forum.gif
Sarunājam, ka šogad, t.i. 2014. ......
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sarunājam, ka šogad, t.i. 2014. ......
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.14 01:25
 citēt
dzīvosim draudzīgi, kritizēsim bez apvainojumiem, kritiku uzņemsim ar vēsu galvu un nerīkosim atriebības gājienus ;-)
Publicēts: 01.01.14 01:30 labots
 citēt
Omē lai mūsu mīla nesarūsē arī 2014 :) Es bez tevis nekad nekad ..
Publicēts: 01.01.14 01:32
 citēt
Kā sauca to runci vecajā krievu multenē, runcis Leopolds? Beigās tak tomēr nācās iedzert ozverīnu ;)
Publicēts: 01.01.14 01:34
 citēt
Runcis Leopolds bija lappppsssss ... tik tie mazie murmuļi majtāja dzīvi! :-) Ceru, ka blogā nebūs šogad tie mazie murmuļi :-)
Publicēts: 01.01.14 01:36
 citēt
dansiga:Runcis Leopolds bija lappppsssss ... tik tie mazie murmuļi majtāja dzīvi! :-) Ceru, ka blogā nebūs šogad tie mazie murmuļi :-)

Piebeigsim, viņus !
Publicēts: 01.01.14 01:38
 citēt
Re kā kaimiņu saits novērās, cik saprotu, galvenokārt tamdēļ, ka tur nebija tāds forums kā šeitan, kur izrādīt savas cilvēcīgās tieksmes.
Publicēts: 01.01.14 01:40
 citēt
Kā teica viens cienījams kungs: Tā ir labi nodzīvota diena, kad esmu kārtīgi izārdījies pa forumu...
Publicēts: 01.01.14 01:43
 citēt
dansiga:dzīvosim draudzīgi, kritizēsim bez apvainojumiem, kritiku uzņemsim ar vēsu galvu un nerīkosim atriebības gājienus ;-)

...būtu jau jauki,bet diemžēl nepiepildīsies.
Publicēts: 01.01.14 01:44
 citēt
dansiga: Ceru, ka blogā nebūs šogad tie mazie murmuļi :-)

pašlaik nemanu nevienu mazo murmuli, 4 padzīvojusi cilvāki vienojas "buģem žiķ družno" :face-smile: es par, lai gan tāpat jau jauks un pūkains bumbulīts biju :face-smile:
Publicēts: 01.01.14 01:45
 citēt
dansiga:dzīvosim draudzīgi, kritizēsim bez apvainojumiem, kritiku uzņemsim ar vēsu galvu un nerīkosim atriebības gājienus ;-)

Bļīīīn ku vecs topiks! Šitāds aicinājums taču jau bija, cik atceros 1914.gadā, un ar ko tas beidzās mēs visi atceramies……. nu tur Francis Ferdinands,Sarajeva , i poņeslasj…….. :)
Publicēts: 01.01.14 01:48
 citēt
a es optimiste ;-)))))
Publicēts: 01.01.14 01:54
 citēt
Alibaba:
dansiga: Ceru, ka blogā nebūs šogad tie mazie murmuļi :-)

pašlaik nemanu nevienu mazo murmuli, 4 padzīvojusi cilvāki vienojas "buģem žiķ družno" :face-smile: es par, lai gan tāpat jau jauks un pūkains bumbulīts biju :face-smile:

murmuļi tusē pa pasauli un pieslēgsies rīt ;-) varbūt ;-)
Publicēts: 01.01.14 02:00
 citēt
Dansig, pirmajā klātienes tikšanās reizē -
Publicēts: 01.01.14 02:01
 citēt
Schneider:Dansig, pirmajā klātienes tikšanās reizē -

)))))
Publicēts: 01.01.14 02:30
 citēt
Murmuļi ieviesa eiro, tagad var atlauties šampi paraut vaļā :)
Publicēts: 01.01.14 02:33
 citēt
versatile:Murmuļi ieviesa eiro, tagad var atlauties šampi paraut vaļā :)

tu vai to šampi rausi vaļā!?!?!?
Publicēts: 01.01.14 02:53
 citēt
Jā, korķis jau aizlidoja, salejam!
Publicēts: 01.01.14 03:08
 citēt
prriekā :-)
Publicēts: 01.01.14 03:31
 citēt
Varbūt mums visiem vajadzētu aiziet nodot zvērestu, ka šogad labi uzvedīsiemies? :D
Publicēts: 01.01.14 03:49
 citēt
dolldia:Varbūt mums visiem vajadzētu aiziet nodot zvērestu, ka šogad labi uzvedīsiemies? :D

ak jaunības naivums ;-))))
Publicēts: 01.01.14 08:27 labots
 citēt

:) eiro ieviesējs

p.s. tik pat labi apsargs,kurš piegādā eiro uz Rimi arī var teikt,ka ir eiro ieviesējs :face-wink:
Publicēts: 01.01.14 09:10
 citēt
Jolan:

