Muļķības! Nav nocirsts, cilvēki strādā arī, ne tikai te raksta. Pastrādās un ķersies topika turpināšanai. Bet ar manu vienu vai otru komentāru tam sakara nekāda.
Gaisma:Varētu taisīt visādas īpašo dienu akcijas. Mož tad kāds pavilktos... Jeb arī interes nevienam nav nekādas tāpat kā Anniram, neatkarīgi no cenas?
nu man ir ff filmeniece. kaut kā pietiek - pie tā, cik reti to netikumu piekopju
Ak redz kur problēma! Sirdsapziņa neļauj Kievu pirkt, jo tur nemieri, nogalina cilvēkus, ieņem ministrijas un tādā garā. Beigsies Kievas nemieri, un kamera aizies rūkdama.
Par godu Sārai Braitnenai (līdz viņas koncertam Rīgā) īpaša mega akcija:
1. KIEV60 (stāvoklis: kā jauns, daudz aksesuāri bonusā) par 99 euro 2. Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 (nav vāciņu, bet ir ādas čehols) TIKAI par 149 euro 3. Mir 38B 65mm f/3.5 (nav pakaļējā vāciņa, priekšējais ir, ir arī ādas čehols) par 99 euro 4. Mir 1 (37mm f/2.8, m-42/m39) melnais ar m-42 bajoneti par 4,2 euro, nedarbojas fokusēšanās, jālabo vai jāizmanto pats kā rezerves daļu kopums, bet mans otrs mir-1 darbojas kā nākas, un tas ir sudrabotais ar m-39 bajoneti, arī uzgravējumu Brussels Grand Prix 1958 un kārbiņu par 39 euro, abi kopā, ja bez kaulēšanās arī par 39.99 euro . 5. Jupiter 37A (135mm f/3.5 m-42) 39 euro (varu papildus pārdot arī m-42 pāreju uz pentaxi par 10 euro)
Iespējas komplektācijām par vēl vairāk samazinātām cenām:
1. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 par 229 euro 2. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) 199 euro 3. KIEV60 + Carl Zeiss Jena Flektogon 50mm f/4 + Mir 38B (65mm f/3.5) par 279 euro
lafoto:kads var paskaidrot, ka ar manualo stiklu fokuseties studija. Es aizgriezu diafragmu ciet, un vairs neko neredzu Ko es daru nepareizi?
Tehnika ko Gaisma piedāvā praktiski nav domāta bildēt "No rokas" bet gan no statīva , gluži tāpat kā STUDIJĀ praktiski nebildē no rokas. Tad vienalga ir vai nav giafragmas automāts. Iestāda asumu pie PILNĪBĀ VAĻE`JAS diafragmas pēc tam to aizgriež līdz vajazdīgajam lieluma un SPIEŽ Virums sādu stiklu ir "Ierobežotāji" kad iespējams ierobežot GREDZENA KUSTĪBU līdz vajadzīgajam skaitlim. Tad vienkarši LĪDZ GALAM valā iestāda asumu un LĪDZ ATDUREI ciet vajazdīgais diafragmas skaitlis.
lafoto:kads var paskaidrot, ka ar manualo stiklu fokuseties studija. Es aizgriezu diafragmu ciet, un vairs neko neredzu Ko es daru nepareizi?
Tehnika ko Gaisma piedāvā praktiski nav domāta bildēt "No rokas" bet gan no statīva , gluži tāpat kā STUDIJĀ praktiski nebildē no rokas. Tad vienalga ir vai nav giafragmas automāts. Iestāda asumu pie PILNĪBĀ VAĻE`JAS diafragmas pēc tam to aizgriež līdz vajazdīgajam lieluma un SPIEŽ Virums sādu stiklu ir "Ierobežotāji" kad iespējams ierobežot GREDZENA KUSTĪBU līdz vajadzīgajam skaitlim. Tad vienkarši LĪDZ GALAM valā iestāda asumu un LĪDZ ATDUREI ciet vajazdīgais diafragmas skaitlis.
paldies! Cereju ka daru ko nepareizi un ir labaks variants. Ta ka bus vien jabilde ar autofokusiem.
1985 gadā, es ar Kiev 88 [būtībā tas pats kiev 60] , sabildēju dziesmu svētkus, gājienu, nedaudz aizkulises, koncertus. fotoaparātu piešķīra rajona avīzes < Komunisma uzvara > redakcija, diapozitīvu filmas , biezā slānī tautas vīru koris < staburags > .... viss bija štokos, reportāžas ritmā, izņemot dažus kadrus vakarā koncertā , statīva nebija. vispār tie bija kriminālie dziesmu svētki, jo sakrita ar lielās uzvaras gadadienu .... etot ģeņ pobedi ......... tas aparāts pie manis tā arī palika, kad sākās jukas. tā kā esmu pabildējis diezgan daudz. kaut kādas problēmas ar asumu, ja vien nav slikti gaismas apstākļi, nekad nav novērotas