forum.gif
NIKON D7100 objektīvs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / NIKON D7100 objektīvs?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.01.14 14:34
 citēt
Labdien, fotogrāfi.

Vēlējos pajautāt, kādu (pirmo) objektīvu iegādāties kamerai Nikon D7100? Doma ir tāda, pašlaik iegādāties lētāku objektīvu un vēlāk uzlabot savu komplektu ar vēl vienu, kas ir tiešām labs. Šobrīd naudas līdzekļi nav tik lieli un objektīvs ir vajadzīgs diezgan steidzami jeb divu nedēļu laikā, jo dodos ārpus Latvijas robežām projekta ietvaros un būtu priecīga, ja bildes varētu uzņemt ar jauno kameru. Vai jūs būtu tik jauki un padalītos ar informāciju (par gan labiem un dārgiem objektīviem, gan ne tik dārgiem)?
Kā varat noprast, esmu pilnīgs un galīgs iesācējs šajās lietās, tādēļ, lūdzu esiet saudzīgi pret mani.

Paldies. :face-smile:
Publicēts: 07.01.14 14:51
 citēt
Publicēts: 07.01.14 17:28
 citēt
iekš draukiem lv ir nikon grupa ,tur saņemsi atbildes ,šeit Tevi novedīs līdz tam ka pats aparāts ir jāmet ārā vai tml. :face-grin:
Publicēts: 07.01.14 17:36
 citēt
kukufeja:
Kā varat noprast, esmu pilnīgs un galīgs iesācējs šajās lietās, tādēļ, lūdzu esiet saudzīgi pret mani.

pai, pai :face-kiss:
Publicēts: 07.01.14 17:46
 citēt
kukufeja:

Visvairāk cilvēki palīdz tiem, kuri kā profila bildi ieliek smukas meitenes kādu ķermeņa daļu. Seja ir tam derīga, bet var likt arī krūtis :)

Bet par objektīvu ir grūti pateikt, ja nav zināms, kam to vajag - resp., kas tiks fotografēts. Protams, var ņemt 18-200, lai der visam, bet to par puscenu šeit būs grūti pārdot. :)
Publicēts: 07.01.14 17:49 labots
 citēt
Bzh:
kukufeja:

Visvairāk cilvēki palīdz tiem, kuri kā profila bildi ieliek smukas meitenes kādu ķermeņa daļu. Seja ir tam derīga, bet var likt arī krūtis :)

kā to izdarīja, piemēram, Olesja :face-wink:?
Publicēts: 07.01.14 17:59
 citēt
Man hobija sākumā bija 7000 un 18-200, pietika visiem sadzīviskiem gadījumiem un ceļošanai.
Publicēts: 07.01.14 20:22
 citēt
Nikkor 18-105mm ir labākais universālais objektīvs, ss.lv ap 100ls maksā lietots. Ar VR un kvalitatīvs par savu cenu.
Otrs variants ir Nikkor 35mm f/1.8 fiksēta fokusa objektīvs, bez tālummaiņas, bet ar labu gaismas caurlaidību. Jauns 135Ls, lietots ap 90Ls

Jā, eiro vēl neesmu iemācījies :D
Publicēts: 07.01.14 20:25
 citēt
Nav minēts ne budžets, ne ko un kā taisies bildēts.

Ņem 50 1.8 - ļoti lēts, labs, mazs un viegls.

P,S. Ja esi izlēmis šeit būt sieviete, tad pirms teksta publicēšanas pārliecinies, ka esi visur salicis sieviešu dzimtes galotnes.
Publicēts: 08.01.14 07:54
 citēt
bertons:Nav minēts ne budžets, ne ko un kā taisies bildēts.

Ņem 50 1.8 - ļoti lēts, labs, mazs un viegls.

P,S. Ja esi izlēmis šeit būt sieviete, tad pirms teksta publicēšanas pārliecinies, ka esi visur salicis sieviešu dzimtes galotnes.

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 14.01.14 22:59
 citēt
Uhh, paldies, jums par komentāriem un ieteikumiem. Citu reizi vairāk domāšu par vārda galotnēm, lai nemulsinātu cilvēkus. :face-grin:
Publicēts: 15.01.14 00:26
 citēt
Man bija si kamera komplekta ar 16-85 vr bija loti labs komplekts,vairak universalo tad jauno 18-140.
Publicēts: 15.01.14 01:33
 citēt
placebo:
Bzh:

kā to izdarīja, piemēram, Olesja :face-wink:?

Oļe Oļe tā ir :) Zagta bildīte no Razumovska saita , tasīta meitenei kura izgudroja "Aukstpapēdeņu kapes aizsargu" braucot mašinā:):)
Publicēts: 15.01.14 08:59
 citēt
iesaku www.nikon.lv... vai līdzīgu 50mm. 35mm uz Tavas kameras darbosies kā normālobjektīvs(īpaši nečakarējot perspektīvu, bet 50mm jau noderēs portretiem. ZOOMUS pēr tūristi un tūristam nepieciešama kompaktamera.
Publicēts: 15.01.14 10:22
 citēt
Vari pamēģināt nosolīt ebayā veco labo trombonu Nikkor 35-135 f3,5/4,5... universāls, kvalitātīvs, ne pārāk tumšs, interesants zīmējums. Un neaismirsti piepirkt saules blendi.
www.ebay.de...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):