forum.gif
DZEST
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / DZEST
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.14 16:33 labots
 citēt
xxx
Publicēts: 04.01.14 16:43
 citēt
Kur es to jau būtu redzējis... kaukas līdzīgs Vidusāzijas vēršu iejūgam.
Publicēts: 04.01.14 16:43
 citēt
Laikmetā, kad tapetes ir nesošā konstrukcija, apkures caurules var būt arī no plastmasas.Rīgas fotošova laikā viens pa Ķīpsalas halli ar līdzīgu vazājās, sadaļai "galva" uzliec vēl cauruļu izolāciju virsū, jā un man liekās,ka tur vēl kādi rokturīši uz leju bija.
Publicēts: 04.01.14 16:44
 citēt
Nu... apkures caurules pagalam. Kaut gan galvas izbāšanai caur tām vēl der tīri labi.

Filmējot primārais ir novērst ļurkāšanos. To dara:

A. pleca statīvs kurš visu filmējamā ''komplekta'' svaru uzliek uz VIENA pleca līdzīgi kā kādreiz rikšoja riņķī ar betām un lielajiem vhs.

B. viena šarnīra konstrukcija kura visu svaru liek uz vienu šarnīru + atsvars likvidē visas vibrācijas izņemot pa virtikāli.

C. veste pie kuras ir pantogrāfa tipa demferis, kas cenšas likvidēt vertikālo tricekli, + viena šarnīra verķis kas rij pārējās kustības.

Atslēgas vārds ir VIENS punkts - 4 tas ir... :D
Publicēts: 04.01.14 16:47
 citēt
Galvas caurumam sānos apmēram pret vidu vajadzēja divas šņorītes, lai varētu arī pie ausīm piesiet. Stabilitātei.
Publicēts: 04.01.14 17:25
 citēt
Maris:Nu... apkures caurules pagalam. Kaut gan galvas izbāšanai caur tām vēl der tīri labi.

Filmējot primārais ir novērst ļurkāšanos. To dara:

A. pleca statīvs kurš visu filmējamā ''komplekta'' svaru uzliek uz VIENA pleca līdzīgi kā kādreiz rikšoja riņķī ar betām un lielajiem vhs.

B. viena šarnīra konstrukcija kura visu svaru liek uz vienu šarnīru + atsvars likvidē visas vibrācijas izņemot pa virtikāli.

C. veste pie kuras ir pantogrāfa tipa demferis, kas cenšas likvidēt vertikālo tricekli, + viena šarnīra verķis kas rij pārējās kustības.

Atslēgas vārds ir VIENS punkts - 4 tas ir... :D

Te jau ir VIENS PUNKTS - kakls :D
Publicēts: 04.01.14 17:49
 citēt
Es izpētiju visu gugla atēlu sadaļu daudzmaz.... domāts lēti + ātri + funkcionāli
Lidzīgs šim un kalpos nesliktāk kā alturl.com... vai alturl.com... vai vēl lērums citi
Negribējās pirkt par 500 ls pagaidām stock
Publicēts: 04.01.14 17:53 labots
 citēt
Par tiem rokturīšiem uz leju - es te pakustināju rokas, padomāju kā būtu ērti - un izdomāju ka rokas lenķis ir gana ērts šādi / varbūt pat ērtākss. Protams fināla versija vairs neizskatīsies pēc *nozagu no apkures telpas*... :face-smile:
Publicēts: 04.01.14 18:16
 citēt
321-:
Lidzīgs šim un kalpos nesliktāk kā alturl.com...

Tas kas linkā arī ir ārprāts, bet tomēr tas jau velk ''āmuru'' - Tev pagaidām ir āmura kāts - sist naglas nereāli.
Publicēts: 04.01.14 18:16
 citēt
Reku labāks
+var filmēt sevi
+ skatīties filmas telefonā(ja pa virsu uzmet segu bezmazvai portaatīvais kinoteātris)
+ var pielikt grāmatu,žurnālu
+ visiem atrādīt savu aijphonu

