Sveiki! Man prasīja atsūtīt manu fotogrāfiju portfolio. Laikam aizsūtīt vienkārši bildes nederēs. Kādā programmā un kā to labāk izdarīt? Gribētos dzirdēt pieredzējušu cilvēku domas Paldies...
Samazini skatāmā izmērā, teiksim, horizontālās uz 1000 pikseļiem, orģinālus tak nesūtīs. Saliec zolīdus askētiskus rāmīšu. teiksim 1px melns 10px balts un būs labi )
briedis:Samazini skatāmā izmērā, teiksim, horizontālās uz 1000 pikseļiem, orģinālus tak nesūtīs. Saliec zolīdus askētiskus rāmīšu. teiksim 1px melns 10px balts un būs labi )
Vispār te var daudz ko palasīties: [url=http://tinyurl.com/27ag9vf
briedis:Samazini skatāmā izmērā, teiksim, horizontālās uz 1000 pikseļiem
100 tā neapaļi, labāk 900, 1024 vai 1600! linki takš a laikam nav aizliegti. un portfelis jau ne tikai bildes, bet arī tas, ka Tu bildēji to un to vai tam un tam.
imgfoto:ej, ej...kur tad fotogrāfa vakance būtu...?
ZINU es šito piedāvājumu , man jau nez cik skuķu par viņu prasija "Fotogrāfs jūrmnalā" , kautkur pagājušā gada beigās parādijās , joprojām vieta vakanta
imgfoto:ej, ej...kur tad fotogrāfa vakance būtu...?
ZINU es šito piedāvājumu , man jau nez cik skuķu par viņu prasija "Fotogrāfs jūrmnalā" , kautkur pagājušā gada beigās parādijās , joprojām vieta vakanta
Portfolio par formu svarīgāks ir saturs. Bildēm jābūt kaut kādā sakarā ar darbu, kuru griobi dabūt. Noformējums ir diezgan pastarpināts, ja nu vienīgi Tevi grib pieņemt darbā par portfolio noformētāju.
ak34:Portfolio par formu svarīgāks ir saturs. Bildēm jābūt kaut kādā sakarā ar darbu, kuru griobi dabūt. Noformējums ir diezgan pastarpināts, ja nu vienīgi Tevi grib pieņemt darbā par portfolio noformētāju.
es gribēju zināt, vai ir citas iespējas, izņemot bilžanu ievietošanu mājaslapās/internetā? Piemēram kāda programma, kur bildes var salikt, lai viegli un ērti apskatīt. Vai arī video no bildēm skaitās portfolio?
dacux: es gribēju zināt, vai ir citas iespējas, izņemot bilžanu ievietošanu mājaslapās/internetā? Piemēram kāda programma, kur bildes var salikt, lai viegli un ērti apskatīt. Vai arī video no bildēm skaitās portfolio?
To vajadzētu jautāt tam, kurš lasīs CV un skatīsies bildes Diez vai te kāds varēs palīdzēt. Mani, piemēram, kaitinātu kaut kas sarežģītāks par parastām JPG bildēm - pārāk daudz laika prasa un iespējams pat tādu neskatītos. Izmērs pat nav tik svarīgs - galvenais, lai ar lupu nav jāskatās un satilpst uz ekrāna. Bet ja nopietni - nekas nav labāks par izdrukātām bildēm A4 formātā un normāli noformētām kādā mapē. Digitālu 800px bildi labu iegūt ir daudz vienkāršāk kā izdrukātu.
Un taisot digitālo JPG mēģini uzminēt uz kāda monitora skatīsies bildes. Vertikālai bildei arī 800px garākajā malā var būt par daudz, ja vērtētājs to skatīsies uz 13" portatīvā ekrāna.
viencmuzikanc:Lightroom 3 - slaidšovs video formātā - tagad ir arī audioceliņš, lai nav mēmā klusumā bildes jāskata
Tur tā sistēma ar skaņu glupi uztasita , Pro show producerā viss ir daudz atrak un vienkarsjak Tiesa jatzīst ka Lightroom3 superīgi sadzen krāsas un kontrastus visiem slaidšova kadriem vienā līmenī un piesātinājumā , tur nu gan viņam līdzīgu nav