forum.gif
Киев 60 + Мир 38Б PĀRDOTS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Киев 60 + Мир 38Б PĀRDOTS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.14 22:07
 citēt
Ierosinu atzīmēt trešās lapas aizsākšanos, paceļot glāzes uz topika aizsācēja veselību, ilgu mūžu vēlot, lai izdodas sagaidīt arī piecpadsmito lapu, vai, kas vēl brīnumaināk, to visu, sākumā minēto, pārdot... ;) :)
Publicēts: 25.01.14 23:27
 citēt
Vaards: Attiecīgi secinu, ka mūsu tekstus lasot, esi sācis domāt par piehaltūrēšanu Maksimas kasieres statusā. :bad_smile:

Nepareizs secinājums. Iegūglējot noplūdi, maksimas kasieres neparādās, tā, ka domā vien pats, no kurienes tev tā domas par piehaltūrēšanu šajā statusā. :bad_smile:
Publicēts: 26.01.14 00:15
 citēt
Schneider:
Vaards: Attiecīgi secinu, ka mūsu tekstus lasot, esi sācis domāt par piehaltūrēšanu Maksimas kasieres statusā. :bad_smile:

Nepareizs secinājums. Iegūglējot noplūdi, maksimas kasieres neparādās, tā, ka domā vien pats, no kurienes tev tā domas par piehaltūrēšanu šajā statusā. :bad_smile:

Mana loģikas shēma aptuveni tāda:

Sabrūk Maksima---> Maksimā pārdevējām jāvelk pamperi---> Tev miestā cita nekā nav---> Noplplūde, gaisma un pampers!? Nav loģikas---> Meklēju loģiku pamperam citur--->Atrodu---> Par visu padomāts! :haha:
Publicēts: 26.01.14 00:31
 citēt
Vaards:Par visu padomāts! :haha:

Maxima šo saukli vairs nelieto.
Publicēts: 26.01.14 06:50
 citēt
Vaards:Mana loģikas shēma aptuveni tāda:

Sabrūk Maksima--->... :haha:

Domā ko gribi, piekritīšu visam.
Sakāmvārds māca: Nevajag ar stipro lauzties un ar Vaardu strīdēties.
Publicēts: 26.01.14 11:07
 citēt
Ko tik maz interesentu (uz PM, es domāju)? Nevienam midformāts neinteresē vai arī šī jau tā "svietmaizes" cena šķiet par augstu?
Publicēts: 27.01.14 08:58
 citēt
1. nav pieprasījums
2. neatbilstoša piedāvājuma cena

izvēlies ko vēlies
Publicēts: 27.01.14 09:35
 citēt
a neņemtu pat, ja man piemaksātu... man tādas drazas pilni spaiņi!
Publicēts: 27.01.14 09:42
 citēt
Bildes:man tādas drazas pilni spaiņi!

Mož gribi man kādu spaini ar "to drazu" uzdāvināt? :)
Publicēts: 27.01.14 09:44
 citēt
Gaisma:
Bildes:man tādas drazas pilni spaiņi!

Mož gribi man kādu spaini ar "to drazu" uzdāvināt? :)
nu kamēr rubļus dod... es jau te vienā topikā ieraudāju, ka vajag uzrīkot krāmu tirdziņu. vot i tad varēsi pienākt - iesvēršu Tev ar pus špaineli!
Publicēts: 27.01.14 10:12
 citēt
ahā! tagad jau "tirdziņš" un galu galā nevis "pilini spaiņi", bet "pus špainelis"... Ar muti braukt jau māki (profilbidle pat parāda, kur, un tas jau arī nav slikti), bet tas arī viss. :)
Publicēts: 27.01.14 11:00
 citēt
Gaisma:ahā! tagad jau "tirdziņš" un galu galā nevis "pilini spaiņi", bet "pus špainelis"... Ar muti braukt jau māki (profilbidle pat parāda, kur, un tas jau arī nav slikti), bet tas arī viss. :)
paga, Tu ņemsi visus spaiņus? A kas pliks citiem??? Domā, Tu viens gribētājs???
Publicēts: 27.01.14 11:11
 citēt
Bildēm ideāla vieta mutes braukšanai .... :grimace:
Publicēts: 27.01.14 12:02 labots
 citēt
Ierakstīšu arī ko es topika pagarināšanai :)

