forum.gif
Nozagta tehnika palīdzēsim atrast,padodot tālāk
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Nozagta tehnika palīdzēsim atrast,padodot tālāk
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.14 17:56
 citēt
Ilmāram Znotiņam svetdien (19.01.) ap plkst 13iem Rīgā Noliktavas ielā 2 izsita mašīnas stiklu un nozaga dārgu profesionālo foto tehniku. Ja kāds ir redzējis vai tajā laikā bijis tuvumā un ievērojis ko aizdomīgu lūdzu atsaukties! Tāpat lūdzu padodiet ziņu tālāk! Svarīgas informācijas sniedzējiem atlīdzība garantēta! Kā arī ja redzat, vai dzirdat, ka kāds pārdod: Fotokamera Nikon D3s, No 2024727, Fotokamera Nikon D3x, No 5026905, Foto objektīvs Nikkor 24-70/2.8G No 435123 Foto objektīvs Nikkor 35/1.4G No 205268 Foto objektīvs Nikkor 70-200/2.8G Zibspuldze Nikon SB800 Quantum akumulators 2x2 Dators Macbook Pro 13" (i7, 500GB, 4GB) Melnā apvākojumā ar caurumiem. Datorā bija arī ļoti svarīga informācija un bildes.

Tel. 29559615 Ilmārs E-pasts: ilmars.znotins@gmail.com
Publicēts: 20.01.14 18:08
 citēt
Bļāviens, nu kurš svolocis cer tādu tehniku kaukur notirgot... :anger::anger::anger:
Publicēts: 20.01.14 18:18
 citēt
...kurš tādu tehniku atstāj mašīnā??????????????????????????????????????
Publicēts: 20.01.14 18:29
 citēt
Saja gadijuma es domaju nevajag ipasniekam kaut ko parmest. vinam ir labak zinams.
Tehnika varbut ari meklejama Lietuva vai Igaunija.

Saita ADMINISTRACIJAI ludzu uztaisiet tadu ka topiku bet kur ir tikai informacija par zagtam lietam,
bez iespejas pielikt komentarus,
Tikai kur ipasnieks zino par tehniku ,numurus,pazimes ,un ka notika.
Paldies.
Publicēts: 20.01.14 18:47
 citēt
Jolan:...kurš tādu tehniku atstāj mašīnā??????????????????????????????????????

Sadalu viedokli.
Nesen te Briselē vieni filmētāji ari tika vaļā no pašiem "ne"vajadzīgās tehnikas ar ko bija pielādējuši mašīnu.

Cerams, ka šoreiz viss atradisies un "aizlienētāji" arī!
Publicēts: 20.01.14 19:01 labots
 citēt
palaidniex:

Sadalu viedokli.
Nesen te Briselē vieni filmētāji ari tika vaļā no pašiem "ne"vajadzīgās tehnikas ar ko bija pielādējuši mašīnu.

\
TIEM nenospēra , tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā , blakus dzelzceļa stiga ar tuneli , metro depo , pus pamests parks vide diezgan depresīvi degradēta TAKA viss likumsakarīgi. Briselē ap centru vispār dvieļgavvas vien dzīvo taka autiņus tīra tikai tā.
Publicēts: 20.01.14 19:06
 citēt
Lunis:
palaidniex:
Sadalu viedokli.

\
TIEM nenospēra , tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā , blakus dzelzceļa stiga ar tuneli , metro depo , pus pamests parks vide diezgan depresīvi degradēta TAKA viss likumsakarīgi.

Stāstija jau ka nospēra, nevis nolaupīja.
Skaidrs, ka ne vienmēr oficiālais preses viedoklis atbilst faktam, bet ej ņu tagad saproti, ur puspatiesība, kur pusmeli...
Publicēts: 20.01.14 19:09
 citēt
palaidniex:

Skaidrs, ka ne vienmēr oficiālais preses viedoklis atbilst faktam, bet ej ņu tagad saproti, ur puspatiesība, kur pusmeli...

