatīt.
Man vienreiz pie autoostas pienāca divas skuķes, ap gadiem 20, kārtīgi ģērbtas, lūdza 50 santīmus, nepietiekot tikt mājās, uz Alūksni. Es pazirgojos, ka varēja jau papūlēties arī ar malēniešu akcentu parunāt, bet iedevu. Vēlāk paziņa daktere teica, ka tādos gadījumos esot variants, ka tie ir psiholoģijas studenti, kuriem, lai varētu sarunāties un palīdzēt nabadzīgajiem, vajagot pašiem kādreiz iejusties ubaga ādā.
smartins:Tumšie pilsoņi jauka tauta, "horošije džinsi" par 4 Ls piedāvāja. Nepirku nepakam, nolaida līdz 20 santīmiem, kad ari uz 20 santīmiem nepavilkos, sāka jau pa purnu piedāvāt, pasūtīju nah un šis aizgāja citu upuri meklēt. Citreiz diedelēja santīmus, nepietiekot vilcienam, jābrauc uz Rīgu preci nodot. Izvelku no kabatas sīceni, a šis - opā, re ku tev divlatnieks, kak raz derēs!
Tas nebij pie Bulduri RIMI?Man viens tāds prasīja kā var aizbraukt uz lidostu,bet kad sapratu,ka mašīnas viņš tikai sapņos redzējis,sāka urkšķēt par džinsām.Es rādu,ka man jau ir kājās ,a šis tā lietpratīgi apgāja man apkārt un teica,laiks esot mainīt.Tipa nav tas īstais modelis.Bet tad atvilkās sekspartnere un mūsu sarunu pārtrauca...
Alibaba:Nesen centrāltirgū viens čigāns tādu aipadu man gribēja pārdot par 50ls, kamēr piestāju pie tukša galdiņa lai sapakotu sumkā sapirkto. Kad nelikos ne zinis un tik slāju tālāk, skrēja līdz un meta cenu zemē ik pēc pārdesmit metriem, beigās jau bij gatavs pa 20ls atdot Varbūt arī paņemtu ja nebūtu pamatīgi iztērējies.
Tie vīriņi neklauvē. Čalovski tieši tamdēļ paņēma, jo zagtu laptopu mājās lietoja.
Senders:Sodien benzintanka uzmacas viens patumsas adas pilsonis un piedavaja jauno iPad Air un iPhone 5s. Abi jauni, iepakojuma. No sakuma atsuvu, tad bija jagaida sieva un vins man atkal piesejas. Sakuma cenas pat neatceros, bet beigas nonacam jau lidz 150 euro par abiem. Ipad 64gb ar gsmi un iphones ari normalas ietilpibas. Angliski vins zinaja 3,5 vardus, bet pec jaukas parunasanas, sapratu, ka vins tos nozadzis, lai pardotu un pabarotu 4 bernus, kas majas gaida. Iedevu vinam 20 euro, par ko vins sakuma sashuta, jo domaja, ka gribu kadu no iekartam par to, bet kad pateicu, ka tas "happy new yaer" un vins nomierinajas, bet nerimas. Beigas atnaca sieva un aizdzina vinu Neliegsos, ka briziem domaju, ka janjem ciet un miers, bet beigas, tomer nenozeloju.
Patiesiba biezi kaut kas lidzigs sanak, bet ne tik ilgi un vienmer isti nezinu, ka iztureties. Man nepatik cilveku brutali atshut, bet varbut vajag? Bet varbut vajag pirkt un nemocoties ar sirdsapzinu?
Mani šajā stāstā pārsteidz viena cita lieta - ka visi ir tik pareizi. Domāju, ka tā ir klasiskā vēlme justies cēlam, lai gan patiesībā viena daļa nopirktu, ja būtu laiks lēnām visu apdomāt (kā tēmas autoram).
Par to man liek pārlieconoši domāt šisnovērojums: rus.tvnet.lv...