Gaisma:Tik garas lapas jau tikai, ja runa par Hoya kamerām (atvainojos, pentaxisti tās joprojām sauc par Pentax, neskatoties uz to, ka 90% kompānijas akciju pieder Hoyai). :)

Pentax gandrīz vienmēr ir bijis brandneims (zīmols), nevis kompānija. Pentax kameras un citus produktus ražoja Asahi Optical CO. Vārds Pentax gan tika izmantots arī Asahi meitaskompāniju un partnerfirmu nosaukumos, kas nodarbojās ar Pentax produktu vairumtirdzniecību.

Zem nosaukuma Pentax Corporation uzņēmums darbojās tikai 4 gadus - 2002-2006/2007 gados, līdz Hoya to nopirka, bet nu jau Hoya kameru nodaļu ir pārdevusi Ricoh-am, un tagad kā jau sākotnējos laikos tas bija, Pentax ir zīmols, kuru Ricoh izmanto foto un optikas (binokļi, optiskie tēmekļi) jomā, un Hoya izmanto medicīnas aparatūras un medicīnas pakalpojumu jomā.

Tā kā kameras saukt par Pentaxiem tieši ir pareizi, nevis hoyām vai kā citādi pēc ražotāja nosaukuma.
Publicēts: 27.01.14 13:43
 citēt
uljens:1. nav pieprasījums

izvēlies ko vēlies

Pirmo labot nevaru. Bet, ja īstais iemesls ir cena, tad var taču rakstīt savu piedāvājumu uz PM (kā daži arī dara, bet pamaz, lai objektīvi izvērtētu, cik tālu piekāpties), visādi iespējams vienoties, arī par komplektāciju.
Publicēts: 27.01.14 13:55
 citēt
Jauni komplektācijas piedāvājumi:

1. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 par 230 euro
2. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) 180 euro
3. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 + Mir 38B (65mm f/3.5) par 285 euro
Publicēts: 27.01.14 17:46
 citēt
Gaisma:
uljens:1. nav pieprasījums

izvēlies ko vēlies

Pirmo labot nevaru. Bet, ja īstais iemesls ir cena, tad var taču rakstīt savu piedāvājumu uz PM (kā daži arī dara, bet pamaz, lai objektīvi izvērtētu, cik tālu piekāpties), visādi iespējams vienoties, arī par komplektāciju.
pirmo kā reiz var labot - normālas bildes, apraksti - platā filma vs digitālais ziepis... cits jautājums - vai tam pietiek prātiņa...
Publicēts: 27.01.14 18:07 labots
 citēt
Gaisma:Jauni komplektācijas piedāvājumi:

1. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 par 230 euro
2. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) 180 euro
3. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 + Mir 38B (65mm f/3.5) par 285 euro

uzraksti tak stikliem atsevišķi cenu, moš kādu ieinteresē.
Publicēts: 27.01.14 18:38
 citēt
Pirmā lapā, pašā pirmā komentārā taču ir. :) Ceisu (ja vienu pašu) baigi lētāk gan negribētos laist prom, pārējais runājams.

Gaisma:Tirdzniecībai pakļautais piedāvājums:

1. KIEV60 (stāvoklis: kā jauns) ~ 100 euro
2. Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 būs 150 euro
3. Mir 38B (65mm f/3.5) ~ 120 euro
4. Mir 1 (37mm f/2.8, m-42/m39) melnais ar m-42 bajoneti par 10 euro, nedarbojas fokusēšanās, jālabo vai jāizmanto pats kā rezerves daļu kopums, bet sudrabotais ar m-39 bajoneti, arī uzgravējumu Brussels Grand Prix 1958 un kārbiņu par 50 euro, abi kopā, ja bez kaulēšanās arī par 50 euro. :D
5. Jupiter 37A (135mm f/3.5 m-42) 50 euro (varu papildus pārdot arī m-42 pāreju uz pentaxi par 10 euro)

Publicēts: 27.01.14 21:42 labots
 citēt
Gaisma:Pirmā lapā, pašā pirmā komentārā taču ir. :) Ceisu (ja vienu pašu) baigi lētāk gan negribētos laist prom, pārējais runājams.