KĀ reiz stāstīja ka "Nolaupīja" , es sliecos domāt ka "Iztīrīja autiņu"
Publicēts: 20.01.14 19:11
 citēt

jā mani ar izbrīna, it kā pieredzējis cilvēks, bet pieļaut tādu muļķību, nu žēl. Mašiņā neko vērtīgu nevar atstāt, un nav svarīgi uz cik ilgu laiku, pat ieskrienot veicī uz minūti tu riskē, jo pietiek dažas sekundes lai izsistu stiklu un savāktu kāroto.
Publicēts: 20.01.14 19:12
 citēt
palaidniex:
Lunis:
TIEM nenospēra , tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā , blakus dzelzceļa stiga ar tuneli , metro depo , pus pamests parks vide diezgan depresīvi degradēta TAKA viss likumsakarīgi.

JĀ ! Atcerējos ! Tur pie visām stāviietām ir ZĪMES "Uzmanību ŠEIT ZOG !"
Publicēts: 20.01.14 19:20 labots
 citēt
Nu laikam vislabākā skola ir tā, kas izmaksā visdārgāk...

Nu gluži kā ar fotooptikas pamatu izpratni, kas aprakstīta instrukcija vai smalkos kursos...
Publicēts: 20.01.14 19:23 labots
 citēt
palaidniex:Nu laikam vislabākā skola ir tā, kas izmaksā visdārgāk...

Cilvēki ir nelabojami , 101x visam kam Rīgā notīrīta tehnika no mašīnas NEVIENS neņem pierē citu skolu. Mna bija kolēģi kuram VISMAZ rezi gadā nospēra kādu tehniku NO MĀJĀM no MAŠINAS no VISNĪCAS , bet obligāti un tikai viņam . Nezinu kā izskaidrot
Publicēts: 20.01.14 20:01
 citēt
Lunis:
tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā , blakus dzelzceļa stiga ar tuneli , metro depo , pus pamests parks vide diezgan depresīvi degradēta TAKA viss likumsakarīgi. Briselē ap centru vispār dvieļgavvas vien dzīvo taka autiņus tīra tikai tā.

Jā šitais man ar bija šokings - ticis Briselē pervim ģelom laidu uz Atomu - kā nekā tas ir pilnīgs stilistikas/arhitektūras/interjera unikums... un atpakaļ sadomāju pa virszemi doties... holandiešu tipa vertikāla apbūve un logos vieni vienīgi bordo aizkari, paklāji... uz balkoniem mellie vien... salīdzinoši Ne Parīzē, ne Marseļā, tad viņu nav
Publicēts: 20.01.14 20:08
 citēt
Lunis:...nenospēra , tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā ...

Un vēl stāstat, ka Maskavā nav droši? (:
Izskatās, ka "civilizētā" euroopa ir kudī bīstamāka vieta...
Publicēts: 20.01.14 20:38 labots
 citēt
nesix:
Lunis:...nenospēra , tiem pa ķobi sadeva arābu rajonā pie Atomikuma un atņēma. 101x esmu tur tussējos elektrošoks vienmēr gatavībā ...

Un vēl stāstat, ka Maskavā nav droši? (:
Izskatās, ka "civilizētā" euroopa ir kudī bīstamāka vieta...

Barselonā ar super droši , nu tur kabatzagļi somiņu rāvēji neskāitās. Drošibas sajūta burvīga ir pa 200m policijas patruļmašinas ik kvartālā postenis ar automātiskiem ieročiem bruņotiem mentiem ar suņiem naktī vai katrā lielākā laukumā stāv busiki ar atrās reaģešanas vienībām kaujas gatavībā . VISS mierīgi visā visusmā , mēnesi nodzīvoju DROŠIBAS izjūta 100% pat Latīņu kvartālā kur mēdz skatlogus pasist ik pārdienas:) Publika mierīga nekādas agresivas enerģijas , viss pieklājīgi. Nu pretēji Krievijai kur AGRESIJA gaisā virmo visu laiku:)
Publicēts: 20.01.14 20:41
 citēt
Info pārpostēju. Bet stipras aizdomas, ka tehnika būs devusies ārpus Latvijas. Šeit tādām lietām nav pircēju...
Publicēts: 20.01.14 20:45
 citēt
Priede:Info pārpostēju. Bet stipras aizdomas, ka tehnika būs devusies ārpus Latvijas. Šeit tādām lietām nav pircēju...

