forum.gif
IPhona gadgeti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / IPhona gadgeti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.01.14 17:14
 citēt
Vai kāds ir pamēģinājis IPhona gadgetus,... "objektīvus" macro, platleņķi un Tele :) ?
Publicēts: 21.01.14 17:26
 citēt
Pilnes te ar tādiem :) Reiz pat galerijas bija
Publicēts: 21.01.14 19:45
 citēt
sūds pēdējais... jau tā draņķi pataisa vēl draņķīgāku. optiku un fiziku nepiemānīsi...

nav tak dzirdēts, ka platleņķiem taisītu telekonvektoru, ne?
Publicēts: 21.01.14 20:37
 citēt
youtu.be...
Savu viedokli paturēšu pie sevis...
:face-wink:
Publicēts: 21.01.14 20:57
 citēt
3rdHalf:youtu.be...
paturi gan savu aifonista viedokli azotē :D
Publicēts: 21.01.14 21:01
 citēt
Bildes:
3rdHalf:youtu.be...
paturi gan savu aifonista viedokli azotē :D

iphons!!?
Man vēl joprojām ir salokāmais ar pogām! :face-grin:
Publicēts: 21.01.14 21:05
 citēt
a ko es ar sonķasērikadēlu bliežu uz vella paraušanu, tik vēl nav ienācis prātā pieķibināt klāt trubu, rēka vien nāk par tādu :haha:skatu
Publicēts: 22.01.14 00:29
 citēt
Ir ok, gan pats iPhpne gan gadžeti tikai maucīgi dargs prieks, vidusmēra userim ne pa kabatu tādam kā man :(
Publicēts: 22.01.14 00:50
 citēt
parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu.
draugiem 99% visi skrien ar aboliem, ekranu mainija katrs,daziem ir vairakas reizes ,cena par telefonu kosmiska, katru gadu jauns modelis.,dazi maina ,daziem apnika.
Publicēts: 22.01.14 02:07
 citēt
AlexV:parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu.
draugiem 99% visi skrien ar aboliem, ekranu mainija katrs,daziem ir vairakas reizes ,cena par telefonu kosmiska, katru gadu jauns modelis.,dazi maina ,daziem apnika.

Mode prasa upurus:):)
Publicēts: 22.01.14 09:01
 citēt
+ Bildes

telefons - zvaniem, sms
fotoaparāts - bildēšanai
planšete - ...
pc - ...
utt
Publicēts: 22.01.14 11:33
 citēt
laikam jau aiz intereses nopirkšu kaut ko no Ķīnas... :face-wink:
Publicēts: 22.01.14 11:41
 citēt
Telefons - darbam. Zvani, sms, e-pasts, VPN, RDP, FTP, utt :)
Fotoaparāts - lōģiski, bildēšanai, bet patika Samsung Galaxy Camera - ar to elementāri nodrošināt tiešraidi, piemēram, caur ustream.tv internetā.
Planšete - analoģiski telefonam, tikai ērtāk. Nu, izņemot zvanīšanu.
pc - reizi nedēļā ieslēdzu, kādu bildi pagraizīt.
:)
Publicēts: 22.01.14 12:18
 citēt
Kas man ipad nepatik, tad ta ir kamera ,liekas ka no letaka mobilnika, atceros savu veco noku n82 kurs nokalpoja 4 gadus un bija made in finland, ja tada kamera butu uz ipada vispar butu ideals aparats.
nedelu atpakal biju skaties sony experia Z ultra, tads ta ka apvienojums 2 in 1, bet nu tomer teicu sev ka man neko tadu nevajag.
Publicēts: 22.01.14 12:53
 citēt
stings:laikam jau aiz intereses nopirkšu kaut ko no Ķīnas... :face-wink:

Tad jau jaunu stringu kolekcijas iegāde būtu noderīgāka
Publicēts: 22.01.14 23:25
 citēt
AlexV:parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu.

Kapēc jamaina ekrāns?
Publicēts: 22.01.14 23:27
 citēt
uljens:+ Bildes

telefons - zvaniem, sms
fotoaparāts - bildēšanai
planšete - ...
pc - ...
utt

Parāk daudz visādu dzelžu :D Labāk kā man , nava nekā, izņemot veco labo staceonāro kompi , kurš no darba iedots, un miers :D
Publicēts: 23.01.14 00:16
 citēt
Stikls uz ekrana un sabojat to ir viegli.
Stacionars kompis ir loti labi, vienigajs ka man nepatik ka tas augsto gaisu pus un diezgan skals, man kopuma visa pc. ir 8 ventilatori, tagad saka glukot skana, bus jaskruve vala jatira no putekliem un varetu but ka jamaina skanas plate. fck.