Publicēts: 04.01.14 18:20 labots
 citēt
Tomēr atļaušos turpināt savu projektu.... tas ka visas caurules savienotas savā starpā ir tikai lai nekas neļurkātos :face-smile:
Publicēts: 04.01.14 18:32 labots
 citēt
321-:Tomēr atļaušos turpināt savu projektu.... tas ka visas caurules savienotas savā starpā ir tikai lai nekas neļurkātos :face-smile:

Komiskais jau nav materiālā - komiskais ir tajā, ka veidojumam/miem nav nekāda sakara ar panākamo PRINCIPU (kurš savukārt dod kkādu JĒGU no uzpariktes) - linkā ir mēģināts likt kkādus atsvarus aiz muguras (jo bez ''šūpoles'' efekta tam krāmam jēga nulle) - protams tie ir par mazu un pagaidām bezjēdzīgi, bet tomēr vismaz virziens funktierim parādījies.

Tu pagaidām esi pagatavojis mantu kas dīvainā veidā var aizstāt šo priekšmetu:

Publicēts: 04.01.14 18:36 labots
 citēt
A priekškam visi parējie internetā buvē?
Ja man nepatiks nelietošu

Un kāpēc šis ir uzbuvējis, izskatās tizlāk nekā man???????????????????????????

Kāpēc jūtuba video kur paradīta *diy shoulder rig* uzbūve ir 600 000 skatījumi www.youtube.com...
Publicēts: 04.01.14 18:45 labots
 citēt
Es no šitā neko daudz nesaprotu, jo kustīgas bildiņas man visi sveša tēma, bet viens gan paliek neskaidrs - kādam mērķim tiek tērētas tās trubas, kāds ir tiešais labums vai efekts, ko gribas no tās uzpariktes panākt?
Ja tikai to, ka uz pleciem uzlikt un tipa padarīt ērtāku filmēšanas procesu, bez nekādām prasībām par kadra stabilitāti - tad jau principā uzparikte ir gatava...
Publicēts: 04.01.14 18:53 labots
 citēt
Šitas ir dārgs projekts... kaut kas ap 12 ls izmaksā.... lodējamais aparāts vien 8 ls noma.
Platums gan pielāgots tām bedrītēm kas ir uz katra pleca...
Publicēts: 04.01.14 18:55
 citēt
321-:A priekškam visi parējie internetā buvē?
Ja man nepatiks nelietošu

Un kāpēc šis ir uzbuvējis, izskatās tizlāk nekā man???????????????????????????

Kāpēc jūtuba video kur paradīta *diy shoulder rig* uzbūve ir 600 000 skatījumi [url=http://www.youtube.com/watch?v=xOVswSEXsYk
]http://www.youtube.com/watch?v=xOVswSEXsYk[/url]

kāpēc, kāpēc.... nu pilns nets (pasaule) ar muļķiem - tāpēc. Ieskaties (nu es neskatījos jo tur nekā nevar būt) vai viņš parāda, ka tas hlams kaut ko stabilizētu? :D Reku tepat pie blakus cilvēkam ir samopals kur smuki var redzēt, ka tas DARBOJAS: www.youtube.com...

Kāpēc ir miljoniem skatījumu kā idiotiski jābildē portreti, priekšmeti utt.?
Publicēts: 04.01.14 19:13 labots
 citēt
Da kautvai ekrānā normāli lūrēt var.... ai man apnika. :face-sad:
Publicēts: 04.01.14 19:16 labots
 citēt
321-:Da kautvai ekrānā normāli lūrēt var.... ai man apnika. :face-sad:

Tad jau viss ir kārtībā! Trubas sapirktas, sakausētas, ekrānā blenzt var, rokās nav jātur, un spēj tik lietot. Kur problēma? :what:

Tikai pārējie nezkāpēc iespringuši uz galīgi "mazsvarīgo" - uz ērtību lietot un kadra stabilitāti... Stulbeņi! :face-devil-grin:
Publicēts: 04.01.14 19:28
 citēt
321-: Kāpēc jūtuba video kur paradīta *diy shoulder rig* uzbūve ir 600 000 skatījumi www.youtube.com...