Kāpēc? Man viens objektīvs interesētu un FB ''peld'' ap 10 nikon top lietu medītāji .

nu tiesa ne zagtu
.
Publicēts: 20.01.14 23:09
 citēt
vai šādu tehnikas arsenālu (ceņņiks jau iespaidīgs) profi apdrošina ?
Publicēts: 20.01.14 23:16
 citēt
Saja gadijuma ir viens slikts moments ka var klut par bezdarbnieku uz kadu laiku.
:((((((((((
Publicēts: 20.01.14 23:27
 citēt
Priede:Info pārpostēju. Bet stipras aizdomas, ka tehnika būs devusies ārpus Latvijas. Šeit tādām lietām nav pircēju...

Man ir NIKON stikls kuri uzražots vien dažos desmitos eksemplāru divos piegājienos ar starpību 5 gadi, nekad nav bijis pārdošanā arī sērijveida ražošanā . Izdalīts personīgi pasaules labākajiem NIKONIstiem kāda pasākuma sakarā , jo maksāja patreizējās cenās Virs 20 t zaļo :) Tie ko nospēra ir LABI stikli bet "Standarta" nopērkami jebkurā NIKON bodē un nezinošu bet turīgu pircēju viņiem netrūkst.
Publicēts: 21.01.14 08:13
 citēt
^ stikla modeli studijā - pārbaudīsim vai nemānies :)
Publicēts: 21.01.14 08:22 labots
 citēt
vai tik nebūs domāts tas Nikkor-H uz 76. gada limpiādi taisītais 300-nieks?
Publicēts: 21.01.14 08:23
 citēt
uljens:^ stikla modeli studijā - pārbaudīsim vai nemānies :)

Lunis vienmēr laiž kā no bībeles.:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.01.14 08:24
 citēt

+ miljons!
Publicēts: 21.01.14 08:34
 citēt
palaidniex:vai tik nebūs domāts tas Nikkor-H uz 76. gada limpiādi taisītais 300-nieks?

tad mānās, jo starpība starp pirmo un otro laidienu ir nevis 5, bet 3 gadi :)
Publicēts: 21.01.14 08:34 labots
 citēt
tak nesen vienam no Mercedesa nopizģīja Canon 5dmark2 vai3 + komplektu, Vecrīgā, pirms pāris gadiem
laikam bija atstājis uz sēdekļa (būtu vismaz bagāžniekā ielicis)
PS man agrāk auto atlauza durvis, izbojāja atslēgu, lai sūda gaisa atsvaidzinātāju nozagtu, es gan turēju "maskačkas" sākumā
Publicēts: 21.01.14 08:51
 citēt
placebo:vai šādu tehnikas arsenālu (ceņņiks jau iespaidīgs) profi apdrošina ?

Var apdrošināt, taču apdrošināšana nedarbojas ja esi atstāji mantu automobīli. Vismaz manā līgumā ir tāds punkts. Es pieņemu ka tāds ir visiem apdrošinātājiem.
Publicēts: 21.01.14 09:03
 citēt
Jolan:

nju nju-to trubu es savās rociņās turēju :)
Publicēts: 21.01.14 09:09 labots
 citēt
Rolands66:
Jolan:

nju nju-to trubu es savās rociņās turēju :)

-------------

tas jau tāds lētucis vien ir... ja būtu šo "6mm/2.8-Fisheye" minējis, tad gan es šaubītos, jo šamais tika pārdots par 120 000 euro

bilder.t-online.de...

www.fotobro.de...
Publicēts: 21.01.14 10:21
 citēt
a kur var apdrošināt tehniku? ir kādam pieredze?
Publicēts: 21.01.14 11:47
 citēt
trollollo:a kur var apdrošināt tehniku? ir kādam pieredze?

