forum.gif
brīnums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / brīnums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.14 03:44 labots
 citēt
*** kādas jūsu domās par šo "brīnumu", jo cena ir kreizī, pat piedīlera ir stipri lielāka un i-net veikalos- nerunājot par elkoriem un co:
www.ebay.com...

varbūt ir piestrādājis kāds daiļkrāsotājs pie "s" burtiņiem :D

pie dīlera 670 LVL un salidzini.lv 730 LVL

*** tāpat arī ar citu produkciju no fujilfilm:
www.ebay.com...
Publicēts: 15.01.14 08:36
 citēt
kreizī ir stāvēt mežā pie koka un dolbīties...

vistas nelido, nav tā daba paredzējusi, tāpēc jau viņas neskatās uz ērgļiem un nedomā, ka tie ir kreizī, poņimaješ???
Publicēts: 15.01.14 08:46 labots
 citēt
+PVN
+ievedmuita
-garantija
Publicēts: 15.01.14 10:14
 citēt
$1000 /1.346 (Swedbank USD pirkt kurss) = €743
€743 x 1.21 = €899

Lētāk nekā internetveikalos, bet garantijas nav. Labāk tad skatīties lietotu (vēl lētāku), jo principā nekādas starpības nav.
Publicēts: 15.01.14 10:18
 citēt
Diži lētāk nesanāks pēc nodoklļu nomaksas. + jau minētais garantijas trūkums, kas tomēr tik dārgai precei ir noderīga lieta.
Publicēts: 15.01.14 15:30
 citēt
DzeguzesBalss:Par tādu naudu var iegādāties būtiski labāku fototehniku.
es jau teicu - vistas nelido.
Publicēts: 16.01.14 21:27
 citēt
Aparāts kā tāds sūds, bildējis esmu , nepatika, tāds pats štrunts ka Leika. domāts priekš zīmēšanās un stila ne vis priekš kvalitatīvām bildēm, sanāk ta ka no ziepja un nekā laba.
Publicēts: 16.01.14 23:58
 citēt
chukmasoff_f:Aparāts kā tāds sūds, bildējis esmu , nepatika, tāds pats štrunts ka Leika. domāts priekš zīmēšanās un stila ne vis priekš kvalitatīvām bildēm, sanāk ta ka no ziepja un nekā laba.

tad jau visi kas bildē ar leikām, piem., JOEL MEYEROWITZ, BRUCE DAVIDSON, ELLIOTT ERWITT, JILL FREEDMAN, BRUCE GILDEN , REBECCA LEPKOFF, MARY ELLEN MARK, JEFF MERMELSTEIN- to dara pozēšanai ja? ok.

nestrīdēšos! iesaku noskatīties šo filmu: everybodystreet.com

ja kāds grib dabūt for free varu atsūtit pa skype :)
Publicēts: 17.01.14 08:26
 citēt
kāda jēga sausuņiem skaidrot. pelēkā masa. što jurčiki što čukmasofi... sorī.

āmen.
Publicēts: 17.01.14 09:07
 citēt
dimensija:
chukmasoff_f:Aparāts kā tāds sūds, bildējis esmu , nepatika, tāds pats štrunts ka Leika. domāts priekš zīmēšanās un stila ne vis priekš kvalitatīvām bildēm, sanāk ta ka no ziepja un nekā laba.

tad jau visi kas bildē ar leikām, piem., JOEL MEYEROWITZ, BRUCE DAVIDSON, ELLIOTT ERWITT, JILL FREEDMAN, BRUCE GILDEN , REBECCA LEPKOFF, MARY ELLEN MARK, JEFF MERMELSTEIN- to dara pozēšanai ja? ok.

nestrīdēšos! iesaku noskatīties šo filmu: everybodystreet.com

ja kāds grib dabūt for free varu atsūtit pa skype :)

Nu nezinu, visas dalnemerkas bildē kā ziepji, un nekad nevar no šamām dabūt ārā neko jēdzīgu gan filmas laikos nesanāca gan tagad, cita lieta spogulenes , kaut vai crops dod ara normālu bildi.
Publicēts: 17.01.14 09:28
 citēt
Joel Meyerowitz paskaidros labāk kā es: www.youtube.com... ņem par labu, nezinu vai piekritīsi, bet ir vērts noskatīties ;)
Publicēts: 17.01.14 09:31
 citēt
chukmasoff_f:Nu nezinu, visas dalnemerkas bildē kā ziepji, un nekad nevar no šamām dabūt ārā neko jēdzīgu gan filmas laikos nesanāca gan tagad, cita lieta spogulenes...

