dansiga:masterfoto.lv un mdfoto.lv ir viens un tas pats, bet nu ne portret.lv!
A tā kundze kas kāpj uz klozeta ar kājām un bildē ar sirmu hasseli jūgendstilu (viņa to zin zem austrumu koda ''sķiļ moģern'') 45grādu leņķī - viņa nepasniedz kādus maģiskus kursus?
Margarita - kā to saīsina, lai būtu pareizi? Marguša, Guška, Guša, Guļa, Guļaga? (neorientējos)
Maris, nu žēl, ka tik niecīgi par Margaritu izsakies. Ar viņas līdzadalību Krievijā ir izdotas daudzas grāmatas par arhitektūru. Un nē - viņa kursus nepasniedz;-pppp
Nē, runa nav par masterfoto kurš reģistrēts un kādreiz saucās mdfoto. Tu labāk mēģini uzzināt kas tas par tirliņu tai Māra bannerī ar norādi uz masterfoto. Acīmredzot reklāmas plakāts tapis cerībā, ka tāds masterfoto nosaukums vien nesīs "meitenes, konči, slava (c)zz reklāma kas tv maļas). Man domāt, tas ir analoģisks Stulbja, kā Lunis sauc to personāžu, projektiem, tur arī bija bravostudio un kas tik vēl ne...
dansiga:Maris, nu žēl, ka tik niecīgi par Margaritu izsakies. Ar viņas līdzadalību Krievijā ir izdotas daudzas grāmatas par arhitektūru. Un nē - viņa kursus nepasniedz;-pppp
Romba formātā tās grāmatas par arhitektūru izdotas? Tāpat kā viņa Rīgā saknipsēja logu rāmjus 45grādu šķībumā?
Es neizsakos ne uz pusi tik šķībi kā viņa sagriež kameru raujot gabalus no patiesi talantīgu cilvēku projektiem ārā + uz klozeta kāpj (asins aicinājums no senčiem) viņa ne es, kā redzi.
Maris, tas ir vienīgais, ko Tu no viņas darbiem zini un tagad žvadzi kā tāda veca plate ;-pppp Neko es viņai neieteikšu, jo viņai ir citas prioritātes ;-pppp
P.S. A Tu nekāptu uz tā poda, ja tas būtu labākais punkts, no kura fotografēt?
dansiga:Maris, nu žēl, ka tik niecīgi par Margaritu izsakies. Ar viņas līdzadalību Krievijā ir izdotas daudzas grāmatas par arhitektūru. Un nē - viņa kursus nepasniedz;-pppp
Romba formātā tās grāmatas par arhitektūru izdotas? Tāpat kā viņa Rīgā saknipsēja logu rāmjus 45grādu šķībumā?
Es neizsakos ne uz pusi tik šķībi kā viņa sagriež kameru raujot gabalus no patiesi talantīgu cilvēku projektiem ārā + uz klozeta kāpj (asins aicinājums no senčiem) viņa ne es, kā redzi.
Omim vienkārši LIELA pietāte un bijība pret "Epotažniju" Turīgu Krievijas publiku Feģinas madama nav tas graujošākais eksemplārs BET vairāk kā "Dziveststila" personāžs ne kā pro profs Kuat bildes "Es te biju" kā tuseklīgam cilvēkam ar pieredzi viņai netrūkst www.margaritafedina.ru
dansiga:Maris, tas ir vienīgais, ko Tu no viņas darbiem zini un tagad žvadzi kā tāda veca plate ;-pppp Neko es viņai neieteikšu, jo viņai ir citas prioritātes ;-pppp
dansi es:
A. par to īpatno manieru lēdiju esmu 2x garāks
B. man nav ne mazāko ilūziju par viņas spēju apjēgt kur meklējams ''labākais skata punkts''.
dansiga:Maris, tas ir vienīgais, ko Tu no viņas darbiem zini un tagad žvadzi kā tāda veca plate ;-pppp Neko es viņai neieteikšu, jo viņai ir citas prioritātes ;-pppp
dansi es:
A. par to īpatno manieru lēdiju esmu 2x garāks
B. man nav ne mazāko ilūziju par viņas spēju apjēgt kur meklējams ''labākais skata punkts''.
Nu jaa UZ STŪRA bildes gala laab isstās REKU visi tavi čomi Voldi ar milzu puķu puški un Omi ieskaitot www.intelligent.lv... STILĪGI taču , tā
briesmīgi - pēc definīcijas tā nevar arhitektūra izskatīties ar 45grādu griezumu + to visu vēl izkārt buidui kakpopalo
Nu saproti tev kā IZGLĪTOTAM PROFESIONĀLAM meistaram protams nesaprast , man ar rēka nāk. BET 99% tvaiku mīž no "Stilīgi izākstīties" pratējiem Reku Ome tak mums ar "Foto maxslinice" i Kursiņu muļķu pataisīšanai par vēl lielākiem muļķiem ilai cepa: MEISTARE ) MUĻĶU laikmets . nav JĀMĀK darīt "Jāmāk stilīgi iedusēt" ar pareizo publiku Tad beigās kā Marnicss pilnīgi bez kādas FOTO vai Mākslas izglītības arī nekādu pieredzi IERĪVĒJIES valsts skolā par VIRZIENA vadītāju! Marnicss mums taga KRUTS PEDAGOGS māca valsts skolā FOTO KURSU jaunajiem amatniekiem speciālistiem. Omē ar droši drīz pasniegs vismaz AKADĒMIJĀ , ko viņa sliktāka par Marnicu , tusē ar viesiem VAJADZĪGAJIEM tāpat , atgādina par "Parādiem" īstajā brīdi vai katra kam ūdeni padevusi vai līdz stūrim aizrāvusi
Lunis: BET 99% tvaiku mīž no "Stilīgi izākstīties"
Nepiekritīšu - nevis STILĪGI, bet, šinī gadījumā PROSTO izākstīties. Rombs ir teicama detaļa, bet kā vienīgais objekts (galvenais tēls - infas sniedzējs skatītājam) tas ir maksimāli disharmonējošs ar skatītāja uztveri - tur arī vēl nav nekā slikta - šāds piegājiens vnk ir ''kompenes izaicinājums'' (vai es varēšu jēdzīgi vērsties pie skatītāja par spīti šķībajam piegājienam?) - šāsdus gājienus sauc par manierismu - un arī tur nekā slikta nav - vienīgi manierisms prasa ideāli virtuozu kompenes piegājienu - tādu kas attaisno tik dīvainu izvēli. Manierisma (veiksmīga) jēga ir rotaļa ''pamatot/pierādīt, ka efektu var arī panākt spēlējot pret standartu''. Vienīgi ''vizuālais pierādījums'' rodas ja ir acīmredzams pamatojums (nu piemēram bildēs kaut kas rāpjas pa romba malām kā pa slīpumu, rombs pastiprina kut kādu ''V'' veida ritmu, rakstu utt.). Tad skatītājs redz, ka formāts izvēlēts jo autors prot parādīt bildes mijiedarbību ar šo formātu - bet te jau tā visa NAV - te ir vnk kakpopalo izrauti ēku fragmenti labākā gadījumā ievērojot nosacītu centrālo asi
Kā visos sūdīgos darbos - arī šeit - AUTRORAM NAV (VAI VIŅŠ NEZIN, NEPROT) KO TEIKT SKATĪTĀJAM.
IA jā "Fotomaxsliniece " teica ka KRITA un grāmatās iedrukāts !! Tad Mums tur nebūs ko zaimot svētumu Bet tantuks tāpat kā Ome tusēklīgs un visiem čoms kā jau kautkur no Vidusāzijas nākusi kundze Haseļo viņa pa rīgu kā ar daži ar ziepi , STILĪGI. Šda tad esmu sastapis vecrīgā
Ideāli, šis ir mans dienas prieks Kas par vērienu - somas un fantāzija !!! Tiešām te viss jau ir pateikts Joprojām kā paskatos rēcu Talants, Respekts, Cieņa, Meitenes, Tīkliņzeķes un garš daikts Ideāli
paldies par interesanto lasāmvielu, šādi es un mani kolēģi ar no malas izklausāmies kad par savu jomu dzenam mazrunu, kur visi viens otru zin un ja nezin tieši to personu tad noteikti kādu kuru viņš/viņa pazīst. tagad man ir 6 grāmatas par fotogrāfēšanu un kādi žurnāli + ,protams, minētais manuālis + mans aparāts, grauzīšos vien pašmācības ceļā cauri, no domas par kursiem jūtos apārstēts.
Nu tas gan nav forši. Domāju nevienam nebija mērķis Tevi apārstēt vai atturēt no kursiem. Te vienkārši daudziem sajūsma par Jurčiku un viņa kursiem. Bet tā jau ir visādi jēdzīgi kursi, kuriem pat ir jēga. Lūk, piemēram, mana kolēģe tagad iet Māra Kundziņa www.fotoakademija.lv... it kā ir diez gan apmierināta, un pēc tā, ko stāsta, ko viņiem tur māca, nešķiet, ka būtu kaut kādas galīgās auzas.
Tad vēl var laiku pa laikam ielēkt Māra Grīnberga (te ar niku Maris) vilcienā, vislabākais veids, kā detaļas noskaidrot, prasīt viņam pašam. Pie viņa personīgi esmu braukājis gan uz Jelgavu, gan Sarkandaugavu, un to nenožēloju.