Es pieliku 600 001. skatījumu, paraustīju plecus, nospļāvos un ņirdzu, kā kāds to manu pienesumu statistikai izmantos par nopietnu argumentu kādā foruma apspriešanā.
Publicēts: 04.01.14 19:29 labots
 citēt
Kā būtu ērtāk lietot un kas jādara lai kadrs būtu stabīls?
Publicēts: 04.01.14 19:36
 citēt
kāds prātīgāk iztērējis 15 kapitālistu naudiņas

www.youtube.com...
Publicēts: 04.01.14 19:39
 citēt
321-:Kā būtu ērtāk lietot un kas jādara lai kadrs būtu stabīls?

Spoguleni nav ērti lietot filmēšanai (bet, salīdzinot ar video var dabūt smuku asuma dziļuma efektu)

A stabilitātei lasi 4to postu. Nu tam var pievienot arī elementāru statīvu (ko izmanto visbiežāk) ar video galvu, slaideri, krānu, sliedes, sliedes ar pumpējamo ''statīvu'' utt. - vesela pasaule.
Publicēts: 04.01.14 19:41
 citēt
Schneider:
321-: Kāpēc jūtuba video kur paradīta *diy shoulder rig* uzbūve ir 600 000 skatījumi www.youtube.com...

Es pieliku 600 001. skatījumu, paraustīju plecus, nospļāvos un ņirdzu, kā kāds to manu pienesumu statistikai izmantos par nopietnu argumentu kādā foruma apspriešanā.

Es arī nolūrēju, pievieņojot 600 002 skatījumu... Izņemot vienu video, rezultāta kvalitātē ieguvums bija stipri diskutabls. Ticamākais ieguvums - mazāk nogurst rokas...
Publicēts: 04.01.14 19:48
 citēt
Ai nez, es toč zinu ka man noderēs arī šis mans
Daudz ko nosaka arī kādi materiāli ir piejami uz vietas, daudz kas kas ir usa nav te
Forši ir metāls - bet ne visi grib meklēt to metālu, zaģēt un metināt
Publicēts: 04.01.14 20:04
 citēt
nu kā stute tā ušparikte der :D
Publicēts: 04.01.14 20:05
 citēt
Thnx :D
Publicēts: 04.01.14 20:12
 citēt
Bet nu sakiet ko gribat, bet pirmais, kas nāks prātā, ieraugot kādu ar to parikti kaklā, būs šis:

Publicēts: 04.01.14 21:24
 citēt
šito youtu.be... uzstādīt starp kameru un to kakla iejūgu... :D
Publicēts: 05.01.14 15:45
 citēt
galvenā doma jau tāda, ka pēc 10tā DIY šedevra, beidzot cilvēks saprot, kapēc ir jāpērk rūpnieciska padarīšana pa to baiso naudu... foto somu, taču arī var sašūt pa lēto, izmantojot kartupeļu maisu un kurpjušnores...
Publicēts: 05.01.14 18:18 labots
 citēt
Labrīt... atvainojos par kretīnismu. :face-wink:
Publicēts: 05.01.14 18:18
 citēt
Pat daļa no rūpnieciski ražotajiem verķiem, pēc tam pašam ir jāmodificē, lai būtu ērtāk. Godīgi sakot, lielu jēgu viņiem neredzu, mājās mētājās 800$ vērts rigs, kuru paša spēkiem modificēju, lai būtu cik ne cik lietojams un tāpat 99% viņš netiek izmantots. Ir daudzi labāki risinājumi filmēšanai.
Publicēts: 05.01.14 18:23 labots
 citēt
Nu iešārē infu... citiem noderēs.
Publicēts: 05.01.14 18:29 labots
 citēt
Bet lai nu ko mans iepriekšējais diy (daudz jau es netaisu) par spiti šadiem pašiem komentāriem forumā kalpo lieliski. Apsvēru iespēju ražot komerciāli. bet ... iešārēju timeklī ideju cerams cilvēkiem noderēja.
Publicēts: 06.01.14 23:51
 citēt
Nu ja nu vienīgi patīk pašam taisīt, bet tā izskatās šausmīgi.

Un cena ap 200eiriem, cik esmu filmējis tad ar šo vai ko līdzīgu, tiesa ir vēl viens nedaudz dārgāks bet labs statīvs kur uz pleca karinās un rokas brīvas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):