forum.gif
Sasmējos par savu lasīt (ne)prasmi :) :) :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sasmējos par savu lasīt (ne)prasmi :) :) :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.14 16:45
 citēt
Steigā izlasīju "Sokolova erotiskais vagīnu kalendārs", pats par sevīm ieņirdzu, nu bet kam negadās :)
www.apollo.lv...
Publicēts: 11.01.14 16:51
 citēt
Tante:Steigā izlasīju "Sokolova erotiskais vagīnu kalendārs", pats par sevīm ieņirdzu, nu bet kam negadās :)
http://www.apollo.lv/zinas/foto-sokolova-erotiskais-veganu-kalendars/631359

Ar mani bija otrādi. Izlasīju pareizi, bet neticēju, domāju, ka drukas kļūda.:face-smile:
Publicēts: 11.01.14 16:55
 citēt
Šajā gadījumā abi varianti vienlīdz atbilstoši.. :)
Publicēts: 11.01.14 16:59
 citēt
uz to pusi ir ..... kaut kā, tās bildes, vismaz internetā ...... nu tā, liekās apstrādē kas pārķerts
Publicēts: 11.01.14 17:42
 citēt
negatIvs:uz to pusi ir ..... kaut kā, tās bildes, vismaz internetā ...... nu tā, liekās apstrādē kas pārķerts

pēc manām domām ne tikai apstrādē, varētu jau sacīt gaumes lieta... tikai man tā jau kādu laiku nešķiet..
Publicēts: 11.01.14 17:57 labots
 citēt
Sokoļiks labi atlaidis , arī tantuks kalendārā tā neko :) Ar dārzeņiem un augļiem pēc klienšu vēlmēm esmu spēlējies duadz un dikti BET skaitā Sokoļiks mani parsitis X reizes:)
Publicēts: 11.01.14 20:43
 citēt
par gaumi nestrīdas...par gaumi smejas!
Publicēts: 11.01.14 23:47
 citēt
Nu nez, normāla apstrāde....
Publicēts: 12.01.14 01:12
 citēt
a septembra bildē man vienam kroplas kājas izskatās?
Publicēts: 12.01.14 02:53
 citēt
Bildes:a septembra bildē man vienam kroplas kājas izskatās?

Tas ir vegānu kalendārs, Tev jāpievērš uzmanība banāniem!:)
Publicēts: 12.01.14 10:06
 citēt
Pinus:
Bildes:a septembra bildē man vienam kroplas kājas izskatās?

Tas ir vegānu kalendārs, Tev jāpievērš uzmanība banāniem!:)
tas skaidrs, es banānanm visu laiku piegriežu uzmanību, bet nu tik un tā...
Publicēts: 12.01.14 10:57
 citēt
vaaks...ko baisaaku pagruuti izteeloties..
Publicēts: 12.01.14 17:31
 citēt
neoniids:vaaks...ko baisaaku pagruuti izteeloties..

Var gan:
Publicēts: 12.01.14 18:35 labots
 citēt
Njā, es arī par septembri pašausminājos! Kāja pagalam neveikmīgi sanākusi... bet ko nu par to...
Publicēts: 12.01.14 19:02 labots
 citēt
dolldia:Njā, es arī par septembri pašausminājos! Kāja pagalam neveikmīgi sanākusi... bet ko nu par to...

Kādā vaina "Kauli @ silikona pļekas" pa manam moderni un jau ierasti:) Priecājies ka tev vēl ir dabīgi un smuki , pēc gadiem 10 vairs nebūs :):) A nofočēties kā žālēs grauzējam gribēsies tāpat , nav tauku nav pupu aliek mākslīgie labumi:)
Publicēts: 12.01.14 19:12 labots
 citēt
Ak, protams, protams, Luni, kā teiksi tā būs! :face-grin:

:bad_smile:
Publicēts: 12.01.14 19:22
 citēt
Ļoti sūdīgs izpildijums, un arī shops, nu bet galvenais jav foto pasaulē nav iemaņas bieži vien, bet kā sevi viens vai otrs indivīds pasniedz , tas pats arī kīno pasaulē :D
Publicēts: 13.01.14 19:36
 citēt
tak totaalaakais primitiivisms.. ideja lauztaa centa nesver. bet muusdienu degradeejoshai sabiedriibai buus na Ura!
Publicēts: 13.01.14 20:23
 citēt
yuri:tak totaalaakais primitiivisms.. ideja lauztaa centa nesver. bet muusdienu degradeejoshai sabiedriibai buus na Ura!

lasot apollo.lv degradēto komentētāju viedokļus, redzams, ka šoreiz Sokolova "māksla" uz urrrā neaizgāja :face-glasses:
Publicēts: 14.01.14 13:08
 citēt
nu ok, bet gribās redzēt piemērus no jums un labākus.
Starp citu - man arī nepatika
Publicēts: 20.01.14 23:37
 citēt
Sokolovs ar savām ve(a)gīnām lai iet atpūsties! www.adme.ru... daudz interesantāks, nekā katru mēnesi, ne pārāk modele un dafiga visādu zaļumu
Publicēts: 20.01.14 23:48
 citēt
Ungus:Sokolovs ar savām ve(a)gīnām lai iet atpūsties! www.adme.ru... daudz interesantāks, nekā katru mēnesi, ne pārāk modele un dafiga visādu zaļumu

Nē, nē! Solokovam ir daudz perfektāks fotošopa korifejs. Šeit lēta gaume (kaut arī krāšņa izdoma) mijas ar tehnisko iespēju izmantošanas neprasmi vai/un kopsakarību un detaļu uztveres nespēju. Jarolaš odnako!
Publicēts: 20.01.14 23:57
 citēt
Eltons:
Ungus:Sokolovs ar savām ve(a)gīnām lai iet atpūsties! www.adme.ru... daudz interesantāks, nekā katru mēnesi, ne pārāk modele un dafiga visādu zaļumu

Nē, nē! Solokovam ir daudz perfektāks fotošopa korifejs. Šeit lēta gaume (kaut arī krāšņa izdoma) mijas ar tehnisko iespēju izmantošanas neprasmi vai/un kopsakarību un detaļu uztveres nespēju. Jarolaš odnako!

SMALKA kolorīta produkcija nacionālā stilā :)
Publicēts: 20.01.14 23:58
 citēt
Vismaz izdoma likta lietā, nevis banāni starp kājām
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):