Schneider:Par rūdītu alus pumpi kļūst tikai uz sudrabkāzām.
Man šķiet, uz to brīdi pumpis jau ir padilis. Studējot mans rekords kādā Jūrmalas bārā bija 13 kausi, pēc kura uzstādīšanas gandrīz šķīros no studijām Universitatē. Tagad pie ēdienreizes dzeru vienu bundžu.
GunarsII: Tagad pie ēdienreizes dzeru vienu bundžu.
hm sāku funktierēt kuru no sakarīgajiem aliem lej bundžās, tā arī neatminos, vismaz tās 4 šķirnes ko es lietoju pilda tikai butelēs Ja man liktu degustēt visādus aldarus, cēsniekus vai lāčplēšus, nudien neatšķirtu, bet tos kurus es lietoju gan noteikti, jo katram izteikti atšķirīga garša tomēr.
GunarsII: Tagad pie ēdienreizes dzeru vienu bundžu.
hm sāku funktierēt kuru no sakarīgajiem aliem lej bundžās, tā arī neatminos, vismaz tās 4 šķirnes ko es lietoju pilda tikai butelēs Ja man liktu degustēt visādus aldarus, cēsniekus vai lāčplēšus, nudien neatšķirtu, bet tos kurus es lietoju gan noteikti, jo katram izteikti atšķirīga garša tomēr.
Užavnieks pudelēs ir susla, bet izlejamais- pats labākais!
Esmu reāl-optimists...."formula", manuprāt ir dikti vienkārša:
1. būsim iecietīgi pret kritiku, citu nezināšanu un centieniem kaut ko apgūt; 2. cienoši pret cita darbu, veiksmēm/neveiksmēm; 3. izpalīdzīgi daloties ar pieredzi/zināšanām.
Tad naids un dusmas (kas neizbēgami var rasties un tas ir saprotami) NEPĀRVĒRSĪSIES par neadekvātu emocionālu "nesaturēšanu" vai pat totālu diareju ar personiskajiem aizskārumiem.