jauns un smuks dollis - tas ir subjektīvi... Lunim ar ne tuvu vairs 40, turklāt ne visiem pāri 40 patīk tik jaunas... man, par provi, patīk tā ap 35 - skaistākais sievietes vecums. ir gadījies satikt dolli pāris reizes uz ielas - nulle emociju... starp citu - LIELĀKAJAI daļai cilvēku NAV iespēja kaut ko iegādāties uz uzņēmuma rēķina... tā ir tāda maldīga ilūzija, ka uzņēmums var savu bilanci piekrāmēt ar visu savu darbinieku un draugu fototehniku... zinu vienu uzņēmumu, kam bilancē karājas kādi 4 fočiki, 5 printeri, 3 putekļusūcēji un vēl vesela kaudze ar sdzīves tehnikas, mēbeles utt. Un ja nu uzveļas revīzija???
Bildes:jauns un smuks dollis - tas ir subjektīvi... Lunim ar ne tuvu vairs 40, turklāt ne visiem pāri 40 patīk tik jaunas... man, par provi, patīk tā ap 35 - skaistākais sievietes vecums. ir gadījies satikt dolli pāris reizes uz ielas - nulle emociju... ?
Heee , jā analoģiski Bet tā Dollim ne vainas , labi izklaidē ar savām aktivitātēm.
DzeguzesBalss:Palasīju zemāk diskusiju un izbrīnījos par jūsu ultra- nekompetenci, "fotogrāfi"...
Maskavas 40, Canon centrā Canon 6D maksā 999 Ls AR PVN un AR 2 GADU GARANTIJU pat ja pērkat uz uzņēmumu.
PLUS BONUSĀ nāk programmatūra, kura CAPITAL veikalos maksā kopā 390 Eur (Adobe Lightroom 5 un Premiere Elements).
Rezultātā, ja pērk uz uzņēmumu, 999 Ls- 270 Ls- PVN = lētāk, nekā Muzikants izmisīgi cenšas pārdot savu veco nojāto 5DII graustu.
Un NEVIENS no populārajiem i-fotogrāfiem, kuri augu dienu sēž online, ieskaitot Luni, kurš kompjūteru izslēdz trijos naktī, jo jāčato ar doldiju, kamēr sieva guļ (jauna un smuka tā doldija, jebkurš gribētu, 40-gadīgo onkuli var saprast...) šo faktu par Canon nav pamanījis ne feisītī, ne kur citur, kur tas tiek reklamēts?
Oi māte , sāka ar labu dzelžinfu finišēja ar Dolja pupeljiem Jā IB tiešām labs piedāvājums seviški Lightroom 5 komplektu. Būtu man LV uzņēmums kuram tehnika LV izmantotu uzreiz.
TĀDA iespēja ir ļoti retos gadījumos "Gatavos risinājumos" un tikai super lietotāja pieeju. Dollis tik adminis.
Dollis vai tad nav super?
Luni, atceries, kad nesen čatoji līdz trijiem naktī? Kad tas bija? Dollis neatceras...
Dollis jā , labi izklaidē ja izklaidē . Bet parasti tik līdz ~1.00 , tālāk jau trakulīgas Omītes ~60 un jaunā māmiņas tik nomodā Man šance līdz 3.00 , zin kā zemeslodes otrā pusē Diena .
Bildes:jauns un smuks dollis - tas ir subjektīvi... Lunim ar ne tuvu vairs 40, turklāt ne visiem pāri 40 patīk tik jaunas... man, par provi, patīk tā ap 35 - skaistākais sievietes vecums. ir gadījies satikt dolli pāris reizes uz ielas - nulle emociju... ?
Heee , jā analoģiski Bet tā Dollim ne vainas , labi izklaidē ar savām aktivitātēm.
Domāju ka viņa gan no jums abiem ģibst un uz ielas vienaldzīgi garām nevar paiet. Pēc tam vēl apgriežas un ilgi ar skatienu pavada, kamēr pazūdat tālumā
"Fotogrāfu"ja jau pēdinas tad lai ir pēdiņās)kompetencei nav nekāda sakara ar aparatūras un programmatūras cenām vienā vai otrā bodē!Par to lai uztraucas biznesa cilvēki un pavisam banālie torgaši-uzoircēji,pārpircēji utml.
DzeguzesBalss:Ogre vai tad ir otrā pusē zemeslodei?
Nu, labi, un tad tagad jums tur trīs naktī, bet tu online?
Ā, es sapratu- esi Latgalē, tajā helikopteru fočēšanas studijā?
Helikopteru fočēšanas studija ir šeit , nesen biju , interesanta vieta maps.google.com... , arī reti kurš par tādu zin Jurīt Vairāk un modernāki heļi kā Latvijas armijai un lido pa visu pasauli
dolldia:emzi, nē, uz Luni un Bildes skatoties ģībonis nenāk Vienkārši forši redzēt blogerus dzīvajā, tas arī viss. Nevajag pārspīlēt
nu "emzis" jau ir diagnoze pati par sevi. Tāda vecuma meitenes parasti skatās uz vienaudžiem +5g. Un ātri aprecas. Un tad labākajā vecumā ap 35 tie jampampiņi viņas pamet nodzītas. lietu kārtībai jābūt citai - sievietes drīkst precēties pēc 30 un vīrieši - pēc 40. Un āmen baznīcā.