parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu. draugiem 99% visi skrien ar aboliem, ekranu mainija katrs,daziem ir vairakas reizes ,cena par telefonu kosmiska, katru gadu jauns modelis.,dazi maina ,daziem apnika.
AlexV:parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu. draugiem 99% visi skrien ar aboliem, ekranu mainija katrs,daziem ir vairakas reizes ,cena par telefonu kosmiska, katru gadu jauns modelis.,dazi maina ,daziem apnika.
Telefons - darbam. Zvani, sms, e-pasts, VPN, RDP, FTP, utt Fotoaparāts - lōģiski, bildēšanai, bet patika Samsung Galaxy Camera - ar to elementāri nodrošināt tiešraidi, piemēram, caur ustream.tv internetā. Planšete - analoģiski telefonam, tikai ērtāk. Nu, izņemot zvanīšanu. pc - reizi nedēļā ieslēdzu, kādu bildi pagraizīt.
Kas man ipad nepatik, tad ta ir kamera ,liekas ka no letaka mobilnika, atceros savu veco noku n82 kurs nokalpoja 4 gadus un bija made in finland, ja tada kamera butu uz ipada vispar butu ideals aparats. nedelu atpakal biju skaties sony experia Z ultra, tads ta ka apvienojums 2 in 1, bet nu tomer teicu sev ka man neko tadu nevajag.
AlexV:parasts telefons pimeram nokia asha 302 un ipad (iznemot 1 modeli,tur ram ir par mazu,labak nenemt) vai ipad mini ar3/4 g internetu lielakas ertibas un komforts.ar plansetniki no samsung dabujami no 100 eur jauni. kvalitati nezinu ,nevienam nav tadu. draugiem 99% visi skrien ar aboliem, ekranu mainija katrs,daziem ir vairakas reizes ,cena par telefonu kosmiska, katru gadu jauns modelis.,dazi maina ,daziem apnika.
Stikls uz ekrana un sabojat to ir viegli. Stacionars kompis ir loti labi, vienigajs ka man nepatik ka tas augsto gaisu pus un diezgan skals, man kopuma visa pc. ir 8 ventilatori, tagad saka glukot skana, bus jaskruve vala jatira no putekliem un varetu but ka jamaina skanas plate. fck.
Par ipada stiklu ari var sadauzit bet ka draugs teica ar otro sitienu pa sturi uz galda sanaca ,bija 1 modelis un gribeja samainit pec apdrosinasanas, ir samainijusi ,bet uz atbildi ,ka tas jums sanaca, vecis teica ka berns speleja, ista komedija bija.
1 ventilators uz mates plates, 1 video, 1 uz energo bloka, parejie ir uz xl kastes, prieksa,no saniem ,aizmugure, no augsas ari,prieksa ari. Pec skanas nedaudz klusaks par lux puteklusuceju. ))) nu tads vins man ir, tagad loti patik imac 27 ,bet nav iespejas sobrid.
AlexV:1 ventilators uz mates plates, 1 video, 1 uz energo bloka, parejie ir uz xl kastes, prieksa,no saniem ,aizmugure, no augsas ari,prieksa ari. Pec skanas nedaudz klusaks par lux puteklusuceju. ))) nu tads vins man ir, tagad loti patik imac 27 ,bet nav iespejas sobrid.
Sen ir izdomāta cita dzesēšana, kur nav trokšņu, man darba kompim protams ventilatori stāv sanāk 6 gabali, bet dzirdēt neko nevar.
uljens:
яблакофон ar nav, tad jau sazvanīt var tikai pa drāti
kam tas ir vajadzīgs, kam izdevīgi? man viens un tas uz CPU un praktiski nedzird, pēc upgreida nedzirdēs vispār
Nava drāts ir mobila, vēl no jaunības esmu saudzīgi lietojis un lietoju pa šai dienai
chukmasof, bet jūs tak te vairākkārtīgi esat minējis, ka mobilo ņemat uz nomaksu uz diviem gadiem, pa kuriem tas arī attiecīgi morāli novecojot un tad ņemat atkal jaunu. Un te pēkšņi sakāt, ka izmantojat senu saudzīgi lietotu telefonu
Nava drāts ir mobila, vēl no jaunības esmu saudzīgi lietojis un lietoju pa šai dienai
chukmasof, bet jūs tak te vairākkārtīgi esat minējis, ka mobilo ņemat uz nomaksu uz diviem gadiem, pa kuriem tas arī attiecīgi morāli novecojot un tad ņemat atkal jaunu. Un te pēkšņi sakāt, ka izmantojat senu saudzīgi lietotu telefonu
Uz nomaksu ņemu, bet tas nenozīmē ka pats tos lietoju