Gaisma:Nekas. Es kāreiz vakar saņēmu savu ebaja pirkumu (nebija lēti, bet ļoti gribējās pamēģināt), pāreju uz nikon bajoneti. Ilgāk neviens nepirks no manis nost nevienu no diviem objetīviem (kopā ar kiev60), jo ilgāk varēšu uz nikona "testēt" abus.
Gaisma:Nekas. Es kāreiz vakar saņēmu savu ebaja pirkumu (nebija lēti, bet ļoti gribējās pamēģināt), pāreju uz nikon bajoneti. Ilgāk neviens nepirks no manis nost nevienu no diviem objetīviem (kopā ar kiev60), jo ilgāk varēšu uz nikona "testēt" abus.
Tad jau jāiet kādu filmu iznīcināt
Varam sarunāt kādu dienu... Man tikai neliela ķeza ar F65 notikusi. Nodevu meistara pārraudzībā uz kādu nedēļu... 1. vai 2.martā varam runāt kko.
Tad jau jāiet kādu filmu iznīcināt
kāpēc iznīcināt filmu? www.flickr.com... ..... tu ar savu nikoniņu vari tā?
Diez vai. Platleņķis ar taisnām līnijām un teicamu detalizāciju, kontrastu var būt tikai midformātam. Bet nu redz, cilvēki to nesaprot. Ja saprastu, mans kiev 60 jau sen būtu pārdots, pat par 3x lielāku cenu.
Diez vai. Platleņķis ar taisnām līnijām un teicamu detalizāciju, kontrastu var būt tikai midformātam. Bet nu redz, cilvēki to nesaprot. Ja saprastu, mans kiev 60 jau sen būtu pārdots, pat par 3x lielāku cenu.
Diezko taisnas līnijas neizskatās gar kadra malām - būtu tāds skapis, varētu ietestēt
Murchiks:Diezko taisnas līnijas neizskatās gar kadra malām
Te jautājums, ar ko salīdzināt... Tādā leņķī kadrs uz crop matricas būtu pie ~20mm, a vot kroplis (ne tikai pie malām) pie šādiem mm ir oi oi oi, a te tas pats leņķis ir pie izskatās, ka varētu būt kādiem 50mm.
Varu piedāvāt arī petacon->nikon pāreju (iegādāju ebajā par 50 euro, ieskaitot piegādi) par tik, par cik pats nopirku (tikai nebūs jāgaida piegāde mēnesi, kā tas bija manā gadījumā).
Pentacon-Nikon adapteris par 50 euro
Iespējas komplektācjiām:
1. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) 129 euro 2. KIEV60 + Mir 38B (65mm f/3.5) + Pentacon-Nikon adapteris par 169 euro
Lunis:Oi man šodien atsiepa platleņki priekš 6x7 , biški pavarots bet optika kārtībā . Būs vienreiz tirgus jātauisa
Kādu, ja Mamiya/Bronica 40-50 mm, tad gribētos tirgus piedāvājumu redzēt.
Pentax 55mm F4 bija bet otrā dienā jau samainīju pret printera tintēm , pārāk jau nu "Sameistarots" bija , kāds mudaks bija jaucis ar "Knīpstangām @ otvjortku"
60uz5komats6:
Kādu, ja Mamiya/Bronica 40-50 mm, tad gribētos tirgus piedāvājumu redzēt.
Pentax 55mm F4 bija bet otrā dienā jau samainīju pret printera tintēm , pārāk jau nu "Sameistarots" bija , kāds mudaks bija jaucis ar "Knīpstangām @ otvjortku"
Vot man kā reizi "sameistarots" interesē, galvenais ar dzīvu optiku,bet tikai Mamiya RB/RZ-Bronica 6x6/6x7- 40-50 mm(faktiski arī Hass derētu) , Pentax/Pentacon/Киев garām.
CENAS nekāps , KIEV tas ir rūpnīcu ARSENAL pirms nu jau 4 gadiem slēdza. Tie kas ir ARAX tā ir kompānija kura nopirka ARSENAL pārpildīto neiztirgoto NOLIKTAVU SATURU . uz to bāzes "Tuningo' visu ko pasūta. RAŽOŠANA LIKVIDĒTA pirms 4 gadiem! Bet ARAX veči saka ka tirgojot šādiem tempiem kā pēdējos 4 gadus "RAŽOT" savus tuninga verķus viņiem pietikšot vēl vismaz 5-7 gadiem
jāpiepin politika klāt ..... liekās, kad sarkanais partizāns Vilis Samsons grasījās izdot atmiņu krājumu, par partizānu gaitām Latvijā, viņam silti ieteica uzrakstīt dažas lapas, par kauju Mazajā zemē, ietekmi uz procesiem Latvijā, un iespaidu kopējajā cīņa pret fašistiskajiem iebrucējiem ..... tas bija Brežņeva laikā, un tas bija tikko uzrakstījis [ pareizāk, viens krievu žurnālists uzrakstīja] brošureli "Mazā zeme " .... gramataselektroniski.blog.com... ...