Cilvēki domās ir cēli un nekad nepaietu garām nelaimē noķļuvušajam. Bet realitātē nav neviena tāda, kas palīdz.
smartins:Tumšie pilsoņi jauka tauta, "horošije džinsi" par 4 Ls piedāvāja. Nepirku nepakam, nolaida līdz 20 santīmiem, kad ari uz 20 santīmiem nepavilkos, sāka jau pa purnu piedāvāt, pasūtīju nah un šis aizgāja citu upuri meklēt. Citreiz diedelēja santīmus, nepietiekot vilcienam, jābrauc uz Rīgu preci nodot. Izvelku no kabatas sīceni, a šis - opā, re ku tev divlatnieks, kak raz derēs!
Tas nebij pie Bulduri RIMI?Man viens tāds prasīja kā var aizbraukt uz lidostu,bet kad sapratu,ka mašīnas viņš tikai sapņos redzējis,sāka urkšķēt par džinsām.Es rādu,ka man jau ir kājās ,a šis tā lietpratīgi apgāja man apkārt un teica,laiks esot mainīt.Tipa nav tas īstais modelis.Bet tad atvilkās sekspartnere un mūsu sarunu pārtrauca...
Šitie par lidostu neko, bet, ja atgādini, tad uz lidostu arī vienreiz viens prasīja, kā tikt. Krastmalā pretī Vecrīgai, apmēram, kur Lielā Kristapa statuja. Toreiz kaut kādu smalku rokaspulksteni gribēja iesmērēt.
Senders:Sodien benzintanka uzmacas viens patumsas adas pilsonis un piedavaja jauno iPad Air un iPhone 5s. Abi jauni, iepakojuma. No sakuma atsuvu, tad bija jagaida sieva un vins man atkal piesejas. Sakuma cenas pat neatceros, bet beigas nonacam jau lidz 150 euro par abiem. Ipad 64gb ar gsmi un iphones ari normalas ietilpibas. Angliski vins zinaja 3,5 vardus, bet pec jaukas parunasanas, sapratu, ka vins tos nozadzis, lai pardotu un pabarotu 4 bernus, kas majas gaida. Iedevu vinam 20 euro, par ko vins sakuma sashuta, jo domaja, ka gribu kadu no iekartam par to, bet kad pateicu, ka tas "happy new yaer" un vins nomierinajas, bet nerimas. Beigas atnaca sieva un aizdzina vinu Neliegsos, ka briziem domaju, ka janjem ciet un miers, bet beigas, tomer nenozeloju.
Mani šajā stāstā pārsteidz viena cita lieta - ka visi ir tik pareizi. Domāju, ka tā ir klasiskā vēlme justies cēlam, lai gan patiesībā viena daļa nopirktu, ja būtu laiks lēnām visu apdomāt (kā tēmas autoram).
Par to man liek pārlieconoši domāt šisnovērojums: rus.tvnet.lv...
Cilvēki domās ir cēli un nekad nepaietu garām nelaimē noķļuvušajam. Bet realitātē nav neviena tāda, kas palīdz.
Nu vot kaut ka ta sanaca Tas, ka es neesmu normals, jau paris reizes man esi tecis
Bildes:nu nopirktu un tad ko - nestu lai pāršuj imei kodu? tas tagad iespējams vispābā?
Nav iespējams, jo tur ne tikai IMEI bet vēl ir reģistrācijas individuālie kodi iekšā. Līdz ar to vispār brīnos , kāda jēga zagt no veikala vai no noliktavas Mac produkciju, kuru tā pat pilnvērtīgi lietot nebūs iespējams.
"Toreiz kaut kādu smalku rokaspulksteni gribēja iesmērēt."
He, he... 8 gadus atpakaļ sēžam mašīnā pie Berlīnes dzelzceļa stacijas, sagaidām kompanjonus, sagaidīt aiziet vietējais biznesmenis, nopietns cilvēks pēc skata... atgriežas, prasa padomu: kas par veiksmi- kāds turks Rolexu piedāvā par meticami zemu cenu, pirkt vai nepirkt? Uz ko dikti sāku smieties un populāri izstāstīju, kur fiška... cilvēks dikti sakaunējās... tā, ka jā, šis lohotronščiku bizness plaukst un zeļ visos laikos un visās valstīs...
dolldia:Es vienkārši bēgu no šiem, nopietni... ar līkumu eju. Bija pieredze, tagad raustos!