No Zorkija-4 ar Jupiteru-8 gāja ārā krietni jēdzīgāka bilde nekā no Zenita-E ar Ģeļiosu-44.
Publicēts: 17.01.14 09:35 labots
 citēt
Bet nopietni pačekojiet torentos, pofig vai kāds par vai pret dsrl, šī filma ir ameizing: everybodystreet.com

* Kā jau teicu varu arī atmest pa skype ;)
Publicēts: 17.01.14 09:46
 citēt
Schneider:
chukmasoff_f:Nu nezinu, visas dalnemerkas bildē kā ziepji, un nekad nevar no šamām dabūt ārā neko jēdzīgu gan filmas laikos nesanāca gan tagad, cita lieta spogulenes...

No Zorkija-4 ar Jupiteru-8 gāja ārā krietni jēdzīgāka bilde nekā no Zenita-E ar Ģeļiosu-44.

Nu nezinu, man fāterim bija dažādi aparāti, gan zorki gan fed, jaunībā pamenģējos, bet tomēr Kiev un Zenit labāk patika. Tāpēc pa šai dienai neesmu iemācijies ar ziepjiem bildēt.
Publicēts: 17.01.14 09:48
 citēt
Bildes:kāda jēga sausuņiem skaidrot. pelēkā masa. što jurčiki što čukmasofi... sorī.

āmen.

Loģiski ka nav jēgas, it īpaši ja foto ir tikai peļņas avots, ne vis kas vairāk.
Publicēts: 17.01.14 09:55 labots
 citēt
Zenit ar savu slēdža ātrumu diapazonu 30-500 tik krievu laika Foto-65 derēja. Ja sadomāji ielikt ISO 400 filmu, lai varētu bildēt arī krēslā, saulainā laikā ar 1/500 un F16 jau nepietika, pie tam DOF bija no metra līdz ~ kā ziepim. Zorkij-4 ar 1/1000 un Kijev-4 ar 1/1250 kaut uz stopu ļāva to visu uzlabot.
FEDi, sākot no FED-2 otrās modifikācijas, gan bija baisā ķieģeļa dizainā.

Un vēl - iztīt sabildēto filmu no Zenīta-E bija viens riktīgs alkohola tests. :face-grin:
Publicēts: 17.01.14 14:10
 citēt
Schneider:
Un vēl - iztīt sabildēto filmu no Zenīta-E bija viens riktīgs alkohola tests. :face-grin:

ne tikai iztīt , bet arī uztīt bildējot salā :face-smile: jopcik cik filmām tie zāģa zobi sarāva perforāciju ziemā :anger: bet tu kā idiots tik turpini klikšķināt slēdzi un pārtīt, cerot uz šedevriem :haha:
Publicēts: 17.01.14 14:22
 citēt
A, izdzirdot aizdomīgu čaukstoņu, paskatīties uz apakaļtinamo galviņu prāta nepietika? :face-wink:
Publicēts: 17.01.14 14:55
 citēt
Schneider: prāta nepietika? :face-wink:

kur nu, prātīgie ar tādiem sūdiem nebildēja :grimace:Bet lai nu kā no tā perioda ir saglabājušies 2 perfekti noeksponēti, superasi (un tas ar visu "mīksto" geļiku, man ietrāpījās tiešām labs eksemplārs) un veiksmīgas sakritības rezultātā arī perfekti attīstīti kadri uz fuji negatīva, par kuriem esmu lepns arī pēc 20 gadiem un uzskatu par labākajiem mana necilā fotogrāfa praksē :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):