forum.gif
PayPal LV=>EIRO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PayPal LV=>EIRO
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.14 17:35
 citēt
Es vēl šogad neesmu iepircies ... kā citiem?

www.kasjauns.lv...
Publicēts: 13.01.14 17:52
 citēt
es savā paypalā nekad latus neiru redzējis. nupat iepētīju bilnaci - €, $ un £ pa nullēm stāv.
Publicēts: 13.01.14 17:53
 citēt
Laikam bēda sākas, ja skaita naudu no paypala uz karti.
Iespējams, varētu līdzēt kartes atkārtota pievienošana.
Pats ar paypal tikai maksāju, tā ka mani nesatrauc - vēl aizvakar maksājums aizgāja ok.
Publicēts: 13.01.14 17:54
 citēt
versatile:Laikam bēda sākas, ja skaita naudu no paypala uz karti.
Iespējams, varētu līdzēt kartes atkārtota pievienošana.
Pats ar paypal tikai maksāju, tā ka mani nesatrauc - vēl aizvakar maksājums aizgāja ok.

Atviegloti nopūtos...
Publicēts: 13.01.14 21:11
 citēt
Pamēģināju, šiem joprojām lats. Uzrakstīju "kļauzu", skatīsimies, ko atbildēs.
Publicēts: 13.01.14 21:45
 citēt
Nekādu problēmu, man ielikts, lai summu konvertē pēc manas bankas kursa, līdz ar to PayPalā uzrādās tā valūta, kādā pērku preci.
Publicēts: 14.01.14 08:26
 citēt
backspin:Nekādu problēmu, man ielikts, lai summu konvertē pēc manas bankas kursa, līdz ar to PayPalā uzrādās tā valūta, kādā pērku preci.

+1

vakar veicu pasūtījumu - no problem
Publicēts: 14.01.14 10:32
 citēt
backspin:Nekādu problēmu, man ielikts, lai summu konvertē pēc manas bankas kursa, līdz ar to PayPalā uzrādās tā valūta, kādā pērku preci.

pie tam tad arī kurss ir izdevīgāks nekā kad PayPal konvertē!
Publicēts: 14.01.14 12:31
 citēt
Tautai tā arī nepielec, ka "nou prābļem" pazūd brīdī, kad piķi no paipalas sagribas uz karti paņemt.
Publicēts: 14.01.14 16:22
 citēt
Saņēmu atbildi - acīmredzot problēma aizķerē, ka kurss/valūta ir katrai piesaistītajai kartei noteikts individuāli un no pasaules satricinājumiem tas automātiski nemainās. Man nomainīja tagad manuāli, parasti var laikam līdzēt kartes pievienošana vēlreiz (augstāk kāds jau ieminējās).

Attiecas tikai uz naudas saņemšanu (kas parasti ir patīkamāk par izdošanu :face-grin: ).
Publicēts: 14.01.14 21:40
 citēt
versatile:Tautai tā arī nepielec, ka "nou prābļem" pazūd brīdī, kad piķi no paipalas sagribas uz karti paņemt.

Phe - a Tu neesi pamanījis, ka visur visi runā par visu un nevienmēr taisnību?:-))))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):