Nesanāks, ja vēl kvaa būtu tas tirgotājs... Jā, šogad neviens lāgā nepamanīja ne 23.februāri, ne 8.martu, arī 16.martā tikai iepriekšējā gada topiks tika pacelts.
Hmm, mož atbrīvot Tevi no tā Kiev? Bet tad tofiks līdz 10 lapām neaizvilks. Vajag man, protams, viņu, kā zaķim stopsignālu, bet vislaik klusa doma iekšā sēž par midformāta "paprovēšanu"...
Tāpat nedavilks, kaut kā nav šis tik interesants, kāds bija K100D Super topiks. Turklāt tādas objektīvas nepieciešamības pēc spama topika šobrīd nav, jo šo nišu plus mīnus aizpilda Krimas kara topiks. Tāka, ja gribi paprovēt vidējā formāta filmiņu burvību, ņem ciet! 100 euro par midformātu (kamera plus stikls) ir man pašam neiedomājami lēti. Turklāt stāvoklis ir lielisks un līdzi nāk čeholi gan aparātam, gan objektīvam.
CENAS nekāps , KIEV tas ir rūpnīcu ARSENAL pirms nu jau 4 gadiem slēdza. Tie kas ir ARAX tā ir kompānija kura nopirka ARSENAL pārpildīto neiztirgoto NOLIKTAVU SATURU . uz to bāzes "Tuningo' visu ko pasūta. RAŽOŠANA LIKVIDĒTA pirms 4 gadiem! Bet ARAX veči saka ka tirgojot šādiem tempiem kā pēdējos 4 gadus "RAŽOT" savus tuninga verķus viņiem pietikšot vēl vismaz 5-7 gadiem
kādas ir atsauksmes ar to arax ? Mani ieiteresēja 80 mm TS
NilsS: kādas ir atsauksmes ar to arax ? Mani ieiteresēja 80 mm TS
ARAX ir analoģiska kvalitāte ARSENĀL produkcijai par cik tas ir ARSENĀL noliktavas "Saturs" , tik biški kvalitatīvāk saskrūvēta , tas jau tas pats ražojums tik ar rokām individuāli saskrūvēts Nav nācies lietot ARAX vai ARSAT , tikai pāris reizes esmu tas "Krasainās" kemaras redzējis , vismaz no skata stikls neatškirās .
Tā, starp citu, iespējama arī maiņa pret visu ko. Piemēram, pret nikon 50nieku 1.4 (vēlams Ai vai Ai-s variantu, bet par visādiem citiem arī var domāt un runāt) vai pret kādu stiklu ar samyang zīmīti virzū, ja tam ir nikon vai pentax bajonete.
Par Zeisu daudzi interesējās, kaulējās, vienam galu galā arī pārdevu.
Bet mir-38B nevienam neinteresē. Pārsteidzoši. Pirms biju pārdevis Zeisu, lai veiktu nelielu salīdzinājumu, uzliku rindas kārtībā abus stiklus uz Nikon F65 (uz kiev60 būtu šāds salīdzinājums vairāk izmaksājis un nebūtu tik efektīvs, jo samazinātā bildē būtu gandrīz neiespējami atrast atšķirību, uz 35mm filmiņas filmaz sanāk jau oiģinālā nokropots attēls).
Tad nu lūk, viens un otrs stikls. Viena un tā pati 200 iso filmiņa, vieni un tie paši laikapstākļi, abi ar fgragmu līdz galam atvērtu, viens un tas pats fotoaparāts. Atšķiras vien objektīvs. Kurš pateiks, kurš ir kurš?
Jo nedaudz gaišāks (ņemot vērā, ka mir38 ir f/3.5, bet zeisam f/4)? Varbūt tur vnk, kamēr lēnā garā mainīju objektīvu, vienu uzmanīgi izsaiņojot, otru tik pat rūpīgi iesaiņojot, jau palika nedaudz tumšāks, ņemot vērā, ka vakarā gandrīz jau uz saulrieta laiku...