dansiga:dzīvosim draudzīgi, kritizēsim bez apvainojumiem, kritiku uzņemsim ar vēsu galvu un nerīkosim atriebības gājienus ;-)
Bļīīīn ku vecs topiks! Šitāds aicinājums taču jau bija, cik atceros 1914.gadā, un ar ko tas beidzās mēs visi atceramies……. nu tur Francis Ferdinands,Sarajeva , i poņeslasj……..
dansiga:dzīvosim draudzīgi, kritizēsim bez apvainojumiem, kritiku uzņemsim ar vēsu galvu un nerīkosim atriebības gājienus ;-)
tas nav iespējams - piemēram dansiga apvainojas no jebkādas kritikas - lai arī tajā apvainojumu nav vispār. Vnk no fakta, ka vispār iedrošinās kritizēt. Tā, ka šis gads ne ar ko neatšķirsies.
tas nav iespējams - piemēram dansiga apvainojas no jebkādas kritikas - lai arī tajā apvainojumu nav vispār. Vnk no fakta, ka vispār iedrošinās kritizēt. Tā, ka šis gads ne ar ko neatšķirsies.
dansiga nav trakākais variants, dansiga ir salīdzinoši elastīga
Stundiņu pirms Jaungada skuķis zvana un prasa-nu mīļais tēti,ko tad esi apņēmies atmest Jaunajā gadā?Saku,ka esmu tik ideāls,ka man praktiski trūkumu nav un nav arī ko atmestJo raug,ja būtu stāstījis,ka atmetīšu pīpēšanu vai steiku cepšanu,būšu ļoti čakls un mazgāšu traukus,tad viņa atbrauktu uz Lieldienām un ieraudzītu rūgto patiesību.Un būtu smagi vīlusies.Un mana autoritāte neizbēgami ciestu.Bet šitā viss kārtībā.Vālē tik tālāk.
p.s. a kāpēc jāatmet steiku cepšana? Vai ta govjāģina nav viens no visveselīgakajiem produktiem ko mūsdienās vispār var vēl ēst? Vai arī Tu tos zvērīgi pārcep?
Maris:p.s. a kāpēc jāatmet steiku cepšana? Vai ta govjāģina nav viens no visveselīgakajiem produktiem ko mūsdienās vispār var vēl ēst? Vai arī Tu tos zvērīgi pārcep?
Man patīk tie medium ar sarkanu vidu.Ārsti teic,ka ar manu veselību vispār neesot vēlams.Un ne pilītes alkohola!Ja šito sāk klausīt,tad jau labāk uzreiz nošauties.