Sjitā tiesjām ir FOTO KAMERA tiešā noīmē , ta ir praktiski "Kamera Obskura" ar stikliņu priekšā Ja filmas nav problēma maksā lētāk kā Šaurās , piemēram BFS , Rīga Pulkveža Brieža 3 , ja slinkums vilkties tad Vecrīgā Ries grāmatnīcā vai Valņu ielas Fuji. Filma saucās 120 tipa filma , formātam sakot no 6x4,5 līdz pat 6x12
Lunis:Sjitā tiesjām ir FOTO KAMERA tiešā noīmē , ta ir praktiski "Kamera Obskura" ar stikliņu priekšā Ja filmas nav problēma maksā lētāk kā Šaurās , piemēram BFS , Rīga Pulkveža Brieža 3 , ja slinkums vilkties tad Vecrīgā Ries grāmatnīcā vai Valņu ielas Fuji. Filma saucās 120 tipa filma , formātam sakot no 6x4,5 līdz pat 6x12
ideāli. rīt pat braukšu uz vaļņu ielu. ar cik tāda varētu maksāt?
kā ielikt, un izņemt esmu sapratis, jo viņā jau bija iekšā kkāda veca filma. izpētiju, un izštkoju kā tur tas notiek. liels paldies visiem par info. tagad tikai jātiek klāt filmai, un viss būs forši.
60uz5komats6:Un veco filmu droši vien izpētot sagaismoji Šitās senaizmirstās filmas ir baigi interesanti notīstīt.
nebiju pirmais kas to brīnumu pēta. ļoti šaubos ka tur kaut kas varētu būt bijis saglabājies, jo tā kamera ir bijusi izjauktā stāvoklī kādu laiciņu, un filma jau bija izņemta - izpētīta.
perku parasti pilkveza brieza iela..tada kodak veikala vini visu izskaidro.. filma ir 6x6 bet panem lidz aparatu..vinia ri ielades tev filmu! atistit gan vares gandriz jebkur bet ieskenet un uztajsit bildes maksa padargaak. laikam 12 bilzu priesk 12 ls man sanak 3 ls filma, 1 ls atistisana, 5 ls negativu saskeneshana un bilzu izdruka!
nu es nezinu cik citur, bet es flera sarunaju.. teica ka skidonu ka biezam apmekletajam iedevis or kauko tadu... tur zinams tas cahlis un vins pa 5 ls saskeneja un izdrukaja uz bizlam lielaka ka 10x15 un ierakstija diksaa orginalus!