Par ipada stiklu ari var sadauzit bet ka draugs teica ar otro sitienu pa sturi uz galda sanaca ,bija 1 modelis un gribeja samainit pec apdrosinasanas, ir samainijusi ,bet uz atbildi ,ka tas jums sanaca, vecis teica ka berns speleja, ista komedija bija.
Publicēts: 23.01.14 08:39 labots
 citēt
chukmasoff_f:
uljens:+ Bildes

telefons - zvaniem, sms
fotoaparāts - bildēšanai
planšete - ...
pc - ...
utt

Parāk daudz visādu dzelžu :D Labāk kā man , nava nekā, izņemot veco labo staceonāro kompi , kurš no darba iedots, un miers :D

яблакофон ar nav, tad jau sazvanīt var tikai pa drāti :D

AlexV:augsto gaisu pus un diezgan skals, man kopuma visa pc. ir 8 ventilatori

:amazing: kam tas ir vajadzīgs, kam izdevīgi?
man viens un tas uz CPU un praktiski nedzird, pēc upgreida nedzirdēs vispār
Publicēts: 23.01.14 08:57
 citēt
es viens pilnīgi nesaprotu ko tas nīgrais runcis raksta?
Publicēts: 23.01.14 11:08
 citēt
1 ventilators uz mates plates, 1 video, 1 uz energo bloka, parejie ir uz xl kastes, prieksa,no saniem ,aizmugure, no augsas ari,prieksa ari.
Pec skanas nedaudz klusaks par lux puteklusuceju. :))))
nu tads vins man ir,
tagad loti patik imac 27 ,bet nav iespejas sobrid.
Publicēts: 23.01.14 11:35
 citēt
AlexV:1 ventilators uz mates plates, 1 video, 1 uz energo bloka, parejie ir uz xl kastes, prieksa,no saniem ,aizmugure, no augsas ari,prieksa ari.
Pec skanas nedaudz klusaks par lux puteklusuceju. :))))
nu tads vins man ir,
tagad loti patik imac 27 ,bet nav iespejas sobrid.

Sen ir izdomāta cita dzesēšana, kur nav trokšņu, man darba kompim protams ventilatori stāv sanāk 6 gabali, bet dzirdēt neko nevar.
Publicēts: 23.01.14 11:37
 citēt
uljens:
chukmasoff_f:

AlexV:augsto gaisu pus un diezgan skals, man kopuma visa pc. ir 8 ventilatori

Nava drāts ir mobila, vēl no jaunības esmu saudzīgi lietojis un lietoju pa šai dienai :D

Publicēts: 23.01.14 11:52
 citēt
chukmasoff_f:
uljens:

Nava drāts ir mobila, vēl no jaunības esmu saudzīgi lietojis un lietoju pa šai dienai :D

chukmasof, bet jūs tak te vairākkārtīgi esat minējis, ka mobilo ņemat uz nomaksu uz diviem gadiem, pa kuriem tas arī attiecīgi morāli novecojot un tad ņemat atkal jaunu. Un te pēkšņi sakāt, ka izmantojat senu saudzīgi lietotu telefonu :)
Publicēts: 23.01.14 11:57
 citēt
tuvakaja laika atslegsu 2 jo zem galda ists taifuns no tiem,
daziem nokia forever, es diezgan saudzigi lietoju tehniku un tapec ari turas ilgi.
Publicēts: 27.01.14 10:39
 citēt
stings:Vai kāds ir pamēģinājis IPhona gadgetus,... "objektīvus" macro, platleņķi un Tele :) ?

ļoti labi visi darbojas, macro izcils! zivacs un platleņķis!
Publicēts: 27.01.14 23:26
 citēt
R_J:
chukmasoff_f:

chukmasof, bet jūs tak te vairākkārtīgi esat minējis, ka mobilo ņemat uz nomaksu uz diviem gadiem, pa kuriem tas arī attiecīgi morāli novecojot un tad ņemat atkal jaunu. Un te pēkšņi sakāt, ka izmantojat senu saudzīgi lietotu telefonu :)

Uz nomaksu ņemu, bet tas nenozīmē ka pats tos lietoju :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):