dansss:sveiki! Vai kādam ir bijusi darīšana ar sekojošo kantori - dato.lv ? Neizskatās baigi pārliecinoši, ņemot vērā datoru aprakstus un ceņņikus (lēti)
Noteikti pērc un pēc tam atnāc paraudi kā tevi apkāsa
Vispār jau m79 arī vismaz 1x nobankrotēja, bet šie laikam tik daudz godīgi bija, ka garantijas funkcijas saglabāja..
Kāds tirgotājam sakars ar ražotāja garantiju, ko autorizētie servisi realizē???? Fantastiskām "garantijām" droši var neticēt, un uzmetiena nebūs...
Vai ta kodeku pakas jau sainstalēji, ka sēdi atkal netā? Saistība liela, tām lietām, ko a) ražotājs izplata ar gadu ražotāja garantiju un otrais jānodrošina tirgotājam vai b) kam veikals ir bijis izplatītājs Latvijā - metaleks.lv (tagad dateks.lv) piedzīvoja to pašu un daudz kam centās saistības izpildīt.
Nezinu, cik valstij palika, bet klientiem ar jauno siju centās palīdzēt. Viņi bija visādus krutus ramus savulaik sākuši lv vest iekšā, tos tad supportēja vismaz daļu. Liela daļa no citiem, kas zem ūdens aizgāja, pat telpas nenomainīja, tik ar smaidu pateica, ka neko nezinām...
Elmarss: Kāds tirgotājam sakars ar ražotāja garantiju, ko autorizētie servisi realizē???? Fantastiskām "garantijām" droši var neticēt, un uzmetiena nebūs...
Vai ta kodeku pakas jau sainstalēji, ka sēdi atkal netā? Saistība liela, tām lietām, ko a) ražotājs izplata ar gadu ražotāja garantiju un otrais jānodrošina tirgotājam vai b) kam veikals ir bijis izplatītājs Latvijā - metaleks.lv (tagad dateks.lv) piedzīvoja to pašu un daudz kam centās saistības izpildīt.
Esmu tur iegādājies jau 3 kompjus. Visi trīs vēl rūc tā ka maz neliekās. Katram esmu gājis uz garantēto gada apkopi, visu man satīra un nomaina ja kas gaījies vai ir aizdomas + esmu mainījis uz garantiju detaļu un arī nekādu problēmu!.
Ņemot vērā arī pāris paziņas kuriem ar kompjiem nekas nav noticies pēdējos gadus tad uzskatu ka kantoris ir labs. Juridiskā un atrašanās vieta nav mainīta pēdējos 5 gadus vismaz.
Ņemot vērā cenas starpību no pārējiem + sakomplektēšanu kā vien vēlies + pieejamību precēm gādāšu vēl ne reizi vien pie viņiem datoru. Protams ņemot normālas komponentes nevis kādu no lētākā gala! Par monitoriem gan neko labu neteikšu