Gaisma:Tirdzniecībai pakļautais piedāvājums:

1. KIEV60 (stāvoklis: kā jauns) ~ 100 euro
2. Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 būs 150 euro
3. Mir 38B (65mm f/3.5) ~ 120 euro
4. Mir 1 (37mm f/2.8, m-42/m39) melnais ar m-42 bajoneti par 10 euro, nedarbojas fokusēšanās, jālabo vai jāizmanto pats kā rezerves daļu kopums, bet sudrabotais ar m-39 bajoneti, arī uzgravējumu Brussels Grand Prix 1958 un kārbiņu par 50 euro, abi kopā, ja bez kaulēšanās arī par 50 euro. :D
5. Jupiter 37A (135mm f/3.5 m-42) 50 euro (varu papildus pārdot arī m-42 pāreju uz pentaxi par 10 euro)

mani interesētu funkcionējošs 37 mm, tavējais, cik noprotu, ir lielisks alus attaisāmais. Tik padārgs :(
Bez kārtīga cenas nolaidiena diez vai kas no stikliem aizies.
Tu taču neteiksi, ka maksāji vairāk par 1/3 no šitajiem cipariem ?:amazing:
Publicēts: 27.01.14 21:55
 citēt
Gaisma:
4. Mir 1 (37mm f/2.8, m-42/m39) melnais ar m-42 bajoneti par 10 euro, nedarbojas fokusēšanās, jālabo vai jāizmanto pats kā rezerves daļu kopums, bet sudrabotais ar m-39 bajoneti darbojas lieliski, ar uzgravējumu Brussels Grand Prix 1958 un kārbiņu par 50 euro, abi kopā, ja bez kaulēšanās arī par 50 euro. :D

NilsS:

mani interesētu funkcionējošs 37 mm, tavējais, cik noprotu, ir lielisks alus attaisāmais.

Ja vajag ar m-42 bajoneti tad tā sanāk, bet, ja to starptautiski izslavēto (bet ar m-39 bajoneti) sudraboto, tad nē. Man tak viņi divi! Viens bojāts, otrs nē. ;)
Publicēts: 27.01.14 21:57
 citēt
NilsS:
Tu taču neteiksi, ka maksāji vairāk par 1/3 no šitajiem cipariem ?:amazing:

Tu joprojām par mir-1 vai arī par midformāta tehniku sāki runāt (jo, ja par otro, tas liktu domāt, ka skaidrā prātā jau vairs neesi šovakar, vai arī nekad neesi iedziļinājies tēmā midformāts)? :)
Publicēts: 27.01.14 21:59
 citēt
Midformāts pret Tavu FF ir kā nēģera krāniņš pret aziāta locekli. ;)
Publicēts: 27.01.14 23:01 labots
 citēt
Gaisma:Midformāts pret Tavu FF ir kā nēģera krāniņš pret aziāta locekli. ;)

Cik žēl, ka to neredz tavās latvieša bildēs.
PS jūtams, ka vēlies parunāt par izmēru....
Publicēts: 28.01.14 08:30
 citēt
NilsS: žēl, ka to neredz tavās latvieša bildēs.

Man arī žēl.
Publicēts: 28.01.14 09:57
 citēt
Nilss, nu tā viena bilde ir pat ļoti ok - kur beibe ar kaķi. no visiem aspektiem...

ja par krāniem runājam - vajadzētu vienreiz kautkādu gostu paņemt par vidējo izejas punktu. cik ir liels un cik ir mazs. un no kāda izmēra drīkst kaut ko runāt, un pie kāda - nē. Ja 20, td drīkst izteikties?
Publicēts: 28.01.14 10:03
 citēt
20''
Publicēts: 28.01.14 10:20
 citēt
Bez šitāda -

stāvi kluss maliņā!
Publicēts: 28.01.14 10:38 labots
 citēt
Bildes:Nilss, nu tā viena bilde ir pat ļoti ok - kur beibe ar kaķi. no visiem aspektiem...

Neatradu tādu - beibe ar kaķi.
Man acīs iekrita šī
www.fotoblog.lv...
Diemžēl, bildēta ar leģendāro pentaksu, nevis gigakrānu no kijevas :face-grin:
Publicēts: 28.01.14 10:48
 citēt
NilsS: ...pentaksu, kura matricas...

Nevella, šī ir Sony, tieši tāda pati kā arī tolaiku Nikoniem, paša Pentaxa matrica ir tik viena, ja nemaldos, tā bija K10D.
Beibe ar kaķi bij laba, bet to viņš nez kādēļ izdzēsa, nomainot pret neveiksmīgāku ar kaukādiem TV skatītājiem.
Publicēts: 28.01.14 11:15
 citēt
Ko nu alojoties? Neko neesmu dzēsis. www.fotoblog.lv... ;)

Pilnībā piekrītu Anniram par to, ka beidzot jātiek skaidrībā ar to krānu jautājumu un vismaz jānonāk līdz secinājumam par ideālo izmēru jeb "krāna absolūtā nulle". :bad_smile:
Publicēts: 28.01.14 11:22
 citēt
domāju, ka nevajadzētu ieciklēties uz automātisku, neapgāžamu variantu - Kiev 60=sūds, bet par atskaites punktu paņemt, ka tā tomēr ir midformāta kamera, ar visām no tā izrietošām sekām .... www.flickr.com...
Publicēts: 28.01.14 12:07
 citēt
kāds jau vienmēr no kakiņas izspiedīs vasku, tikai nez vai tas sanāks vairumam
Publicēts: 28.01.14 12:18
 citēt
te kiev 88 121clicks.com... .... šitās kameras, nekad nav bijušas širpatreba lietošanā, jo tiem laikiem bija dārgas, un dārgi, un lielos gaparītos bija arī foto palielinātāji, kurus nevarēja, kā kaut kādas ufas, vai ļeņingradas , vannas istabā uzstellēt .....
Publicēts: 28.01.14 12:54
 citēt
negatIvs:te kiev 88 121clicks.com... .... šitās kameras, nekad nav bijušas širpatreba lietošanā, jo tiem laikiem bija dārgas, un dārgi, un lielos gaparītos bija arī foto palielinātāji, kurus nevarēja, kā kaut kādas ufas, vai ļeņingradas , vannas istabā uzstellēt .....

Ļoti patika !
Publicēts: 28.01.14 12:54
 citēt
NilsS:
Bildes:Nilss, nu tā viena bilde ir pat ļoti ok - kur beibe ar kaķi. no visiem aspektiem...

Neatradu tādu - beibe ar kaķi.
Man acīs iekrita šī
www.fotoblog.lv...
Diemžēl, bildēta ar leģendāro pentaksu, nevis gigakrānu no kijevas :face-grin:

www.fotoblog.lv...

Gaisma:Ko nu alojoties? Neko neesmu dzēsis. www.fotoblog.lv... ;)

Pilnībā piekrītu Anniram par to, ka beidzot jātiek skaidrībā ar to krānu jautājumu un vismaz jānonāk līdz secinājumam par ideālo izmēru jeb "krāna absolūtā nulle". :bad_smile:
Ja Tev interese ir TIK lliela, vari meklēt galerijā un apskatīt, jū sik pervert... vēl taga atceros, ka Tavs pirtnieks šausminājās...
Publicēts: 28.01.14 13:06
 citēt
un vispār - veči par to neko nesaka. Īsti veči.

A sievietes, ko saka sievietes?

Sievietes kliedz.

:money::money::money:
Publicēts: 28.01.14 13:13
 citēt
Ne jau interese ir tas, kas man liels. :bad_smile:

Bet, ja jau, tad par kuru galeriju ir runa? Pirtnieka, Tavu vai manu?
Publicēts: 28.01.14 13:14
 citēt
Bildes:u

Sievietes kliedz.

Jep! "ne tik dziļi!" :bad_smile: vai arī "tur nē!" :bad_smile::bad_smile::face-crying:
Publicēts: 28.01.14 14:19
 citēt
Gaisma:
Bildes:u

Sievietes kliedz.

Jep! "ne tik dziļi!" :bad_smile: vai arī "tur nē!" :bad_smile::bad_smile::face-crying:
nu kā ar cirvi nocirti topiku...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8