Apdrošinātāji apdrošina kopā ar dzīvojamo/komerc telpu. Tādā gadījumā speciāli jaŗunā ar viņiem, ka tev ir spec tehnika. Jāiesniedz inventarizācijas uzskaite (aparāti, objektīvi, statīvi, gaismas, somas, datrotehnika, printeri) un attiecīgi vērtējums pēc tirgus pašreizējās vērtības. Atsevišķi tehniku kā tādu manliekas neviens neapdrošina - vai arī tas sanāk ļoti dārgi. Tāpat tu visu tehniku nekad līdzi nenēsā, tikai daļiņu attiecīgam darbam vajadzīgu. Pārējais tev stāv mājās.

Papildus ir opcija, ka ja uz ielas uzbrūk un atņem somu - līdz ~4200E vertībā kompensē. Nosacījumi - nedrīkst būt pilliņš, nedrīkst somu atstāt krogū, nedrīkst mantas atstāt automobīlī.
Vislabākais variants kad kameru priekšā uz ielas iedod pa ķobi.

Vismaz kaut kāds sirdsmiers, kad neesi mājās - un pašam sevi jāsargā.
Publicēts: 21.01.14 11:54
 citēt
mrproxy:Apdrošinātāji apdrošina kopā ar dzīvojamo/komerc telpu. Tādā gadījumā speciāli jaŗunā ar viņiem, ka tev ir spec tehnika. Jāiesniedz inventarizācijas uzskaite (aparāti, objektīvi, statīvi, gaismas, somas, datrotehnika, printeri) un attiecīgi vērtējums pēc tirgus pašreizējās vērtības...

Man ir šāda opcija apdrošināšanas polisē, ka atlīdzina nozagto (no mājas, auto vai ielas) JEBKĀDU mantu (arī foto) līdz 10kLs, bet nav atsevišķi uzskaitītas lietas, kas tur ietilpst. Es to saprotu tā, ka ja nu gadījumā iestājas "gadījums", tad tu nevari paprasīt vairāk kā noteiktā summa.
Publicēts: 21.01.14 19:20
 citēt
mrproxy:

Apdrošinātāji apdrošina kopā ar dzīvojamo/komerc telpu. Tādā gadījumā speciāli jaŗunā ar viņiem, ka tev ir spec tehnika. Jāiesniedz inventarizācijas uzskaite (aparāti, objektīvi, statīvi, gaismas, somas, datrotehnika, printeri) un attiecīgi vērtējums pēc tirgus pašreizējās vērtības. Atsevišķi tehniku kā tādu manliekas neviens neapdrošina - vai arī tas sanāk ļoti dārgi. Tāpat tu visu tehniku nekad līdzi nenēsā, tikai daļiņu attiecīgam darbam vajadzīgu. Pārējais tev stāv mājās.

Papildus ir opcija, ka ja uz ielas uzbrūk un atņem somu - līdz ~4200E vertībā kompensē. Nosacījumi - nedrīkst būt pilliņš, nedrīkst somu atstāt krogū, nedrīkst mantas atstāt automobīlī.
Vislabākais variants kad kameru priekšā uz ielas iedod pa ķobi.

Vismaz kaut kāds sirdsmiers, kad neesi mājās - un pašam sevi jāsargā.

To, ka savu bungalo var apdrošināt ar visu tehniku zinu, vairāk interesē gadījumi, kad klīstu pa rajonu un kaimiņu pacani atņem visus smukos trešos markus.
Publicēts: 21.01.14 19:36 labots
 citēt

Es pēc pirmā profesionālās izglītības diploma esmu "Sporta fotogrāfs" līdz ar to manas exskluzīvās rotaļlietas ir no šis sfēras :):) Agrāk 15 gadus bildēju ar NIKON

Kas tas ir , vienkārši kolekcijas rotaļlietā sērijas numurs sākas ar 6030 .. pirmās partijas otrajā desmitniekā :) Piederēja kādreiz ļoti cienījama meistaram , tad nonāca pie manis.
uljens:
palaidniex:vai tik nebūs domāts tas Nikkor-H uz 76. gada limpiādi taisītais 300-nieks?

tad mānās, jo starpība starp pirmo un otro laidienu ir nevis 5, bet 3 gadi :)

