forum.gif
Palīīīgāā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Palīīīgāā !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.14 20:08
 citēt
Lievārdes novada saitā kaut kāda poga uzbāzta,-spiežu-prasa vai ir ideja. Rakstu ir. Izrādās tur kaut kāda figņa par projekta realizāciju. Gan jau apjājiens kārtējais. Nu bet mans vienīgais nav par kāda parka beņķa izbūvi. Foto patrioti var salaikot,redzēs kas būs. Tātad balsojam par ''Vizuālo materiālu aģentūru Lielvārdes novadā ''

www.lielvarde.lv...
Publicēts: 03.01.14 20:17 labots
 citēt
Hmm...
Publicēts: 03.01.14 20:18
 citēt
kam tā aģentūra, labāk baseins - es ar varētu tur plunčāties!
Publicēts: 03.01.14 20:25
 citēt
Droperidol:kam tā aģentūra, labāk baseins - es ar varētu tur plunčāties!

nodefēēēējs-maksas basens būss,pie tam 3x noraus termiņus un neiekļausies budžetā. :anger::grimace:
Publicēts: 03.01.14 20:47 labots
 citēt
kā sacīt jāsaka, pervij nah, palīdzēju... :)

P.S. smieklīgi, ka pat idioti tur var savas idejas piedāvāt. Dažas lika pasmaidīt :)
Publicēts: 03.01.14 20:52
 citēt
Sapper:kā sacīt jāsaka, pervij nah, palīdzēju... :)

P.S. smieklīgi, ka pat idioti tur var savas idejas piedāvāt. Dažas lika pasmaidīt :)

Vot Sapper ir vecis,neuzķeras tupiem kārdinājumiem!!! Paldies!
Publicēts: 03.01.14 20:53
 citēt
BASEINU! Un piecus gulošu policistus pāri ceļam, kurš būs slēgts, jo visi brauks caut tīnūžiem uz koknesi!
Publicēts: 03.01.14 21:13
 citēt
Droperidol:kam tā aģentūra, labāk baseins - es ar varētu tur plunčāties!

AGRĀK tur bija BASEINS !:) TĀ VIETĀ pirms gadiem 5 uzcēla jauno Lielvārdes sporta halli! BET pirms tam viņš tāpat gadus 15 stāvēja bez ūdens jo redz Lilevārdei tas bija "Nerentabli dārgi" :):) Kādreiz Lielvārdes skolā obligātais priekšmets bija Peldēšana un Ķeguma sīkie no skolas uz turieni brauca peldēt:) BET tas bija ļaunajos kolhosa laikos.
Publicēts: 03.01.14 21:21
 citēt
Ne tikai Lielvārdes,bet arī apkārtnes darbībā ir viena baigi raksturīgā tendence,izcils fantāzijas trūkums. Visi realizētie projekti par Eiropas kāpostu ir tīri patērētāja līmenī. Atpūtas laukumi,tērpi kolektīviem un taml. _tas ir lietas,ko laiks un kodes aprij. Palaist kaut ko,kas pats turpmāk attīstītos un kaut ko ražotu...............ni,ni.
Publicēts: 03.01.14 21:38
 citēt
Rolands66: Palaist kaut ko,kas pats turpmāk attīstītos un kaut ko ražotu...............ni,ni.

Un ko tu taisies ražot??????? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 03.01.14 21:44
 citēt
Oliss:
Rolands66: Palaist kaut ko,kas pats turpmāk attīstītos un kaut ko ražotu...............ni,ni.

Un ko tu taisies ražot??????? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:

Nu vot svilinātājs,tak tavus salūtus uz platās filmas ar Linhofu bildēsim un liksim arhīvā !!! Bļāviens,nedomā figņu,bet atbalsti MISIJU
Publicēts: 03.01.14 21:50
 citēt
Es kaut sit nost neatrodu tavu ideju :):)
Publicēts: 03.01.14 21:56
 citēt
šķiet jēdzīgākais priekšlikums ir veloceliņš - tiek sakiet, lai asfaltē ne bruģa kratekli.
Publicēts: 03.01.14 22:05
 citēt
Ar figņu taisies nodarboties......es esmu ar mieru atbalstīt kaut kādu reālu ražošanu :) kaut vai koka zirdziņu ražošanu ;)
Publicēts: 03.01.14 22:15
 citēt
Oliss:Ar figņu taisies nodarboties......es esmu ar mieru atbalstīt kaut kādu reālu ražošanu :) kaut vai koka zirdziņu ražošanu ;)

Trojas zirgu bizness varētu iet uz urrā :):)
Publicēts: 03.01.14 22:57
 citēt
Drausmīgi nesolidāri fotogrāfi.....:face-sad:šitā balstīsiet paliksim bez darba ;(
Publicēts: 03.01.14 23:22
 citēt
Rolands66:Drausmīgi nesolidāri fotogrāfi.....:face-sad:šitā balstīsiet paliksim bez darba ;(

Vai tad no LDz esi izmests?:amazing:
Publicēts: 04.01.14 19:09
 citēt
VĀX uz tādu atsaucību tiešām nebija cerēts. Tikai viens. Nez kāpēc tā ?
Publicēts: 04.01.14 22:36
 citēt
Man kādreiz tikai aizrādīts. ka lūgums pēc draugu balsojumiem ir slikti - jāuzvar godīgā cīņā ;-pppp
Publicēts: 04.01.14 22:50
 citēt
Publicēts: 05.01.14 00:21
 citēt
dansiga:Man kādreiz tikai aizrādīts. ka lūgums pēc draugu balsojumiem ir slikti - jāuzvar godīgā cīņā ;-pppp

Godīga cīņa ir zaudēta cīņa. Pie kam man šoreiz interesanta ir kolēģu attieksme ,nevis rezultāts. Ja pašiem fotogrāfiem nav intereses ,lai tiktu realizēti foto projekti-no kurienes tāda ,lai rastos ierēdņiem ???????????????????????:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 05.01.14 00:23
 citēt
Rolands66:VĀX uz tādu atsaucību tiešām nebija cerēts. Tikai viens. Nez kāpēc tā ?

tāpēc, ka planktonam ir pilnīgi pokuj arhivēt 21gs. sākuma notikumus fotogrāfijās, galvenais ir visas pilsētas ielas noklāt ar gulošajiem policistiem, salikt gājēju pārbrauktuves ik pēc 3 soļiem un salabot beņķi tramvaja pieturā.

Padomā pats kāds normālam tūdaliņam kaifs no tām bildēm, daudz patīkamāk ir vērot kā čalīši ar sēdinātajām huļigankām dauza karterus un lauž nost eļlas sūkņus saviem ugunskrēsliem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):