Foorši Manējā patreizējā laulene pēc pašas pirmās Poligrāfiķu izglītības ir "Grāmatsējēja ādas mākslinieciskās apstrādes meistare" beigta ar izcilības diplomu . Ties pēc tam viņai vēl 3 augtākās citā jomā Bet Mara exsibīcijss LABAIS un bildes saknipsētas labās
ā nu pēc gada laika jā - man vienkārši turpat 10 gadus bija skolās termins ''vasaras darbi'' - a skolas darbus izstādē nedrītst likt jo tas skaitās kopdarbs ar konsultējošo/mācošo pedagogu.
Pretpārmetums pamatots, it kā, vien ar tādu atrunu, ka mēs taču arī tās izstādes netaisam.
A. pēc kvadratūras tur ir vairāk kā puse bildes jaunākas par gadu.
B. lasi uzmanīgāk - es neko nerīkoju - rīko: '' Izstāde notiek "Radošās apvienības "Piektā Māja"" projektu ietvaros, ko atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un sadarbībā ar Gulbenes novada vēstures un mākslas muzeju, un Gulbenes novada domes Izglītības, kultūras un sporta nodaļu." (tulkoju - par šādām izstādēm autori saņem honorārus) + atšķirībā no ogrēniešiem vai Latvijas labākiem fotogrāfiem, kuri izbazūnē izstādes autoservisos, tautasmājās, siļķu vērēju klubos un veikalos pa visu pasauli - esmu kluss kā kaps.
C. Vaards, tāpat kā Gulbenes iedzīvotāji, nav redzējis nevienu no šiem printiem un rentgenu ar
Nu, cik nu bieži kuram tas honītis (citam vispār tiek tikai konītis)... Ja Māris par katru jaunu dzelzi pirktu, mājā sen vairs vietas, kur apgriezties nebūtu.
Gaisma:
Tādā gan es laprāt piedalītos. Neesmu vis manījis tādu nekad un nekur, līdz ar ko par to "pa visu pasauli" varētu būt pārspīlēts vai pat samuldēts.
IZBAZŪNĒ pa visu pasauli - klubi jau tepat perifērijā.
Projektu ietvaros saņemto labumu obligāts nosacījums ir- izbazūnēšana un saņemtā labuma izmantošanas publiska atrādīšana!