Ir uz to pusi tik ekskluzīvāk :)
www.matthewlin.com...
Publicēts: 22.01.14 10:45 labots
 citēt

.ujova ar to drošināšanu:( es painteresējos - atsevišķi tehniku apdrošināja BTA ja pareizi atceros. Tikai pret plūdiem, ugunsgrēku un zādzību no mājas. Pa ielu ejot ja dabū pa trubu tipa atmaksā ( ja negribi dabūt un atdod tāpat - nezinu ), ja mašīnā atsāj - vaino sevi. Ja izmet no rokām somu - atkal vaino sevi. Ja pazaudē, tāpat lohs un vsjo. Ja mašīnas avārija, tomēr varot cerēt uz kaut ko un ja trešā persona ko samaitā - arī. Tiešām nezinu, kas notiek, ja to tehniku sāk maitāt arī 2. un 4. persona un ja viņas to pasāk grupņikā......
Publicēts: 22.01.14 13:15
 citēt
nesix:
mrproxy:Apdrošinātāji apdrošina kopā ar dzīvojamo/komerc telpu. Tādā gadījumā speciāli jaŗunā ar viņiem, ka tev ir spec tehnika. Jāiesniedz inventarizācijas uzskaite (aparāti, objektīvi, statīvi, gaismas, somas, datrotehnika, printeri) un attiecīgi vērtējums pēc tirgus pašreizējās vērtības...

Man ir šāda opcija apdrošināšanas polisē, ka atlīdzina nozagto (no mājas, auto vai ielas) JEBKĀDU mantu (arī foto) līdz 10kLs, bet nav atsevišķi uzskaitītas lietas, kas tur ietilpst. Es to saprotu tā, ka ja nu gadījumā iestājas "gadījums", tad tu nevari paprasīt vairāk kā noteiktā summa.

Man gan prasīja fotolietu sarakstiņu un vērtību!
Publicēts: 22.01.14 14:12
 citēt
Tā kā tuvākajā laikā beidzas mājas/īpašuma apdrošināšanas polise un esošais apdrošinātās Balta ir palielinājis (nevis kā ilggadējam klientam samazinājis) prēmiju, meklēju kādu alternatīvu. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt vai gluži otrādi - PABRĪDINĀT ar kuru (Ergo, BTA, Seesam, utt...) no viņiem nesaistīties.
Publicēts: 22.01.14 14:14
 citēt
Lunis: Agrāk 15 gadus bildēju ar NIKON

Tu to par laikiem, kad Tev sanāca smukas bildes? :grimace:
Publicēts: 22.01.14 14:24
 citēt
nesix:Tā kā tuvākajā laikā beidzas mājas/īpašuma apdrošināšanas polise un esošais apdrošinātās Balta ir palielinājis (nevis kā ilggadējam klientam samazinājis) prēmiju, meklēju kādu alternatīvu. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt vai gluži otrādi - PABRĪDINĀT ar kuru (Ergo, BTA, Seesam, utt...) no viņiem nesaistīties.

Domāju, ka vajag vienoties, jo nekas nav labāks par ilggadēja klienta statusu. Man arī 20 gadus viss (īpašumi, mašīnas, veikala prece) bija drošināti Baltā. Kad naktī ar ielaušanos veikalā iztīrīja skapi ar videokamerām un foto, viņi samaksāja un nekaulējās pilnīgi ne par vienu pozīciju.
Publicēts: 22.01.14 14:53 labots
 citēt
nesix:Tā kā tuvākajā laikā beidzas mājas/īpašuma apdrošināšanas polise un esošais apdrošinātās Balta ir palielinājis (nevis kā ilggadējam klientam samazinājis) prēmiju, meklēju kādu alternatīvu. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt vai gluži otrādi - PABRĪDINĀT ar kuru (Ergo, BTA, Seesam, utt...) no viņiem nesaistīties.

nu to sūdkantori ergo noteikti neņem ! ja uzmācas, aizsūti šito:
www.eliesma.lv...
www.dzeltenais.lv...
financenet.tvnet.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: