1. KIEV60 (stāvoklis: kā jauns, daudz aksesuāri bonusā) par 79 euro 2. Mir 38B 65mm f/3.5 (nav pakaļējā vāciņa, priekšējais ir, ir arī ādas čehols) par 89 euro 3. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) 149 euro
brīnums, kā vēl paC kiev 60 , nav aizrunāts, jo aparāts nav slikts..... kaut gan to var izskaidrot ar mūsdienu slīpētā mārketinga trūkumu, tirgošanas procesā, potenciālajiem pircējiem netiek iedvesta doma, par pēdējās, visaugstākās tehnoloģijas iegādi .......
alvil, nu tu arī tā kā tāds... vajag ar šito sabliezt studijā meiču, bildēšanas procsu iefilmēt - ielikt materiālus te - tak momentā izķers, ar domu ka varēs tāpat.
Bet varbūt vnk paaudžu maiņa. Redz, vienu brīdi filma vispār bija zaudējusi aktualitāti. Tagad lūk, par 35mm filmiņniekiem forumā arvien biežāk intersējas. Šodien atkal viens prasa pēc piedāvājumiem. Drīz izaugs arī līdz midformāta filmām. A es it kā nekur nesteidzos. Pagaidīšu.
Nu jā, Kiev 60 bajonete objektīviem ir tāda pati, kā Exakta 66, Pentacon Six, Praktisix, Kiev 6C, Kiev 88СМ un Arax. Priekš midformāta tas tā dikti universāli... Īpaši tāpēc, ka ir ļoti liels Zeisu klāsts, ko var šim dabūt virsū.
Cilvēkam, kas neizprot, kāda jēga midformātam (krietni lielākai plaknei, uz kuras zīmējas attēls, par digitālo FF), nav jēgas kartiņas piemēram rādīt, tāpat nesaskatīs un nesapratīs.
tā jau ir, daudzi, jau nopērkot ff digi spoguli , nezin kā to izmantot, ko klāt karināt, kur tad vēl midformāts ....... RAW, un 75 fokusēšanās punktu, kā arī smaida atpazīšanas funkcijas + basņas trūkums par perspektīvu formātu, un jaunākajām pielietotajām tehnoloģijām, ir tas kas atbaida potenciālos pircējus....
Tai versijai, ko es tirgoju, nav ekspometra. Nekāda. Bača nav vajadzīga (nav nemaz, kur viņu bāzt) nekāda un nekad. Ekspozīciju mēru 1) ar citu līdzpaņemtu aparātu, kam ir iebūvēts ekspometrs, 2) ar telefona aplikāciju ekspozīcijas mērīšanai, 3) uzminu. Pastāv arī iespēja iegādāties atsevišķi ekspometru. Man līdz šim šāda nepieciešamība nav likusies aktuāla.
Nekas. Es kāreiz vakar saņēmu savu ebaja pirkumu (nebija lēti, bet ļoti gribējās pamēģināt), pāreju uz nikon bajoneti. Ilgāk neviens nepirks no manis nost nevienu no diviem objetīviem (kopā ar kiev60), jo ilgāk varēšu uz nikona "testēt" abus.
Nekas. Es kāreiz vakar saņēmu savu ebaja pirkumu (nebija lēti, bet ļoti gribējās pamēģināt), pāreju uz nikon bajoneti. Ilgāk neviens nepirks no manis nost nevienu no diviem objetīviem (kopā ar kiev60), jo ilgāk varēšu uz nikona "testēt" abus.