PAREIZI bēdz saule bēdz , tu viegli "Uzķerama" dvēsele , omja piedzīvojumi Barselonā rotaļa liksies
Kur var uzzināt par omja piedzīvojumiem Barselonā?Es nākošgad esmu uz turieni sataisījusies,no kā man būtu jāuzmanas?Pagaidām ir tikai lasīts,ka tur uz gājēju ielas mistiski putni kakā uz pleca un tad vietējie piedāvā to visu iztīrīt(kopā ar somu un kabatu saturu) un vēl,ka garām braucoši mocīši mēdzot noraut no pleca somas un fotoaparātus!
Lunis:
PAREIZI bēdz saule bēdz , tu viegli "Uzķerama" dvēsele , omja piedzīvojumi Barselonā rotaļa liksies
Kur var uzzināt par omja piedzīvojumiem Barselonā?Es nākošgad esmu uz turieni sataisījusies,no kā man būtu jāuzmanas?Pagaidām ir tikai lasīts,ka tur uz gājēju ielas mistiski putni kakā uz pleca un tad vietējie piedāvā to visu iztīrīt(kopā ar somu un kabatu saturu) un vēl,ka garām braucoši mocīši mēdzot noraut no pleca somas un fotoaparātus!
Tās kuras magones osta savāc policija un liek mazgāt grīdas sab tualetēs
litbiters:"Cilvēki domās ir cēli un nekad nepaietu garām nelaimē noķļuvušajam. Bet realitātē nav neviena tāda, kas palīdz. "
Vaards, man jāsaka, ka Tev patiesi kautkā nav laimējies (par to slikto pieredzi runājot)...
Šeit diskusija citā plāksnē - par nožēlu vai vajadzēja ņemt/neņemt? Gadus padsmit atapakaļ, kad biju jauns un smuks, iepazinos ar jaunu un smuku brūti. Iepazīšanās bija veiksmīga un mēs jau otro vakaru gājām tusēt Rīgas naktsklubos - biju septītajās debesīs. Tusiņš izvērsās fantastisks un panākumi garntēti. DOdoties pie garderobes un savācot mēteļus, zemē ieraudzīju pārlocītu naudas žūksni ar gumiju no ārpuses apvilktu. Ārējais papīrīts bija divdesmit lati, kopējais žūksnes biezums - ap centimetru.
Es šo jocīgo atradumu pacēlu no zemes, pabrīnījos, un aiznesu atdevu garderobistei - ja nu kāds meklē?
Pēc šī pozitīvo emociju uzplūda interesantā gadījuma bieži biju domājis par gardarobistēm un viņu iespējamo rīcību. It sevišķi, ja kāds tiešām apstaigāja tusēšanas vietas un jautāja pēc savas naudas.
ja ap centimetru un pārlocīts pie tam - tad kādi 1000 Ls apmēram. Ja atmiņa neviļ, tad 100 banknotes paciņā ir ap centimetru. Pirms 15 gadiem - neslikti anyway.
Es to paciņu neaiztiktu. Absolūti godīgi Starp citu, akurāt pirms gadiem 4iem uz Stabu ielas gaidīju mašīnu ar mantām priekš biroja - pārvācāmies. Tur stāvvietas automāts, pieiet sieviete kažokā, samaksā, iet prom un izkrīt šai no maka 5latnieku šūksnītis - salocīts, stingrs, nu tā uz latiem 100 aptuveni. Parādiju viņai ka izkrita, i paldies lāga nepateica, bet tik un tā - šodien darītu tāpat.
Kad sākās kapitālisms, tad Sporta manēžā Maskavas ielā un ap to notika aktīva tirdzniecība. Naudas paciņas "nejauša" nokrišana zemē bija iestudēta standartsituācija. To izbaudīju pāris reizes un, paldies dievam un pašam sev, tiku cauri sveikā. Vienā no scenārijiem kopā ar tevi to atrod vēl kāds, kurš piedāvā klusākā vietā guvumu sadalīt. Tad nez no kurienes uzrodas arī cietušais naudas pazaudētājs. Sākas jezga, kurā noskaidrojas, ka naudas ir par maz, bet galamērķis ir viens - tikt klāt tavai naudai!!!