piketi, un mītiņi jātaisa ar vērienu, vai nav jātaisa nemaz..., nils to lietu pieprot labāk, nevajag divreiz divriteni izdomāt..., ņem padomju laika metodes, un praktiku, plakāti, autobusi, mat. ieintereset, un pūlis garantēts....
re kā uzticamais sadarbības partneris - krievija, atkal pie šprotēm ķerās klāt..., nekā jauna
Schneider:Ka tik ar tās šprotes Putina sadarbības partnerim neiezāģē vēlēšanās...
Ne, ne, puķina partijas filiālei etniskais elektorāts ir nodrošināts pie jebkura scenārija (tomēr smieklīgi, te bundžās atrod ogles, te pašu krievu ražojumos pārāk treknas reņģes). Tas tikpat kā āmen-baznīcā. Tu krievam vari Abreni par velti atdot, tu vari tupēt pie kremļa "pobedas" dzīrēs kā mazas Āfrikas cilts vadone, tu vari braukt uz Sočiem, tu vari izstiepties, bet pamatvērtības kā bijušas tādas arī paliks...
dansiga:es tik nesaprotu, piem., par ziepēm - kā ieviesa talonus - tā visiem pilna māja bija ar ziepēm ... kur tad pirms taloniem tās ziepes lika, ka bija jāievieš taloni!?
man vēl tagad mammai pilns skapis ar ziepēm.. gan padomjlaiku, gan mūsdienu...
dansiga:es tik nesaprotu, piem., par ziepēm - kā ieviesa talonus - tā visiem pilna māja bija ar ziepēm ... kur tad pirms taloniem tās ziepes lika, ka bija jāievieš taloni!?
man vēl tagad mammai pilns skapis ar ziepēm.. gan padomjlaiku, gan mūsdienu...
Es velkot laukā cietumīnu atradu 3 !! Kastes ar tualetes ziepēm un 2 iepakojumus ar kladēm , vēl kautkādas plastmasas figņas Viss no KARTOČKU laika .
Hehehe, proizvodstvennaja ģimnastika. Ogres trikotāžniekā arī tādu bija ieviesuši. Apmēram uz nedēļu. Jo šuvējas nāca uz darbu no 3 naktī, lai izpildītu normas, bet te kaukāda muļķība, kuras laikā aizgāja dārgais "Piecgades uzdevumu - četros gados!" un "25 съезду КПСС - 25 ударных недель!" laiks.
Teicamas bildes!Tie laikam nošautie varoņi uz ielām guļ.Man gadījās pretalkohola cīņas pašā plaukumā būt dzimtenes sirdī Maskavā.un tad mēs ar vienu čali izdomājām,ka mums arī vajadzētu cīnīties un bijām pie bodes jau krietnu stundu pirms 14.00,kad ver vaļā.Nu moins!Neko tādu toč neesmu nekur citur redzējis.Kurš ar elkoņiem,kurš ar kulakiem...cits lien ar kādām tur nez apliecībām,cits ar kruķi vicinās.Apkārtni ielenca miliči ar suņiem un mēģināja to pūli sakārtot kaut kādā rindā.Maķ-peremaķ no visām pusēm...kādas stundas divas tur nobakstījāmies-ne bodi atvēra,ne rinda izveidojās ,ne kāds ko dabūja...atmetām alkohola apkarošanai ar roku un aizgājām prom.Kā beidzās tas nesankcionētais mītiņš dievs vien zin.