Obelisks: tagad man ir 6 grāmatas par fotogrāfēšanu un kādi žurnāli + ,protams, minētais manuālis + mans aparāts, grauzīšos vien pašmācības ceļā cauri, no domas par kursiem jūtos apārstēts.
Tagad grēkošu - runāšu par lietu, ko nepārzinu. Kursos bijis neesmu, bet 2 no manas jaunās paaudzes ir bijuši. Vispirms pie Kundziņa, pēc tam pie Eglīša. Tagd fotografē daudz labāk par mani. Varbūt neesi tomēr pie Fotobloga stila pieradis - uz jebkuru apgalvojumu, ideju vai ikdienišķu komentāru lielākoties atsauksies noliedzēji, līdz pat pilnīgai nolīdzināšanai "līdz ar zemi". Tāpēc, ja vien nav vienkāršs un neglābjams slinkums, es būtu PAR KURSIEM!
Obelisks: tagad man ir 6 grāmatas par fotogrāfēšanu un kādi žurnāli + ,protams, minētais manuālis + mans aparāts, grauzīšos vien pašmācības ceļā cauri, no domas par kursiem jūtos apārstēts.
Tagad grēkošu - runāšu par lietu, ko nepārzinu. Kursos bijis neesmu, bet 2 no manas jaunās paaudzes ir bijuši. Vispirms pie Kundziņa, pēc tam pie Eglīša. Tagd fotografē daudz labāk par mani. Varbūt neesi tomēr pie Fotobloga stila pieradis - uz jebkuru apgalvojumu, ideju vai ikdienišķu komentāru lielākoties atsauksies noliedzēji, līdz pat pilnīgai nolīdzināšanai "līdz ar zemi". Tāpēc, ja vien nav vienkāršs un neglābjams slinkums, es būtu PAR KURSIEM!
Gunār, glupi ir prezumēt, ka viņi fotografē labāk par Tevi tālab, ka bijuši kursos. Visticamāk, tomēr, talants, darbs un gribasspēks.
Un kurš viņu atkal no bloga patrieca (droši vien ar attiecīgiem komentāriem šī saita stilā)? Viņš pat pēc daudzu gadu saņemšanās bija sācis te postēt savas fotogrāfijas zem nika klons2013...
Un kurš viņu atkal no bloga patrieca (droši vien ar attiecīgiem komentāriem šī saita stilā)? Viņš pat pēc daudzu gadu saņemšanās bija sācis te postēt savas fotogrāfijas zem nika klons2013...
Krišjānis vairs nav ? Domāju ka vēl ir . Gan jau "Mestare" un Jurčiks nokoda šo
Bildes:Gunār, glupi ir prezumēt, ka viņi fotografē labāk par Tevi tālab, ka bijuši kursos. Visticamāk, tomēr, talants, darbs un gribasspēks.
Es jau arī nedomāju, ka kursi IR PIETIEKAMAIS nosacījums labām vai ļoti labām bildēm. Bet es uzskatu, ka ir gandrīz neiespējami, ka cilvēks, kurš JAUTĀ PAR KURSIEM, no tiem neko neiegūs. Tik zemas kvalitātes kursus pat nevaru iztēloties, Ostaps Benders tādus varētu sarīkot, un arī tad tikai vienu reizi.
Lunis: ...visi tavi čomi Voldi ar milzu puķu puški un Omi ieskaitot...
Tik nesakiet, ka bildē redzamais zolīdais kungs un tas cūka, kurš regulāri ķēzās blogā, ir viena persona!
Ir ir Skādiģi viņam , biški Sanatorijā iesitām čatiņu garām rāpojot. Šis kā sirmss dzeltilmens esot "Kartojis lietas" autobusā ar kautkādiem nerkuļiem uzreiz pēc novembrsvētkiem. Nuuu apskādēts ir diezgan , kauliņi nerviņi.. BET nav ļaunuma bez labuma tagad bliež ar NIKON spoguleni ar AF un blici.
Nu jaa UZ STŪRA bildes gala laab isstās REKU visi tavi čomi Voldi ar milzu puķu puški un Omi ieskaitot www.intelligent.lv... STILĪGI taču , tā
Voldemorts gandrīz vienīgais, kas pieklājīgi attiecīgam pasākumam saģērbies. Nu vēl dažas sievietes. Pārējie pēc kaut kādiem lupatlašiem izskatās vai kā uz naktsklubu atnākuši. Un Borovkovam tak naudas pietiek, varēja vismaz stilistu nolīgt, jo kādai negaumei jābūt, lai kopā uzvilktu izteikti svītrainu kreklu, izteikti svītrainu uzvalku un izteikti svītrainu kaklasaiti?