Rūsa nav nekādi reperi. Tas ir latviešu Motorhead, kas galu galā ir piedalījies arī eirovīzijā pirms kaut kādiem daudz gadiem, toreiz klipā viņi bija ar kron krekliem.
alvils:Rūsa nav nekādi reperi. Tas ir latviešu Motorhead, kas galu galā ir piedalījies arī eirovīzijā pirms kaut kādiem daudz gadiem, toreiz klipā viņi bija ar kron krekliem.
īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead.
alvils:īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead.
ai nu beidziet aprunāt Rūsu, ko ne reizi neesat dzirdējuši. Vot šovakar (izrādās tas ir jau ŠOVAKAR, rīt ir dzimenes otrā daļa, bet Rūsa ir tieši šovakar) atnāciet uz Route 66 un novērtējiet! Tad arī būs kaut kāds smagums šiem vērtējumiem... sūds... lauķi... utt NIN citādi ir vienīgais, kas Rūsu ir koncertā redzējis, bet viņš arī neko par "sūds" utt nesaka.
alvils:īstenībā man tie viņu ieraksti (īpaši jau zemās kvalitātes naktsklubu snapšoti) nepatīk. bet es pirms nedēļas vai divām biju naba klubā uz viņu koncertu, un tīri labi patika, spēlē līmenī, un nenormāli līdzinās Motorhead.
Jau jau līdzinās Motorhead, tad jo īpaši nekas TĀDS!
Ja viņi līdzinātos Rūsai, t.i., būtu ar savu rokrakstu, tad gan tā varētu teikt! Vai arī Motorhead viņiem līdzinātos...
Maris: vai Tev LV kino skatoties, nepaliek reizēm baigi neērti... ?
oi, un kaa veeel. un tad rodas jautajumi par to, kam valsts to naudinju dala... un tad rodas jautajumi, kapec nedod tiem, kas var realizet kvalitatiivi...
Maris: vai Tev LV kino skatoties, nepaliek reizēm baigi neērti... ?
oi, un kaa veeel. un tad rodas jautajumi par to, kam valsts to naudinju dala... un tad rodas jautajumi, kapec nedod tiem, kas var realizet kvalitatiivi...
ā nē pa piķi un kvalitāti (kadra) man nekādas domas nenāk - man neērti no tā kā aktieri (nu vai mūziķi šai gadījumā) darās un izpildās ...
grūti iedomāties, uz kuru no LV grupām būtu vērts aiziet, varbūt uz < Skyforger > ...... , labāk klausīties www.youtube.com... , nevis stipri līdzīgos.....latviešu grupas klausoties, bieži vien, neviļus velkās paraleles, ar kaut ko, kaut kad dzirdētu.....ne tikai ideju līmenī, pat motīvi, par ģitāru solo versijām nemaz nerunājot......
Pats traģiskākais visam kas notiek LV ir tas ka to pat nevar izdarīt TĪRI , nu ja kaut ko atdarina tad TĪRI nu pat nokopēt nesanāk To pašu Motorhead mušējie neviens vienkarši nespēj noturēt PAT RITMU par skaņas tīrumu nemaz nerunājot. Es LV koncertus vispār neapmeklēju vienkarši nenormāli sūdīgas skaņas dēļ , tas ka DRAUSMĪGI skaļi tiek kompensēts tas ka DRAUSMĪGI sūdigi , piekam man nav muzikālās dzirdes bet ja jau man ausīs griež ka ir VIENKARŠI SKAĻI bet viss staigā gan ritms gan tembrs es to vienikarši nevaru izturēt ilgu laiku Tāpat ar "Kopētājiem" jebkurā citā jomā , es labāk dragāju kā man ienāk prātā KĀ MAN PATĪK nekā kautko tizlā līmenī atdarinu bez jēgas un sakara
Lunis:Pats traģiskākais visam kas notiek LV ir tas ka to pat nevar izdarīt TĪRI , nu ja kaut ko atdarina tad TĪRI nu pat nokopēt nesanāk To pašu Motorhead mušējie neviens vienkarši nespēj noturēt PAT RITMU par skaņas tīrumu nemaz nerunājot. Es LV koncertus vispār neapmeklēju vienkarši nenormāli sūdīgas skaņas dēļ , tas ka DRAUSMĪGI skaļi tiek kompensēts tas ka DRAUSMĪGI sūdigi , piekam man nav muzikālās dzirdes bet ja jau man ausīs griež ka ir VIENKARŠI SKAĻI bet viss staigā gan ritms gan tembrs es to vienikarši nevaru izturēt ilgu laiku Tāpat ar "Kopētājiem" jebkurā citā jomā , es labāk dragāju kā man ienāk prātā KĀ MAN PATĪK nekā kautko tizlā līmenī atdarinu bez jēgas un sakara
Nu, nevajag LV apmeklēt sūdīgus koncertus, ko lai saka
alvils:Nevienu no blogeriem tur (Rūsas koncertā, Route 66 dzimšanas dienas pasākumā) nemanīju... Žēl. Bet savas bildes reportā jau ieliku: [url=http://www.fotoblog.lv/rep/21515/?cid=56158