forum.gif
ArtCamp Taxi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ArtCamp Taxi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.10 09:51
 citēt
Vai būtu iespēja segt daļu no benzīna izdevumiem kādam/ai/iem kas rīt dodas no Rīgas uz Ventspili/ArtCamp?
Publicēts: 12.08.10 09:53
 citēt
Rīt Route 66 dzimšanas dienas ballīte, nevar braukt prom no Rīgas... :)
Publicēts: 12.08.10 10:19 labots
 citēt
pof par ruut66, man vajag transportu :D un kameru...
Publicēts: 12.08.10 10:22 labots
 citēt
versatile:pof par ruut66, man vajag transportu :D un kameru...

Nu takš izdauzi logus kādai diž-bodei- būs Tev i transports, i kamera...:)))
Publicēts: 12.08.10 10:31
 citēt
versatile:pof par ruut66

a tur uzstāsies Rūsa :bad_smile:
Publicēts: 12.08.10 10:57
 citēt
Man mašīnā ir vietas
Publicēts: 12.08.10 11:03
 citēt
Luxferre:Man mašīnā ir vietas

paldies, topiks slēdzams.
Publicēts: 12.08.10 11:03
 citēt
alvils:
versatile:pof par ruut66

a tur uzstāsies Rūsa :bad_smile:

da pofig par visiem šitiem pagrīdes reperiem.
Publicēts: 12.08.10 11:33
 citēt
Rūsa nav nekādi reperi. Tas ir latviešu Motorhead, kas galu galā ir piedalījies arī eirovīzijā pirms kaut kādiem daudz gadiem, toreiz klipā viņi bija ar kron krekliem. :)
Publicēts: 12.08.10 11:47 labots
 citēt
alvils:Rūsa nav nekādi reperi. Tas ir latviešu Motorhead, kas galu galā ir piedalījies arī eirovīzijā pirms kaut kādiem daudz gadiem, toreiz klipā viņi bija ar kron krekliem. :)

ok, ja eirovizija, tad saldie popsņiki.
Publicēts: 12.08.10 11:52
 citēt
versatile:

Nu ja... Droši vien. :)
www.youtube.com...
www.youtube.com...
Publicēts: 12.08.10 12:18
 citēt
alvils:
versatile:

www.youtube.com...

FAIL. Mēs esam kruti, jo mums ir Lingas kautkas.
Publicēts: 12.08.10 12:57
 citēt
Andi,pats tu FAIL
Publicēts: 12.08.10 13:04
 citēt
shvaboc:Andi,pats tu FAIL

man nekas nav no Lingas.
Publicēts: 12.08.10 13:11
 citēt
versatile, tas biaj zin pirms cik gadiem? :) tāpēc jau es liku divus video, vienu vecu, vienu pajaunu.
Publicēts: 12.08.10 13:16
 citēt
otru nemaz neskatijos :D
nee, muzika jau taa neko, bet ja piekristu uzreiz, nebuutu par ko lekties :D
Publicēts: 12.08.10 13:26
 citēt
īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead. :)
Publicēts: 12.08.10 17:07
 citēt
alvils:īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead. :)

+ jo ir redzēti reizes 10mit
Publicēts: 12.08.10 17:16
 citēt
alvils:
versatile:

www.youtube.com...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7DKyB6GSTtM
]http://www.youtube.com/watch?v=7DKyB6GSTtM[/url]

nevarēju otro (pirmo i nevēru) līdz galam noskatīties :D līdzīgi kā 90% LV kino - var raksturot ar vienu vārdu - lauķi

nu ķip pāķi beidzamie :D
Publicēts: 12.08.10 17:32
 citēt
Maris:
līdzīgi kā 90% LV kino - var raksturot ar vienu vārdu -

sūds ar pretenziju uz mākslu? :D
Publicēts: 12.08.10 17:35
 citēt
ai nu beidziet aprunāt Rūsu, ko ne reizi neesat dzirdējuši. Vot šovakar (izrādās tas ir jau ŠOVAKAR, rīt ir dzimenes otrā daļa, bet Rūsa ir tieši šovakar) atnāciet uz Route 66 un novērtējiet! Tad arī būs kaut kāds smagums šiem vērtējumiem... sūds... lauķi... utt :) NIN citādi ir vienīgais, kas Rūsu ir koncertā redzējis, bet viņš arī neko par "sūds" utt nesaka. ;)
Publicēts: 12.08.10 17:38
 citēt
versatile:
Maris:
līdzīgi kā 90% LV kino - var raksturot ar vienu vārdu -

sūds ar pretenziju uz mākslu? :D

nezinu neaizdomājos, bet vai Tev šitādus vai LV kino skatoties, nepaliek reizēm baigi neērti... ? :D
Publicēts: 12.08.10 17:39
 citēt
ak jūs par kīno... a es ta par Rūsu. :)
Publicēts: 12.08.10 17:50
 citēt
Publicēts: 12.08.10 18:01
 citēt
alvils:http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=100401343

.............."Lietotājs liedzis pieeju šai bildei/video vai arī tā ir dzēsta!" :face-wink:
Publicēts: 12.08.10 18:02
 citēt
A kas tur bija, Alvil?
Publicēts: 12.08.10 18:20
 citēt
alvils:īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead. :)

Jau jau līdzinās Motorhead, tad jo īpaši nekas TĀDS!

Ja viņi līdzinātos Rūsai, t.i., būtu ar savu rokrakstu, tad gan tā varētu teikt!
Vai arī Motorhead viņiem līdzinātos...
Publicēts: 12.08.10 18:47
 citēt
smartins:A kas tur bija, Alvil?

plakāts.
Publicēts: 12.08.10 19:08
 citēt
a šo var? www.draugiem.lv...
Publicēts: 12.08.10 19:11
 citēt
Maris:
vai Tev LV kino skatoties, nepaliek reizēm baigi neērti... ? :D

oi, un kaa veeel.
un tad rodas jautajumi par to, kam valsts to naudinju dala...
un tad rodas jautajumi, kapec nedod tiem, kas var realizet kvalitatiivi...
Publicēts: 12.08.10 19:14
 citēt
:D :D :D Tu zini par ko es ņirdzu, ne? :D
Publicēts: 12.08.10 19:50
 citēt
Lutums: Tu zini par ko es ņirdzu, ne? :D

Zinu, zinu. :)
Publicēts: 12.08.10 19:58
 citēt
versatile:
Maris:
vai Tev LV kino skatoties, nepaliek reizēm baigi neērti... ? :D

oi, un kaa veeel.
un tad rodas jautajumi par to, kam valsts to naudinju dala...
un tad rodas jautajumi, kapec nedod tiem, kas var realizet kvalitatiivi...

ā nē pa piķi un kvalitāti (kadra) man nekādas domas nenāk - man neērti no tā kā aktieri (nu vai mūziķi šai gadījumā) darās un izpildās ...
Publicēts: 12.08.10 20:00
 citēt
grūti iedomāties, uz kuru no LV grupām būtu vērts aiziet, varbūt uz < Skyforger > ...... , labāk klausīties www.youtube.com... , nevis stipri līdzīgos.....latviešu grupas klausoties, bieži vien, neviļus velkās paraleles, ar kaut ko, kaut kad dzirdētu.....ne tikai ideju līmenī, pat motīvi, par ģitāru solo versijām nemaz nerunājot......:bad_smile:
Publicēts: 12.08.10 20:00
 citēt
Maris:man neērti no tā kā aktieri (nu vai mūziķi šai gadījumā) darās un izpildās ...

atnāc kādreiz uz kādu Crocodile Steve koncertu! :)
Publicēts: 14.08.10 00:13
 citēt
Nevienu no blogeriem tur (Rūsas koncertā, Route 66 dzimšanas dienas pasākumā) nemanīju... Žēl. Bet savas bildes reportā jau ieliku: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.08.10 02:02
 citēt
Busulim bija koncerts Dzintaros :D kāds tur vēl Route 666 :D
Publicēts: 14.08.10 02:21
 citēt
Pats traģiskākais visam kas notiek LV ir tas ka to pat nevar izdarīt TĪRI , nu ja kaut ko atdarina tad TĪRI nu pat nokopēt nesanāk:):) To pašu Motorhead mušējie neviens vienkarši nespēj noturēt PAT RITMU par skaņas tīrumu nemaz nerunājot. Es LV koncertus vispār neapmeklēju vienkarši nenormāli sūdīgas skaņas dēļ , tas ka DRAUSMĪGI skaļi tiek kompensēts tas ka DRAUSMĪGI sūdigi , piekam man nav muzikālās dzirdes bet ja jau man ausīs griež ka ir VIENKARŠI SKAĻI bet viss staigā gan ritms gan tembrs es to vienikarši nevaru izturēt ilgu laiku :):) Tāpat ar "Kopētājiem" jebkurā citā jomā , es labāk dragāju kā man ienāk prātā KĀ MAN PATĪK nekā kautko tizlā līmenī atdarinu bez jēgas un sakara:):)
Publicēts: 14.08.10 12:55
 citēt
Lunis:Pats traģiskākais visam kas notiek LV ir tas ka to pat nevar izdarīt TĪRI , nu ja kaut ko atdarina tad TĪRI nu pat nokopēt nesanāk:):) To pašu Motorhead mušējie neviens vienkarši nespēj noturēt PAT RITMU par skaņas tīrumu nemaz nerunājot. Es LV koncertus vispār neapmeklēju vienkarši nenormāli sūdīgas skaņas dēļ , tas ka DRAUSMĪGI skaļi tiek kompensēts tas ka DRAUSMĪGI sūdigi , piekam man nav muzikālās dzirdes bet ja jau man ausīs griež ka ir VIENKARŠI SKAĻI bet viss staigā gan ritms gan tembrs es to vienikarši nevaru izturēt ilgu laiku :):) Tāpat ar "Kopētājiem" jebkurā citā jomā , es labāk dragāju kā man ienāk prātā KĀ MAN PATĪK nekā kautko tizlā līmenī atdarinu bez jēgas un sakara:):)

Nu, nevajag LV apmeklēt sūdīgus koncertus, ko lai saka :) :)
Publicēts: 15.08.10 00:52 labots
 citēt
alvils:Nevienu no blogeriem tur (Rūsas koncertā, Route 66 dzimšanas dienas pasākumā) nemanīju... Žēl. Bet savas bildes reportā jau ieliku: [url=http://www.fotoblog.lv/rep/21515/?cid=56158
]http://www.fotoblog.lv/rep/21515/?cid=56158[/url]

es biju tur, un maniiju, kaa tu bildeeji laukaa - zibeni uz saaniem sagriezis! :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):