Tante:Steigā izlasīju "Sokolova erotiskais vagīnu kalendārs", pats par sevīm ieņirdzu, nu bet kam negadās http://www.apollo.lv/zinas/foto-sokolova-erotiskais-veganu-kalendars/631359
Ar mani bija otrādi. Izlasīju pareizi, bet neticēju, domāju, ka drukas kļūda.
Sokoļiks labi atlaidis , arī tantuks kalendārā tā neko Ar dārzeņiem un augļiem pēc klienšu vēlmēm esmu spēlējies duadz un dikti BET skaitā Sokoļiks mani parsitis X reizes
dolldia:Njā, es arī par septembri pašausminājos! Kāja pagalam neveikmīgi sanākusi... bet ko nu par to...
Kādā vaina "Kauli @ silikona pļekas" pa manam moderni un jau ierasti Priecājies ka tev vēl ir dabīgi un smuki , pēc gadiem 10 vairs nebūs A nofočēties kā žālēs grauzējam gribēsies tāpat , nav tauku nav pupu aliek mākslīgie labumi
Ļoti sūdīgs izpildijums, un arī shops, nu bet galvenais jav foto pasaulē nav iemaņas bieži vien, bet kā sevi viens vai otrs indivīds pasniedz , tas pats arī kīno pasaulē
Ungus:Sokolovs ar savām ve(a)gīnām lai iet atpūsties! www.adme.ru... daudz interesantāks, nekā katru mēnesi, ne pārāk modele un dafiga visādu zaļumu
Nē, nē! Solokovam ir daudz perfektāks fotošopa korifejs. Šeit lēta gaume (kaut arī krāšņa izdoma) mijas ar tehnisko iespēju izmantošanas neprasmi vai/un kopsakarību un detaļu uztveres nespēju. Jarolaš odnako!
Ungus:Sokolovs ar savām ve(a)gīnām lai iet atpūsties! www.adme.ru... daudz interesantāks, nekā katru mēnesi, ne pārāk modele un dafiga visādu zaļumu
Nē, nē! Solokovam ir daudz perfektāks fotošopa korifejs. Šeit lēta gaume (kaut arī krāšņa izdoma) mijas ar tehnisko iespēju izmantošanas neprasmi vai/un kopsakarību un detaļu uztveres nespēju. Jarolaš odnako!