:) eiro ieviesējs

p.s. tik pat labi apsargs,kurš piegādā eiro uz Rimi arī var teikt,ka ir eiro ieviesējs :face-wink:

Tu virsrakstu izlasīji!?!?!?!?!?
Publicēts: 01.01.14 09:13
 citēt
Jā,sorry,aizrāvos :what:
Publicēts: 01.01.14 09:32
 citēt
Galīgi nav labi. Ar sevīm sākusi runāt.
Publicēts: 01.01.14 10:46
 citēt
Publicēts: 01.01.14 13:30
 citēt

Atkal gribas pamācīt kā kam dzīvot? Uzlieku. Dzīvos redzēs.
:face-kiss:
Publicēts: 01.01.14 13:34 labots
 citēt
dansiga, kāds naivums JG iespaidā jau visādas muļķības sarakstīt var... skatos tagad, ko esmu sarakstījusi... TO RAKSTĪJU ES?? :amazing: :face-grin: :face-grin:

negatIvs, bilde ir tik aizkustinoša :face-wink:
Publicēts: 01.01.14 13:39
 citēt

tas nav iespējams - piemēram dansiga apvainojas no jebkādas kritikas - lai arī tajā apvainojumu nav vispār. Vnk no fakta, ka vispār iedrošinās kritizēt. Tā, ka šis gads ne ar ko neatšķirsies.
Publicēts: 01.01.14 13:47
 citēt
šī fotobloga raibā saime tomēr ir dikti feina! :bad_smile:
Publicēts: 01.01.14 13:48
 citēt
tusne ar vēl nav skaidrā..... :bad_smile:
Publicēts: 01.01.14 13:50
 citēt
Maris:

tas nav iespējams - piemēram dansiga apvainojas no jebkādas kritikas - lai arī tajā apvainojumu nav vispār. Vnk no fakta, ka vispār iedrošinās kritizēt. Tā, ka šis gads ne ar ko neatšķirsies.

dansiga nav trakākais variants, dansiga ir salīdzinoši elastīga
Publicēts: 01.01.14 13:53
 citēt
nu protams ir arī vectēvi
Publicēts: 01.01.14 13:57
 citēt

Doma laba, bet (kāda sagadīšanās!) - tie, uz kuriem tas attiektos, ir tieši tie, kas šajā aicinājumā neklausīsies.:face-smile:
Publicēts: 01.01.14 14:29
 citēt
Stundiņu pirms Jaungada skuķis zvana un prasa-nu mīļais tēti,ko tad esi apņēmies atmest Jaunajā gadā?:face-grin:Saku,ka esmu tik ideāls,ka man praktiski trūkumu nav un nav arī ko atmest:face-wink:Jo raug,ja būtu stāstījis,ka atmetīšu pīpēšanu vai steiku cepšanu,būšu ļoti čakls un mazgāšu traukus,tad viņa atbrauktu uz Lieldienām un ieraudzītu rūgto patiesību.Un būtu smagi vīlusies.Un mana autoritāte neizbēgami ciestu.Bet šitā viss kārtībā.Vālē tik tālāk.:face-glasses:
Publicēts: 01.01.14 14:31
 citēt
viecha:Stundiņu pirms Jaungada skuķis zvana un prasa-nu mīļais tēti,

Tas ir kolosāli - es ar reizēm nometu visas maskas un samīļoju meitu, lai šādi teksti nekad nebeigtos.
Publicēts: 01.01.14 14:33
 citēt
p.s. a kāpēc jāatmet steiku cepšana? Vai ta govjāģina nav viens no visveselīgakajiem produktiem ko mūsdienās vispār var vēl ēst? Vai arī Tu tos zvērīgi pārcep?
Publicēts: 01.01.14 14:33
 citēt
Jauns gads jauni kašķi, vecos norakstam un aprokam :big_smile:
Publicēts: 01.01.14 14:40
 citēt
Maris:p.s. a kāpēc jāatmet steiku cepšana? Vai ta govjāģina nav viens no visveselīgakajiem produktiem ko mūsdienās vispār var vēl ēst? Vai arī Tu tos zvērīgi pārcep?

Man patīk tie medium ar sarkanu vidu.:face-wink:Ārsti teic,ka ar manu veselību vispār neesot vēlams.:face-sad:Un ne pilītes alkohola!Ja šito sāk klausīt,tad jau labāk uzreiz nošauties.
Publicēts: 01.01.14 14:43
 citēt
negatIvs:tusne ar vēl nav skaidrā..... :bad_smile:
nu tak kā es ŠODIEN varu būt skaidrā, tādā dienā?! :grimace:
Publicēts: 01.01.14 14:48
 citēt
Maris:Vai ta govjāģina nav viens no visveselīgakajiem produktiem ko mūsdienās vispār var vēl ēst?
Barāņina esot veselīgāka. Un kroļčāķina arī.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas