forum.gif
Tjipa, haljava.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tjipa, haljava.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.13 12:29
 citēt
...nekorekts salīdzinājums.Ja redzētu,ka izkrita arī es pateiku cilvēkam par notikušo.Ja es pienāktu pie automāta un zemē ir paciņa ar pieclatniekiem es neskaraidītu apkārt ar jautājumu,kurš pazaudēja un nemeklētu kam atdot lai tas savukārt varētu atrast un atdot saimniekam.Jūti starpību :face-wink:
Publicēts: 30.12.13 12:39
 citēt
Jūtu. Es to paciņu pie automāta neaiztiktu :) Ne tikai godīguma, bet arī aizdomu par razvodu dēļ :)
Ir gan gadījies uz ielas atrast 20 Ls - bet patiešām uz ielas uz brauktuves, nakts vidū, kad pārskatāmā attālumā neviena nav un diez vai paredzēts kāds razvods - tie gan ieceļoja makā :)
Publicēts: 30.12.13 12:47
 citēt
versatile:Jūtu. Es to paciņu pie automāta neaiztiktu :) Ne tikai godīguma, bet arī aizdomu par razvodu dēļ :)
Ir gan gadījies uz ielas atrast 20 Ls - bet patiešām uz ielas uz brauktuves, nakts vidū, kad pārskatāmā attālumā neviena nav un diez vai paredzēts kāds razvods - tie gan ieceļoja makā :)

...es gan zvanītu policijai,pārrakstītu banknotes nummuru un meklētu saimnieku(ākstos):face-wink:
Publicēts: 30.12.13 12:47
 citēt
A Barselonā jāuzmanās paniski.
Ja kāds vietējais nāk komunicēt, kādu adresi prasīt un tā - neielaižamies - draudzeni apzaga, nospēra pasi ar maku, laicīgi pamanīja un paprasīja atpakaļ. Īpaši jāuzmanās no "nestandartiem" - ieģipsētas rokas, utt. Figviņzin, kas tur ieģipsēts kaklā karājas, bet roka no mēteļa apakšas tikmēr pa galdu šurī :D
Bankas karti no acīm neizlaižam. Kopē uz vella paraušanu. Vislabāk, ja katras dienas beigās var salīdzināt kontā rezerēto/noņemto summu ar čekiem vai iepirkšanās vietām. Sākumā no karts zags mazāku summu, tad katrā piegājienā lielāku, kamēr sasniegs limitu vai atlikumu :)
Pie Barselonas ir pat apzagtas tūristu teltis... kamēr paši tūristi iekšā guļ. Tas pats stāsts par automašīnām.
Pa lielam - viss easy - neko neturēt ārkabatās, ik pa brīdim visas mantas čekot un neiet uz komunikāciju ar pārleiku draudzīgiem tipiem. Nu un protams, neņemt neko, ko dod kā dāvanu vai par velti - Milānā pie Duomo mellie tik nekaunīgi, ka tieši sejā savas sūda rokassprādzes bāž - tur nevajag kautrēties un iet tādam drošā solī vnk "cauri". Tiesa, labāk ja ir kompānija, jo pa laukumu tur to mello padaudz :)
Publicēts: 30.12.13 12:54 labots
 citēt
Ā, un vēl ir stāsts par 2 paziņām, kas Barselonā par 150 EUR nopirka iphone... kur no iphone bija tikai kastīte, iekšā akmens :D vienai no viņām mājās joprojām stāvot, par piemiņu un atgādinājumu :)
Un pazīstams tālbraucējs arī laikam taipusē nopirka 3kg sāli laptopa somā par 300 EUR.
Publicēts: 30.12.13 13:23
 citēt
Bet es dzirdēju kara laiku stāstiņu, kā zaldāti ar zemniekiem mainīja cigarešu paciņas pret sviestu. Cigarešu paciņa ar salmiem pret ar sviestu apsmērētu koka klucīti.:face-wink:
Publicēts: 30.12.13 13:34
 citēt
viecha:Tagad esot jauns piegājiens.Vai jums lūdzu nevajag samainīt latus uz eirīšiem?Par labāku kursu nekā bodē vai bankā.:face-grin:
Cik tur bija tas kurss? 200 Ērikus par 50 Lašiem viens esot paņēmis.
Publicēts: 30.12.13 13:49
 citēt
Ir gadījies atrast dvacāru uz trotuāra, ejot garām "barčikam". Pieļauju, ka kāds uz krūti paņēmis vienkārši aizlika garām kabatai.

Un kādreiz apmeklējot baseinu garderobē starp mēteļiem un zābakiem uz grīdas pacēlu 40 Ls (20+20), ieliku kabatā. Aizeju, izpeldos, nāku ārā, a piķis kabatā vairs nav :(
Publicēts: 30.12.13 14:19
 citēt
Krievu laikos mūsu kompaška pie Skapja durvīm(tur kur piecīšus lipināja uz stikla lai tiktu iekšā) ieraudzīja cēneri uz asfalta.Bet kā reizi arī otrs bariņš iekšā tikt gribētāju to pamanīja.A vot tagad cēneris uz zemes ,divi pulciņi apkārt-kurš nu ņems(vai būs tas godīgais,kurš skaļi apjautāsies-kurš te naudu pa zemi mētā?)Mēs ar konkurējošo kantori sasmaidījāmies ,paņēmām,bet jau iekšā Skapī brālīgi uz pusēm nodzērām!:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):